FOTO'S: Essex Tech feliciteert 30 afgestudeerden van het NightHawks Advanced Manufacturing Program
Enkele afgestudeerden van het Essex Tech Nighthawks Advanced Manufacturing Program tijdens hun diploma-uitreiking.
Student Jesse Laschi, tweede van rechts, heeft de Susan Ryan Award terwijl hij naast Ryans familie staat na zijn afstuderen. Ryan, die eerder dit jaar overleed, speelde een belangrijke rol bij het runnen van het programma voor NSCC. De prijs is een eerbetoon aan Ryans oprechtheid en inzet voor de AMTEP-programma's, haar onvermoeibare toewijding en haar algehele enthousiasme en oprechtheid in het succes van de studenten.
NightHawks-studente Rouberchaila Simmons staat bij haar gezin na haar afstuderen.
Nighthawks-student Thorn Bun spreekt de aanwezigen toe bij het afstuderen.
NightHawks-student Curtis Trefry staat bij haar familie na haar afstuderen.
Familie en vrienden wonen de diploma-uitreiking bij van 30 studenten van het NightHawks Advanced manufacturing-programma van Essex Tech.

HATHORNE – Superintendent Heidi Riccio en Essex Tech feliciteren met genoegen 30 afgestudeerden van het Nighthawks Advanced Manufacturing Program, dat werkloze, onderbezette of onervaren volwassen studenten voorbereidt op veelbelovende carrières in de productie. 

Het Nighthawks Advanced Manufacturing Program wordt gefinancierd door de GE Foundation en het Advanced Manufacturing Training and Expansion Program (AMTEP), met grote steun van North Shore Community College (NSCC) en MassHire North Shore. 

Afgestudeerden van het vijf maanden durende programma leren handmatige en CNC-bewerkingen en zijn getraind in de nieuwste technologie, het lezen van blauwdrukken, industriële wiskunde, metrologie en andere onderwerpen die relevant zijn voor het werken in moderne productie. De cursus biedt studenten ook de mogelijkheid om door de industrie erkende referenties te behalen. 

Afgestudeerden werden op donderdag 27 juli erkend in Smith Hall op de Essex Tech-campus, in aanwezigheid van hun familie en vrienden. 

"Gefeliciteerd allemaal. Dit cohort studenten was een van de best presterende tot nu toe”, zegt dr. Martin Trice, NSCC-programmamanager. “Ga alsjeblieft naar buiten en deel de verhalen over hoe dit programma levens verandert... zoals het de jouwe heeft gedaan. De interesse van de geavanceerde productie- en life science-sectoren groeit dagelijks, dus bedankt voor uw bijdrage aan de economie van de staat, " 

Trice voegde eraan toe dat docenten en studenten erg dankbaar waren dat ze de uitreiking van de Susan Ryan-prijs aan de afgestudeerde Jesse Laschi konden opnemen. 

Ryan, die eerder dit jaar overleed, speelde een belangrijke rol bij het runnen van het programma voor NSCC. De prijs is een eerbetoon aan Ryans oprechtheid en inzet voor de AMTEP-programma's, haar onvermoeibare toewijding en haar algehele enthousiasme en oprechtheid in het succes van de studenten. 

Bij het accepteren van de prijs zei Laschi: “Susan Ryan opende echt de deur voor mij. Ik wist niet zeker of ik in aanmerking zou komen voor het programma. Ik was 34, wilde van loopbaan veranderen en had al een diploma. Door dit programma heb ik mijn 'waarom' gevonden en dat ben ik verschuldigd aan Susan, aan mijn instructeurs en aan mijn collega's.”

"Ik ben enthousiast over de afgestudeerden die op het punt staan ​​een levensveranderende carrière in de maakindustrie te beginnen", aldus hoofdinspecteur Riccio. “Het werk dat onze staf en anderen doen om dit een programma te maken dat een model is voor anderen, is geweldig. Ik weet dat deze nieuwe machinisten het programma waarderen. We zijn dankbaar dat we financiering hebben ontvangen en dit belangrijke werk kunnen voortzetten. Ik wil de GE Foundation, North Shore Community College en MassHire North Shore bedanken voor hun steun aan dit geweldige programma.”

Ga voor meer informatie over de volwasseneneducatieprogramma's van Nighthawks naar: https://essex-adulted.coursestorm.com/.


Meteen naar de inhoud