[Terugkerende studenten] Welkom bij het schooljaar 2023-2024

Beste Families:

We zijn verheugd om ons schooljaar 2023-2024 over slechts twee weken te beginnen. We kijken ernaar uit onze studenten weer te verwelkomen op school, waar onze toegewijde faculteit elke dag zal werken om dynamische lessen te creëren en te geven in onze technische en agrarische (CTAE) gebieden en in onze academische klaslokalen. Ons doel is om studenten te helpen groeien als leerlingen en om een ​​positieve schoolcultuur bij Essex Tech te promoten.

Het administratief team heeft de hele zomer vergaderd om het schooljaar 2023-2024 voor te bereiden. We hebben een spannend jaar voor de boeg, waarin meer samenwerking tussen academische en CTAE-klassen zal plaatsvinden; meer bouwprojecten op de campus; en ons voortdurende werk aan onze strategische doelstelling: rechtvaardigheid en verbondenheid om dat te waarborgen allen studenten voelen zich veilig en ondersteund in onze leergemeenschap. We hebben ook een aantal geweldige nieuwe docenten aangenomen, die een uitstekende aanvulling zullen zijn op onze onderwijsfaculteit. 

Dit is het rooster voor de eerste schoolweek:

 • Maandag 28 augustus 2023: Dag van de professionele ontwikkeling van docenten. Geen school voor studenten.
 • Dinsdag 29 augustus 2023: Dag van de professionele ontwikkeling van docenten. Geen school voor studenten.
 • Woensdag 30 augustus 2023: Eerste dag voor iedereen. Dit is een volledige schooldag en we beginnen om 7 uur.
 • Donderdag 31 augustus 2023: Tweede volle dag voor iedereen.
 • Vrijdag 1 september 2023: Geen school voor leerlingen en personeel
 • Maandag 4 september 2023: Geen school – Dag van de Arbeid – School is gesloten.

Kijk voor meer data en details op de 2023-2024 Schoolagenda. Er zijn enkele wijzigingen aangebracht sinds de release van de versie van 30 juni 2023.

Studentenroosters

Studentenroosters zijn compleet en toegankelijk in Aspen. Als uw leerling een probleem heeft met het rooster, zorg er dan voor dat u het volgende invult formulier. Alstublieft neem geen contact op Schoolbegeleiders direct, aangezien ze nog niet terug zijn van de zomervakantie.

CTAE-uniformen 

Programmaspecifieke uniformen zijn vereist terwijl we ons toekomstige personeel opleiden. Een veiligheidsbril is ook vereist en kan online of bij elke bouwmarkt of Amazon worden gekocht. Neem contact op met uw CTAE-coördinator als er financiële overwegingen zijn. Anders is de verwachting dat studenten vanaf dag 1 voorbereid zijn terwijl we het toekomstige personeel opleiden en voorbereid zijn is een stap naar een goede werknemer.

Studenten parkeren

Alle senioren zouden op maandag 14 augustus 2023 een e-mail moeten hebben ontvangen over parkeren op de campus. Parkeeraanvragen zijn tot maandag 21 augustus 2023 exclusief voor senioren, dan kunnen junioren een parkeervergunning aanvragen. Junioren moeten uitkijken naar een e-mail met informatie over de parkeervergunning en de benodigde aanvraag.

Verplichte velden

Volgende week ontvangt elk gezin een extra e-mail van ons met een SNAP-CODE en een link naar het formulier met vereiste informatie. Met dit formulier kunt u alle vereiste documenten en handtekeningen online invullen met behulp van één formulier. Het online formulier bevat:

 • Biografische gegevens van studenten
 • Familie-/noodinformatie
 • Medische informatie
 • Directory-informatie
 • Het Studentenhandboek
 • Beleid voor verantwoord gebruik van technologie

We hebben elk gezin gevraagd het formulier met vereiste informatie in te vullen Vrijdag 8 september 2023.  

Extra informatie

In een poging om duurzamer te zijn, vragen we u online informatie te bekijken die essentieel is voor de start van het schooljaar op essexnorthshore.org/families. De vereiste items die we u vragen te bekijken en waarmee u vertrouwd raakt, staan ​​hieronder vermeld.  

 • Vervoer: Busroutes zijn bijgewerkt en kunnen worden bekeken op de Transportpagina
 • Informatie over schoolmaaltijden: Bekijk het volgende letter van onze Manager of Food Services, de heer Brian Shaw, voor belangrijke informatie over de universele gratis lunch en het schoollunchprogramma.
 • Schoollunchrekeningen: Zie dit alstublieft link om een ​​schoollunchaccount op te zetten voor a-la-carte eten en drinken met MySchoolBucks.com. 
 • Toepassing gratis en gereduceerde maaltijden: Vul, indien van toepassing, de aanvraag in, die te vinden is op de Families-pagina van de website, en ga zo snel mogelijk terug naar school. Hoe eerder het wordt ontvangen; hoe sneller het verwerkt kan worden.
 • Toestemming medicatietoediening Formulier en Medicatie bestellen-arts Vorm: Deze formulieren zijn ook vereist als uw student medicijnen op recept gebruikt tijdens de schooldag. Deze formulieren zijn ook verkrijgbaar bij essexnorthshore.org/families.

Werk online bij of stuur alle vereiste formulieren (indien van toepassing) terug naar de Essex North Shore Agricultural & Technical School per September 8, 2023.

Bewaar de datum: Back-to-School Night 

We zijn van plan om onze Back-to-School Night te houden Dinsdag 12 september 2023. Dit geeft gezinnen de kans om de leraren van hun leerling te ontmoeten en meer te weten te komen over de verwachtingen van de klas. We zullen de komende tijd meer details geven over de schema's.

Kosten voor studentenactiviteiten

Vanaf dit schooljaar brengen we studenten een vergoeding in rekening voor deelname aan onze studentenactiviteitenclubs. Deze contributie bedraagt ​​€ 50.00 per club per jaar. Er geldt een limiet van $ 150 per student als hij deelneemt aan meerdere clubs. Meer informatie volgt in onze wekelijkse memo's.

We kijken ernaar uit om onze studenten terug te verwelkomen op de campus op woensdag 30 augustus 2023, de eerste schooldag!

Geniet van de rest van de zomer!

Hoogachtend,

SBD
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 


Meteen naar de inhoud