Bericht van ENSATS 9-29-2023

Goedenavond, Essex Tech Families!

Nu we de boeken in september afsluiten, hebben we veel om naar uit te kijken in oktober. De Topsfield Fair, Homecoming, FFA Nationals, Atletiek, meer verkennende weken en een snel naderend lang weekend, slechts een week vanaf vandaag. Begin oktober markeert tevens het midden van het eerste kwartaal. Leerlingen worden aangemoedigd om na schooltijd naar hun leraren te gaan als ze opdrachten missen of extra hulp nodig hebben.  

Hier is een voorproefje van het schema voor deze komende week.  

Maandag oktober 2, 2023Dag 4: Blauw
Dinsdag, oktober 3, 2023Dag 5: Blauw 
Woensdag, oktober 4, 2023Dag 6: Groen  10 uur Late start
Donderdag, oktober 5, 2023Dag 7: Groen
Vrijdag, oktober 6, 2023Dag 8: Groen

10:45 uur Late start op woensdag 10.4.23

Op woensdag 4 oktober organiseren we professionele ontwikkeling voor docenten. Dit betekent dat we op die dag de klassen A, B en C rijden. De ophaaltijden van de bussen zijn aangepast en staan ​​vermeld op de transport pagina van de website in de kolom “Late Start”.

Essex Tech 5K

Helaas hebben wij vanwege de lage rente de moeilijke beslissing genomen om de 5K te annuleren. Onze Senior Class Advisors werken samen met het racebedrijf om terugbetalingen te verwerken.

Yondr staat gepland!

We zijn blij te kunnen melden dat Yondr op 5 oktober 2023 voor eerstejaars zal worden geïmplementeerd. Op woensdag 9 oktober om 4 uur houden we een korte bijeenkomst voor leerlingen van groep 1. Op 30 oktober organiseren we tijdens de Faculteitsvergadering ook een Yondr-training voor medewerkers. 

Seniorevenementen op de onofficiële pagina van Essex Tech    

Het is onder onze aandacht gebracht dat er verschillende berichten over een seniorenreisje op de onofficiële Essex Tech-pagina staan. Houd er rekening mee dat deze reis niet door scholen wordt gesponsord of wordt georganiseerd door Essex Tech of de Class of 2024-adviseurs. We hebben geen informatie over de reis en we weten niet of deze legitiem is of dat het oplichterij is.

Verkoopautomaat

We hebben de automaten aangepast zodat ze tijdens de schooldag uitgeschakeld zijn, behalve tijdens de lunch. Er zijn meerdere watervulstations in onze gebouwen, voor het geval de leerlingen overdag waterflessen moeten vullen als er geen automaten beschikbaar zijn.

Thuiskomstdans 2023

Met trots kondigen wij onze Homecoming Dance 2023 aan! Het zal worden aangehouden Zaterdag, oktober 14, 2023, met de tijden nog bekend te maken. Dit is een teamprestatie en we hopen dat u overweegt om uw tijd of een product te doneren. U kunt zich aanmelden hier. Vorig jaar was de opkomst groot en de leerlingen hebben genoten!

Naschoolse academische ondersteuning

We moedigen leerlingen ten zeerste aan om na schooltijd te profiteren van extra hulp van bevoegde leraren die graag willen helpen! De Naschoolse Academische Ondersteuning vindt plaats in ons Mediacentrum van 2 tot 45 uur elke maandag, dinsdag en donderdag. We hebben docenten beschikbaar voor wiskunde/wetenschappen en voor ondersteuning voor Engels/geschiedenis. Herinner uw leerling eraan om zich aan te melden voor de late bus van 4 uur.

Voor het geval je het gemist hebt! 

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal 
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school 
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week! 

Meneer Frank toont Essex Aggie Alumni Class van 1960, Dick Motollo, onze kadaver-anatomagetafel in Health Assisting. 

Meneer Trottier toont Essex Aggie Alumni Dick Motollo onze robotarm in actie. 

Het was trimdag in het Gezelschapsdierenlab en de trimmers hebben geweldig werk geleverd!


Meteen naar de inhoud