Bericht van ENSATS 10-27-2023

Goedenavond, Essex Tech Families!

We hebben nog één laatste week in kwartaal 1. We hebben nog maar 2 blauwe dagen en 4 groene dagen in de looptijd. Studenten moeten ervoor zorgen dat ze Schologie doornemen, controleren op ontbrekende opdrachten en hun uiterste best doen in de laatste week. 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor deze komende week.  

Maandag oktober 30, 2023Dag 4: Blauw 
Dinsdag, oktober 31, 2023Dag 5: Blauw 
Woensdag, november 1, 2023Dag 6: Groen    8 uur Late start 
Donderdag, november 2, 2023Dag 7: Groen 
Vrijdag november 3, 2023Dag 8: Groen 

Aankomende Evenementen

 • Dinsdag 7 november – Geen school voor studenten/professionele ontwikkeling voor docenten.
 • Vrijdag 10 november – Geen school vanwege Veteranendag
 • Zaterdag 18 november – Open Huis voor aankomende studenten
 • Woensdag 22 november - vrijdag 24 november - Geen school - Thanksgiving 

Halloween

Ter herinnering: kostuums zijn op Halloween, dinsdag 31 oktober, niet toegestaan ​​op school. 

Update van Salem-busroutes voor Halloween

Op dinsdag 31 oktober gaan we hardlopen minder 4:15 en 5:45 uur late run stopt bij Salem. In plaats daarvan rijden er alleen late bussen naar Salem State College, Highland Avenue, Boston Street en Bridge Street.  Onze routes van 2 uur rijden naar alle reguliere haltes.  Neem dan contact op met onze transportmanager, Kathy Russo via krusso@essextech.net als je vragen hebt.

Late bussen

Wij blijven kampen met de late bussen en wilden graag nogmaals opheldering geven.

 • 4 uur late bussen zijn beschikbaar voor studenten die na school blijven voor extra hulp, naschoolse ondersteuning in het Mediacentrum, buitenschoolse activiteiten, sport of alleen detentie. 
 • 5 uur late bussen zijn voor studenten in Drama Club en sport.
 • Studenten moeten zich elke dag dat ze een rit nodig hebben, vóór 4 uur aanmelden voor de late bussen van 15 en 5 uur.  
 • Na 9:15 uur zijn de routes gepland en kunnen we geen tussenstops meer toevoegen.
 • Studenten kunnen niet wachten op de late bus en verwachten een rit als ze zich niet hebben aangemeld.
 • Leerlingen die op school blijven en van plan zijn de bus van 4 uur te nemen, moeten onder toezicht staan ​​van een volwassene. 

Elektrische Go-Kart Integratie Academie 2023

We zijn verheugd om onze Electric Go-Kart Integration Academy aan te kondigen voor studenten die geïnteresseerd zijn in een leuk, praktijkgericht project met e-Go Karts en e-Snow Tracks dat zal plaatsvinden twee dagen per week na schooltijd van 2 – 45 uur met mevrouw Froisland en mevrouw LaRosa.

Het doel van deze Integration Academy is om studenten meer dan 10 uur extra wiskunde te bieden via een zeer boeiend technisch ontwerpproject dat wordt gegeven door docenten van Essex Tech. De Electric Go-Kart Integration Academy wordt het hele schooljaar als naschools programma georganiseerd. Elk kwartaal gaan studenten aan de slag met het bouwen van een ander elektrisch voertuig. 

Deelnemende studenten dienen alle dagen van de Electric Go-Kart Integration Academy bij te wonen. Tijdens alle naschoolse activiteiten voorzien wij snacks en drankjes voor de leerlingen. Als stimulans voor een perfecte deelname tijdens deze naschoolse Integratie Academie, ontvangen studenten het volgende:

 • een cadeaubon van $ 25.00 voor perfecte aanwezigheid per kwartaal.
 • Een paar hele coole Essex Tech-swags.
 • Extra studiepunten toegevoegd aan je driemaandelijkse wiskundecijfer. We zullen het eerste kwartaal pro rata berekenen.
 • In januari en juni lunch in de Bistro.

Voor geïnteresseerde studenten: vul het aanvraagformulier in hier. We ontmoeten elkaar verder Dinsdag 31 oktober van 2-45 uur in het Integratie Leerlab (E-4). De leerlingen blijven twee dagen na schooltijd van 2 tot 45 uur en de andere dag, naast de dinsdagen, wordt bekend gemaakt op 4 oktober. Houd er rekening mee dat als uw student zich al heeft aangemeld en is geaccepteerd, u deze aanvraag niet hoeft in te vullen.

Schoolraad

Zoals we vorige week in de memo vermeldden, moeten we een vertegenwoordiger van de verzorgers van groep 9 benoemen in de schoolraad. Drie vrijwilligers hebben interesse getoond. Volgens de DESE-regelgeving moeten kandidaten door onze families in de schoolraad worden gestemd. Wij hebben een aangemaakt Google-formulier met informatie over elke kandidaat. U kunt vóór woensdag 1 november stemmen. Dank aan de kandidaten, wij waarderen uw bereidheid om vrijwilligerswerk te doen.

U-Act

U-Act is actief en komt op maandag van 210 tot 2 uur bijeen in kamer B-45. Meld u indien nodig aan voor de late bus van 3 uur.

Socktober

Het team Diergeneeskunde organiseert Happy Socktober (www.HappySocktober.com) tot dinsdag 31 oktober. Happy Socktober heeft als doel een nieuw paar sokken te verstrekken aan mensen die dakloos zijn. Overweeg alstublieft om een ​​paar nieuwe sokken (elke stijl, kleur of maat) te doneren en deze in de inzamelbussen te deponeren buiten de A-112, A-116, Small Animal Building, Hoofdkantoor, Mediacentrum, Academie D-kantoren en Gallante zaal. Je kunt de sokken ook aan iedere student of docent Diergeneeskunde geven. De sokken zullen in november worden gedoneerd aan daklozenopvangcentra in Essex County om ongeveer 750 mensen in nood te ondersteunen.

Voor het geval je het gemist hebt! 

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

Heidi T. Riccio, Ed.D. Shannon Donnelly, MAT Thomas O'Toole, Ed.D.

Hoofdinspecteur-directeur Principal Asst. Hoofdinspecteur

Foto's van de week

Ali, onlangs afgestudeerd aan het loodgietersprogramma, gepresenteerd op een landelijke bijeenkomst voor de ontwikkeling van het personeelsbestand. Ali is momenteel een student in ons NightHawks-programma. Hij heeft geweldig werk verricht door nieuwkomers en beroepsonderwijs in de staat te vertegenwoordigen!

Een speciaal woord van dank aan onze Duurzame Tuinbouw voor de prachtige bloemstukken die gisteravond de zaal vulden tijdens de Programmaadviesbijeenkomst. Gewoon mooi!

Essex North Shore landbouw- en technische school 
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org 
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen


Meteen naar de inhoud