Bericht van ENSATS 9-22-2023

Goedenavond, Essex Tech Families!

Het was weer een drukke week, het weer werkte eindelijk mee en zoveel studenten werkten en leerden buiten. Onze 9e klassers zijn woensdag begonnen aan hun eerste week van Exploratory. Dit is een spannende stap in hun CTAE-reis.

Hier is een voorproefje van het schema voor deze komende week.  

Maandag, September 25, 2023Yom Kippur
Geen school voor studenten en docenten
Dinsdag, september 26, 2023Dag 5: Blauw 
**Let op: dit is een Blauw dag**
Woensdag, september 27, 2023Dag 1: Blauw 8 uur Late start
Donderdag, september 28, 2023Dag 2: Blauw
Vrijdag, september 29, 2023Dag 3: Blauw

Naschoolse academische ondersteuning

We moedigen leerlingen ten zeerste aan om na schooltijd te profiteren van extra hulp van bevoegde leraren die graag willen helpen! De Naschoolse Academische Ondersteuning vindt plaats in ons Mediacentrum van 2 tot 45 uur elke maandag, dinsdag en donderdag. We hebben docenten beschikbaar voor wiskunde/wetenschappen en voor ondersteuning voor Engels/geschiedenis. Herinner uw leerling eraan om zich aan te melden voor de late bus van 4 uur.

Essex Tech 5K

De inschrijving voor de ENSATS Homecoming 5K is nog open. De Homecoming-race wordt gehouden op zaterdag 14 oktober om 9 uur. Dit evenement zamelt geld in voor de Klasse van 00 en studiebeurzen. Klik alstublieft hier om te registreren.

SkillsUSA Kickoff-bijeenkomst

Kom op 26 september naar onze jaarlijkse Kickoff-bijeenkomst van het SkillsUSA-hoofdstuk. SkillsUSA is een geweldige manier om ervaring op te doen en uw vaardigheden professioneel en in uw vak te verbeteren. Als u aanwezig bent, kunt u meer te weten komen over SkillsUSA en betrokken raken bij ons hoofdstuk. De bijeenkomst vindt plaats om 2 uur in het Mediacentrum. Updates zullen op schoolologie worden geplaatst. Word lid van onze Schoology-pagina voor meer informatie:

https://essexnorthshore.schoology.com/group/2963798206.

Yondr staat gepland!

We hebben de Yondr-tassen ontvangen en beginnen op 4 oktober met de implementatie met Grade 9. We zullen een Grade 9-assemblage houden op Woensdag, oktober 4, 2023. Houd er rekening mee dat de tijd nader te bepalen is. Op woensdag 27 september organiseren wij van 5 – 30 uur een ouderinformatiebijeenkomst. Volgende week volgt er een aparte e-mail met meer details.

Verplichte velden

Gezinnen uit groep 10, 11 en 12 zouden vorige week een extra e-mail van ons moeten hebben ontvangen met een SNAP CODE en een link naar het vereiste informatieformulier. Met dit formulier kunt u alle vereiste documenten en handtekeningen online invullen met behulp van één formulier. Het onlineformulier omvat:

  • Biografische gegevens van studenten
  • Familie-/noodinformatie
  • Medische informatie
  • Directory-informatie
  • Het Studentenhandboek
  • Beleid voor verantwoord gebruik van technologie

We hebben elk gezin gevraagd het formulier met vereiste informatie in te vullen Dinsdag 26 september 2023.  

Regionale College en Carrièrebeurs

Het College en Career Center van Newburyport High School zullen gastheer zijn van de Greater Essex County College en carrièrebeurs on Woensdag 27 september 2023, van 6-00 uur in het gymnasium van de Newburyport High School. Dit is een gemeenschapsevenement en Essex Tech-families zijn welkom.

Thuiskomstdans 2023

Met trots kondigen wij onze Homecoming Dance 2023 aan! Het zal worden aangehouden Zaterdag, oktober 14, 2023, met de tijden nog bekend te maken. Dit is een teamprestatie en we hopen dat u overweegt om uw tijd of een product te doneren. U kunt zich aanmelden hier. Vorig jaar was de opkomst groot en de leerlingen hebben genoten!

Bijeenkomst voor Dramaclub

De Drama Club houdt donderdag na schooltijd een informatiebijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in B-113. Als u een rit naar huis nodig heeft, meldt u zich dan aan voor de late bus van 4 uur.

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

HTR
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto's van de week

We waren enthousiast om WCVB Channel 5's te hosten Kroniek op onze site deze week voor een komende show over onderwijs. 

We waren verheugd om deze week de Chronicle van WCVB Channel 5 op onze site te hosten voor een komende show over onderwijs.
We waren verheugd om deze week de Chronicle van WCVB Channel 5 op onze site te hosten voor een komende show over onderwijs.
We waren verheugd om deze week de Chronicle van WCVB Channel 5 op onze site te hosten voor een komende show over onderwijs.

Het begint een beetje op herfst te lijken! De tuinbouw doet geweldig werk om de campus te versieren met ter plaatse geteelde pompoenen! 

Het begint een beetje op herfst te lijken! De tuinbouw doet geweldig werk om de campus te versieren met ter plaatse geteelde pompoenen!

We waren gisteravond aanwezig bij het Project Adventure Annual Un-Gala, waar de Essex North Shore Agricultural & Technical School werd uitgeroepen tot 'Partner van het jaar'. Deze prijs is voor al het geweldige werk dat adviseur Julie Montague doet met ons naschoolse programma Project Adventure. Bedankt en gefeliciteerd, Julie! Zo verdiend! 

We waren gisteravond aanwezig bij het Project Adventure Annual Un-Gala waar de Essex North Shore Agricultural & Technical School werd genoemd

Meteen naar de inhoud