Bericht van ENSATS 4-14-2023

Goedemiddag, gezinnen!

Vriendelijkheidsweek! Wauw! Er vonden zoveel evenementen plaats tijdens de Kindness Week, en het was geweldig. We hielden bijeenkomsten, schreven bedankkaartjes aan eerstehulpverleners en gezondheidswerkers, schilderden vriendelijkheidsstenen en versierden onze vooringang, en lazen voor aan basisschoolleerlingen. Veel studenten en personeel gaven bloed voor het Boston Children's Hospital, sommigen speelden op dinsdagavond in de basketbalwedstrijd Kindness Classic, en anderen schonken speelgoed, dierbenodigdheden of tandverzorgingsartikelen. Taylor Skane en Mr. Mejia ontvingen beiden de Vriendelijkheidsprijs! Jade Gordon coachte ons allemaal op een schoolbrede bijeenkomst over de kracht van positiviteit. We willen de vele studenten en medewerkers bedanken die op de een of andere manier hebben deelgenomen om onze gemeenschap deze week een beetje vriendelijker te maken. Deze week brengt het beste in onze studenten, medewerkers en gezinnen naar boven, en we kijken nu al uit naar Kindness Week 2024!

De vakantie in april staat voor de deur en we hopen dat je kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Wanneer we terugkeren, zijn we in de home stretch!

“Als je gelooft, wordt het onmogelijke mogelijk. Wat je gelooft, wordt wat waar is. Uw optimisme van vandaag bepaalt uw niveau van succes morgen. Kijk niet naar je uitdagingen; kijk omhoog en kijk naar de toekomst. Concentreer u niet op uw omstandigheden. Concentreer u op de juiste overtuigingen die u zullen helpen uw succes op te bouwen. ― Jon Gordon

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het rooster voor de week na de vakantie.  

Maandag, April 24, 2023Dag 9: Groen
Dinsdag, april 25, 2023Dag 10: Groen
Woensdag april 26, 2023Dag 1: Blauw 8 uur Aanvang 
Donderdag april 27, 2023Dag 2: Blauw 
Vrijdag, april 28, 2023Dag 3: Blauw

MCAS Wiskunde Naschoolse voorbereiding

Vanaf D-210 bieden we tien naschoolse MCAS Mathematics Prep-lessen aan Maandag 24 april 2023, van 2:45-4:15 uur.  Dit is voor 10e klassers die MCAS 16e en 17e volgen. Hier is de 10-daags schema. Als u wilt dat uw leerling aanwezig is, vult u dit dan in AANMELDFORMULIER en zorg ervoor dat je je student vertelt om op maandag 24 april aanwezig te zijn. Hoewel het optimaal is om studenten alle 10 dagen bij te wonen, moet een student die een dag of twee moet missen, zich aanmelden en zich bij ons voegen op de dagen dat ze aanwezig kunnen zijn.  

Boston sterk geschenk

School Resource Officer Mike Chase accepteert een onverwacht maar passend geschenk van de Vriendelijkheidsweek, een GEWELDIGE Boston Strong-vlag uit hout gesneden, van Natural & Environmental Sciences Junior Tyler Cormier uit Lynn, MA. Tyler kwam vanmorgen met zijn gezin opdagen, met zijn cadeau voor agent Chase ingepakt en klaar om te bezorgen. Bij het uitreiken van Tyler vanmorgen waren zijn zus Emma, ​​die ook naar Essex Tech gaat en ook bij NES zit, en hun trotse ouders, Shannon en Brian, bij Tyler aanwezig.  

School Resource Officer Mike Chase accepteert een onverwacht maar passend geschenk van de Vriendelijkheidsweek, een GEWELDIGE Boston Strong-vlag die is uitgehouwen

Luier rijden

De lokale gezondheidsraden sponsoren tot eind april een Diaper Drive. Klik alstublieft hier. voor meer informatie.

Kupenda

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Essex Tech later deze maand een vertoning van Kupenda zal houden! Deze film, de naamgever van de non-profitorganisatie Kupenda, is een documentaire over drie Keniaanse jongeren die de Kilimanjaro hebben beklommen om de wereld te laten zien dat handicap geen onvermogen is.

De vertoning vindt plaats op Essex Tech op vrijdag 28 april om 6 uur en is gratis bij te wonen! Het wordt gevolgd door een Q&A met de CEO van Kupenda, Cynthia Bauer, evenals twee klimmers die in de film voorkomen; onze eigen Joel Spruance en Julia Spruance, Joel's vrouw en oude vrijwilliger voor Kupenda. Klik op onderstaande link of scan de QR-code voor meer informatie of om te reageren. We kunnen niet wachten om je daar te zien!!

https://give.kupenda.org/event/kupenda-documentary-screening/e467782

Drama Club-productie

Drama Club presenteert met trots hun lentemusical, The Addams Family. Kom kijken naar hun productie op 5, 6, 12 en 13 mei. Alle tickets zijn $ 12, en alle shows worden uitgevoerd in Alumni Gymnasium. Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar drama@essextech.net. Reserveer NU je plaatsen door hier gebruik van te maken LINK.

Tickets voor het Larkin Gala te koop!

Het Larkin Gala nadert met rasse schreden en we zouden het geweldig vinden als families mee willen doen. Tickets zijn $ 150.00 per stuk of een tafel van 10 voor $ 1200.00. Dit is een jaarlijkse inzamelingsactie gevuld met eten, loterijen en plezier! Tickets kunnen online worden gekocht of door een cheque te schrijven naar "ENSATS Larkin Gala." Alle opbrengsten ondersteunen de bouwkosten van de Larkin Memorial Cottage. Donaties worden geaccepteerd voor loterijen en veilingitems. Haal je kaartjes HIER.

Cultuurdag

Doe mee met Essex Tech's allereerste Culture Day op maandag 15 mei als een dag van erkenning en eer voor de verschillende culturen die in onze gemeenschap bestaan! Studenten en personeel zijn welkom om zich in traditionele kleding te kleden, de vlag van uw land/regio mee te nemen en traditionele gerechten te verzorgen voor vrienden en bezoekers. Vul dit alstublieft in FORMULIER als je interesse hebt om deel te nemen aan Cultuurdag 2023. Dit formulier dient uiterlijk maandag 1 mei 2023 ingevuld te zijn.

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken.

HTR
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto's van de week

Dit zijn slechts een paar foto's van de vele geweldige Hawks die hun tijd hebben opgegeven om te helpen met de vele Kindness Week-evenementen! Goed gedaan, Haviken! 

Aankomst feest
Vriendelijkheid lezen
Opruimploeg
Opruimploeg na fotoshoot met drone
Softbal Team Sidewalk Chalk Artists
Presentatie over de kracht van positief leiderschap met Jade Gordon
Presentatie over de kracht van positief leiderschap met Jade Gordon
Presentatie over de kracht van positief leiderschap met Jade Gordon

 Vandaag vond onze tentoonstelling Genocidestudies plaats.

Vandaag vond onze tentoonstelling Genocidestudies plaats.
Vandaag vond onze tentoonstelling Genocidestudies plaats.
Vandaag vond onze tentoonstelling Genocidestudies plaats.

Meteen naar de inhoud