Bericht van ENSATS 10-23-2023

Goedenavond, Essex Tech Families!

We willen alle gezinnen bedanken die hebben geholpen bij het ondersteunen van al onze Homecoming Week-evenementen. We waarderen alle donaties, en degenen die hebben geholpen bij de spellen, het opzetten en begeleiden van het dansfeest, en het opruimen na het dansfeest. Zonder uw hulp zouden wij niet al deze evenementen kunnen realiseren. Bedankt!  

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor deze komende week.  

Maandag oktober 23, 2023Dag 9: Groen
Dinsdag, oktober 24, 2023Dag 10: Groen 
Woensdag, oktober 25, 2023Dag 1: Blauw    8 uur Late start 
Donderdag, oktober 26, 2023Dag 2: Blauw 
Vrijdag, oktober 27, 2023Dag 3: Blauw 

Gina geeft terug

Er zijn al veel donaties ingezameld, maar we zijn nog steeds bezig met het inzamelen van voedsel voor Gina's Giving Back. Klik alstublieft hier. voor meer informatie. Alle donaties kunnen bij het hoofdkantoor worden afgegeven.

4:15 Late bussen

We willen verduidelijken dat er bussen met vertraging tot 4 uur beschikbaar zijn voor leerlingen die na school blijven voor extra hulp, naschoolse ondersteuning in het Mediacentrum, buitenschoolse activiteiten, sport of detentie. Leerlingen die op school blijven en van plan zijn de bus van 15 uur te nemen, moeten onder toezicht staan ​​van een volwassene. Deze bussen zijn niet bedoeld voor studenten die na schooltijd willen rondhangen of de campus willen verlaten en dan terugkomen om de late bus van 4 uur te nemen. Ter herinnering: studenten moeten zich elke dag vóór 15 uur aanmelden voor de late bussen via het online formulier. Bedankt voor uw medewerking hierbij.

Noordcampus en Zuidcampus

Tijdens onze veiligheidsoefening vorige week beseften we dat er enige verwarring bestond over het verschil tussen Campus Noord en Campus Zuid. North Campus omvat alle gebouwen en terreinen aan de kant van Route 62 met het hoofdgebouw van de school. South Campus omvat alle gebouwen en terreinen aan de Smith Hall-kant van de campus.

Schoolraad

Er is een vacante zetel voor één ouder/verzorger van graad 9 in de Essex North Shore Agricultural & Technical School Council. De Raad komt vier keer per jaar bijeen om de onderwijsdoelen voor de school te beoordelen, de onderwijsbehoeften van de ingeschreven leerlingen te identificeren, het jaarlijkse schoolgebouwbudget te beoordelen en het Kwaliteitsschoolplan, ook wel bekend als het Schoolverbeteringsplan, te beoordelen. Deze bijeenkomsten worden doorgaans gehouden op donderdagochtend om 7 uur; onze eerste bijeenkomst staat gepland op 45 november. Deelnemers moeten door onze families worden gestemd. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen, kunt u een e-mail sturen naar sdonnelly@essextech.net uiterlijk dinsdag 24 oktober. Volgende week zal ik in de memo een Google-stemformulier opnemen met informatie over elke kandidaat. 

Socktober

Het team Diergeneeskunde organiseert Happy Socktober (www.HappySocktober.com) tot dinsdag 31 oktober. Happy Socktober heeft als doel een nieuw paar sokken te verstrekken aan mensen die dakloos zijn. Overweeg alstublieft om een ​​paar nieuwe sokken (elke stijl, kleur of maat) te doneren en deze in de inzamelbussen te deponeren buiten de A-112, A-116, Small Animal Building, Hoofdkantoor, Mediacentrum, Academie D-kantoren en Gallante zaal. Je kunt de sokken ook aan iedere student of docent Diergeneeskunde geven. De sokken zullen in november worden gedoneerd aan daklozenopvangcentra in Essex County om ongeveer 750 mensen in nood te ondersteunen.

Voor het geval je het gemist hebt! 

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken.

Heidi T. Riccio, Ed.D. Shannon Donnelly, MAT Thomas O'Toole, Ed.D.

Hoofdinspecteur-directeur Principal Asst. Hoofdinspecteur

Foto's van de week

Tandheelkundestudenten waren deze week hard aan het werk.

Essex North Shore landbouw- en technische school 
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org 
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud