JGPR: Essex Tech ontvangt een particuliere subsidie ​​van $ 750,000 om de infrastructuur in Gallant Hall te upgraden

HATHORNE - Hoofdinspecteur-directeur Heidi Riccio is verheugd te kunnen meedelen dat de Essex North Shore Agricultural and Technical School een particuliere subsidie ​​van $ 750,000 heeft ontvangen die zal worden gebruikt om de infrastructuur in Gallant Hall te upgraden. 

De financiering zal worden gebruikt om het HVAC-systeem te upgraden en om andere infrastructuurupgrades uit te voeren aan het gebouw, dat in 1972 werd gebouwd.

Studenten hebben deze zomer aanzienlijke renovaties aan het gebouw uitgevoerd dankzij een subsidie ​​van $ 150,000 van de Cummings Foundation, maar het HVAC-systeem van het gebouw heeft nog steeds aanzienlijke upgrades nodig. Deze upgrades zullen nu worden voltooid door HVAC-studenten te laten samenwerken met professionele aannemers, waardoor studenten de kans krijgen om opnieuw aan het project deel te nemen.

De renovatie van Gallant Hall maakt deel uit van een grotere inspanning gericht op het creëren van meer ruimte voor studenten om Essex Tech te bezoeken door de Zuidcampus van de school uit te breiden. 

Sinds de renovatie deze zomer fungeert Gallant Hall als de STEAM Academy van de school, waar technische programma's worden gehuisvest, waaronder ontwerp- en mediacommunicatie, engineeringtechnologie, informatieondersteunende diensten en netwerken, evenals een elektromechanisch assemblagelaboratorium.  

“De uitbreiding van Gallant Hall is een voortdurend proces geweest, in afwachting van passende financiering, waaronder subsidies en operationele fondsen”, aldus hoofdinspecteur-directeur Riccio. “Deze particuliere subsidie ​​van $750,000 zal helpen het HVAC-systeem te verbeteren, en het werk zal worden uitgevoerd in samenwerking met onze HVAC-studenten en aannemers. Met deze genereuze gift anticiperen wij op een verdere uitbreiding van onze Zuidcampus.”

“Deze financiering zal ons in staat stellen onze missie uit te breiden om academische, agrarische en technische uitmuntendheid te bieden aan onze huidige en toekomstige studenten”, aldus STEAM Academy-coördinator Tony DiLuna. “Onze STEAM Academy is in dit eerste jaar al op zoek naar nieuwe manieren om leerverbindingen tussen de programmagebieden te verkennen, en deze subsidie ​​zal ons in staat stellen kritische upgrades uit te voeren aan HVAC-systemen in Gallant die essentieel zijn voor deze voortdurende uitbreiding.”


Meteen naar de inhoud