Bericht van ENSATS 11-9-2023

Goedenavond, Essex Tech Families!

We hebben onze veteranen deze week geëerd door onze geschiedenisstudenten hun handgeschreven aantekeningen te laten toevoegen aan onze 'Bedankt voor uw dienst'-kaarten die nu onderweg zijn naar veteranendiensten in North Shore. We hopen dat iedereen even de tijd zal nemen om na te denken en een veteraan te bedanken voor het dienen van ons land! Onze veteranen hebben de moedige beslissing genomen om te beschermen en te dienen. Wij zijn hen eeuwig dankbaar. Voor al die veteranen in onze schoolgemeenschap: bedankt. Je wordt enorm gewaardeerd.🇺🇸

De klassen zijn gesloten voor kwartaal 1 en kwartaal 2 is gisteren, woensdag 8 november, begonnen. Het is moeilijk te geloven dat we al op een kwart van het schooljaar zijn. 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor deze komende week.  

Maandag, november 13, 2023Dag 4: Blauw 
Dinsdag, november 14, 2023Dag 5: Blauw
Woensdag, november 15, 2023Dag 6: Groen     8 uur Late start 
Donderdag, november 16, 2023Dag 7: Groen 
Vrijdag november 17, 2023Dag 8: Groen

Aankomende Evenementen

  • Zaterdag 18 november – Open Huis voor aankomende studenten
  • Woensdag 22 november t/m vrijdag 24 november – Geen Thanksgiving-vakantie op school 

Foto dag

De schoolfotodagen komen eraan! Op de geplande dag moeten de leerlingen zich op hun best kleden voor de schoolfoto. Zorgverleners ontvangen een individuele e-mail wanneer de foto's van hun kind klaar zijn om te kopen. 

  • Groep 10 – dinsdag 21 november 2023 
  • Groep 11 – dinsdag 14 november 2023 
  • Groep 12 – donderdag 16 november 2023  

CTAE Selectie Gezinsinformatieavond **DATUMWIJZIGING**

De datum voor ENSATS Graad 9 CTAE Selectie Informatiepresentatie voor zorgverleners is gewijzigd naar woensdag 29 november 2023. Het programma wordt georganiseerd door de Schooladviseurs van Graad 9 en begint stipt om 6 uur in onze hoofdcafetaria. Tijdens deze sessie zullen schooladviseurs samen met zorgverleners de ondersteuning bespreken die we studenten en hun families bieden ter voorbereiding op CTAE-selectie begin januari. We zullen ook het CTAE-selectie- en plaatsingsproces beoordelen. 

Havik vakantie hoop decoraties

Hawk Holiday Hope is ons jaarlijkse schoolbrede leerevenement voor de gemeenschap dat op 8 december wordt gehouden. Elke A-blokklas heeft via het Department of Children and Families in Salem een ​​kind “geadopteerd” om cadeaus te kopen voor het komende seizoen van geven. Als schoolgemeenschap zullen we vakantiecadeaus verzorgen voor ongeveer 200 kinderen op de North Shore. Elk jaar versiert onze geweldige PTO het gebouw en creëert de avond ervoor een Winter Wonderland. De PTO is op zoek naar donaties van gebruikte of nieuwe decoraties. Klik alstublieft hier. voor meer informatie.

Informatiesessie financiële hulp

Essex North Shore werkt samen met MassEdCo en hun North Shore Area Educational Opportunity Centre (EOC) om onze seniorenfamilies te ondersteunen bij het verkrijgen van toegang tot en het invullen van financiële hulpaanvragen voor universiteiten, inclusief het FAFSA- en CSS-profiel. Het EOC organiseert op donderdag 30 november 2023 om 6 uur een virtuele informatiesessie over financiële hulp voor Essex Tech Seniors en hun families. Klik op hier. voor meer informatie.

COVID-vaccinatieklinieken

De North Shore Public Health Nurses hebben ons gevraagd deze informatie over verschillende regionale COVID-vaccinatieklinieken te delen. Klik alstublieft hier. voor locaties, data en inschrijving.

Voor het geval je het gemist hebt! 

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken.

Heidi T. Riccio, Ed.D. Shannon Donnelly, MAT Thomas O'Toole, Ed.D.

Hoofdinspecteur-directeur Principal Asst. Hoofdinspecteur

Foto's van de week

22 van onze Fall Integration Academy-studenten zijn vanochtend per touringcar vertrokken naar Gettysburg met mevrouw Berry, de heer Gwilliam en de heer Mastone. Dit integratieproject omvatte een samenwerking van vier weken tussen Information Technology Services en History. De heer Norton, die ook aan deze Academie deelnam, zette het lokale netwerk op zodat studenten de computergebaseerde historische simulatie konden spelen Ultieme generaal: Gettysburg ter voorbereiding op de reis van dit weekend.

Vanmorgen hadden we een kleine ceremonie om de POW-MIA-vlag op school te hijsen. Verschillende van onze docenten, die veteranen zijn, konden aanwezig zijn en veel studenten waren ook aanwezig.  

Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org 
Vind ons op: | Facebook Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen


Meteen naar de inhoud