Essex Tech kondigt nieuw portaal aan om opnames en inschrijvingsgegevens bij te houden
DANVERS - Superintendent Heidi Riccio wil het publiek informeren dat Essex Tech een interactief dashboard heeft gelanceerd waarmee het schooldistrict en de gemeenschap algemene toelatingen, huidige inschrijvingen en wachtlijstgegevens kunnen volgen.
Het dashboard, gevonden hier, is het resultaat van drie jaar werk door het leiderschapsteam, de toelatingsafdeling en de technologieafdeling van Essex Tech.
"Wij, als schoolgemeenschap, kijken naar gegevens om onze beslissingen te onderbouwen", zei hoofdinspecteur Riccio. “Deze informatie zal ons helpen als we kijken naar de inschrijving en gebieden van behoefte. Ons team heeft geweldig werk verricht om de school klaar te stomen voor toekomstig succes.”
Het dashboard omvat:
  • Uitsplitsingen van aanvragers in de klassen van 2022, 2023 en 2024.
  • Uitsplitsingen van aanvragers in de Klasse van 2025, die regelmatig zullen worden bijgewerkt. Dit bevat geen informatie over demografische gegevens of over individuele behoeften van studenten, omdat het aanmeldingsproces blind is en aanvragers die vragen niet worden gesteld.
  • Voortgezette inschrijvingen voor technisch onderwijs bij partnerscholen in Beverly, Peabody en Salem, New Liberty Innovation School en Salem Prep.
  • Inschrijvingstrends per districtsgemeenschap, te beginnen in 2014.
  • Uitval van inschrijvingen van Essex Tech en andere middelbare scholen in het district.
  • Inschrijving per programma voor studenten uit Gloucester, Peabody en Salem.
Er zijn ook gegevens beschikbaar voor de 350 studenten in het unieke landbouwprogramma van het district.
Gebruikers kunnen gegevens bekijken over de schoolbevolking, uitzendende gemeenschappen en individuele schooldisciplines. Gebruikers kunnen tabellen sorteren en filteren op specifieke toelatingsstatussen, op stad/dorp, op speciale populaties en op demografische informatie.

Meteen naar de inhoud