[Nieuwe studenten] Welkom bij het schooljaar 2023-2024

Beste Families:

We zijn verheugd om over ongeveer twee weken aan ons schooljaar 2023-2024 te beginnen! We kijken ernaar uit om uw student persoonlijk te verwelkomen op de Essex North Shore Agricultural & Technical School, waar onze toegewijde faculteit elke dag zal werken om dynamische lessen te creëren en te geven in onze technische en agrarische carrièregebieden en in onze academische klaslokalen. Ons doel is om studenten te helpen groeien als leerlingen en om een ​​positieve schoolcultuur bij Essex Tech te promoten. Je zult er snel achter komen dat Essex North Shore Agricultural & Technical School een onderwijsfaculteit en personeel heeft die ongeëvenaard zijn. 

De overgang naar de middelbare school is een belangrijke maar uitdagende stap voor jonge adolescenten en hun verzorgers. Het administratief team van Essex North Shore Agricultural & Technical School is de hele zomer bijeengekomen om zich voor te bereiden op het schooljaar 2023-2024 en heeft twee belangrijke evenementen gepland om gezinnen te helpen bij deze overgang.

Nieuwe ouder/voogd-oriëntatie - Dinsdag 22 augustus 2023, 6:00-7:30 uur

De school is open voor aanmelding door ouders van 5 uur tot 15 uur.  Let op: deze activiteit is alleen voor ouders/verzorgers.  We verwachten een groot aantal mensen en er is een beperkt aantal zitplaatsen in de presentatieruimtes; daarom zijn studenten niet mogen bijwonen. Zorg ervoor dat studenten hun eigen oriëntatie hebben. Houd er ook rekening mee dat de introductietijd voor nieuwe ouders/verzorgers vanwege de duur van het programma niet zal worden gebruikt voor schoolrondleidingen of individuele familiebijeenkomsten. Er zijn tolkdiensten beschikbaar als u dit nuttig vindt. Neem contact op met Katia Lugo, onze tweetalige familiecontactpersoon via klugo@essextech.net. Voor personen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, maken we de presentaties op video. De video's worden geplaatst op de Klasse Hub op woensdag 23 augustus.

Nieuwe Studenten Oriëntatiedag – donderdag 24 augustus 2022, 7: 45 am-12: 00 pm

Veel medewerkers van de Essex North Shore Agricultural & Technical School en onze geweldige studentmentoren zullen de ochtend besteden aan het voorbereiden van uw kinderen op deze volgende stap in hun onderwijsloopbaan. Dit evenement is voor alle leerlingen in de Klas van 2027, evenals onze nieuwe leerlingen in de Klas van 2025 & 2026. Er wordt busvervoer voorzien van en naar school. Studenten worden opgehaald door bussen op de reguliere ochtendtijd en -locatie.  Busschema's zijn beschikbaar op onze website op de Transportpagina. Zorg ervoor dat de leerlingen bij de bus aankomen stop 10 minuten te vroeg om opgehaald te worden. Om 12 uur gaan de leerlingen uit. Als u ervoor kiest om uw leerling van en naar de oriëntatie te brengen, ga dan naar de parkeerplaats bij het Gymnasium in the achterkant van het gebouw afzetten en ophalen. Dit is een leuke en actieve dag. Studenten moeten zich kleden in comfortabele, vrijetijdskleding en gymschoenen of wandelschoenen dragen. Studenten worden aangemoedigd om een ​​fles water mee te nemen; er wordt een lichte snack voorzien voordat de studenten vertrekken. Tijdens de oriëntatie worden alle studenten gefotografeerd voor hun schoolidentificatie. Daarnaast krijgen ze op de Nieuwe Student Oriëntatiedag een pakket met informatie en formulieren, inclusief het rooster van uw student.

Dit is het rooster voor de eerste schoolweek:

 • Maandag 28 augustus 2023: Facultaire Professional Development Day. Geen school voor studenten.
 • Dinsdag 29 augustus 2023: Facultaire Professional Development Day. Geen school voor studenten.
 • Woensdag 30 augustus 2023: Eerste dag voor iedereen. Dit is een volledige schooldag met een Aanvang 7 uur.
 • Donderdag 31 augustus 2023: Tweede volle dag voor iedereen.
 • Vrijdag 1 september 2023: Geen school voor leerlingen en personeel
 • Maandag 4 september 2023: Geen school – Dag van de Arbeid – School is gesloten.

Kijk voor meer data en details op de 2023-2024 Schoolagenda.

Belangrijke informatie

In een poging om duurzamer te zijn, vragen we u om informatie die essentieel is voor de start van het schooljaar online te bekijken op essexnorthshore.org/families. De vereiste items die we u vragen te bekijken en waarmee u vertrouwd raakt, staan ​​hieronder vermeld. We denken echter dat u andere nuttige informatie zult vinden, zoals het belschema en het lunchschema.

 • Informatie over schoolmaaltijden: Bekijk het volgende letter van onze nieuwe Director of Food Services, de heer Brian Shaw, voor belangrijke informatie over de universele gratis lunch en het schoollunchprogramma.
 • Schoollunchrekeningen: Zie dit alstublieft link om een ​​schoollunchaccount aan te maken voor a-la-carte eten en drinken met MySchoolBucks.com. 
 • Toepassing gratis en gereduceerde maaltijden: (Dit wordt ook opgenomen in de Oriëntatiemap van uw leerling.)
  Vul, indien van toepassing, het aanvraagformulier op de Families-pagina van onze website in en bezorg het zo snel mogelijk aan school. Hoe eerder het wordt ontvangen, hoe sneller het kan worden verwerkt.
 • Toestemming medicatietoediening Formulier en Medicatie bestellen-arts Vorm: Deze formulieren zijn ook vereist als uw student medicijnen op recept gebruikt tijdens de schooldag. 

Met betrekking tot schoolbenodigdheden stelt Essex North Shore geen lijst met benodigdheden op. De leerkrachten bezorgen de leerlingen een lijst met aanbevolen materialen en benodigdheden tijdens de eerste lesweek. Bovendien ontvangen de studenten een Dress for Success-document in hun Oriëntatiemap waarin de kledingvereisten voor alle technische en agrarische beroepen worden beschreven. Let op: in onze schoolgebouwen mogen leerlingen geen muts of capuchon dragen.

Chromebooks

Alle studenten moeten een Chromebook hebben die wordt beheerd door Essex Tech als hun één-op-één leerapparaat. We hebben meerdere sessies beschikbaar voor gezinnen om persoonlijke Chromebooks te laten inschrijven voor de informatiebeheersessie van de school of om een ​​geleende Chromebook van de school op te halen voor een jaar. Deze sessies vonden plaats op 16 en 17 augustus en er is een ophaalsessie op 25 augustus van 9-00 uur. Alle gezinnen moeten plannen om een ​​van de Chromebook-sessies bij te wonen. Tijdens deze sessies worden gezinnen die hun eigen Chromebooks meebrengen geholpen bij het inschrijven van hun Chromebooks in het beheersysteem van Essex Tech. Gezinnen die Chromebooks van de school lenen, vullen een technologieleenovereenkomst in, betalen de technologiekosten van $ 11, ontvangen de Chromebook en krijgen hulp bij het instellen. Meer informatie over het Chromebook 00-op-50.00 Programma vind je op de webpagina van de technische afdeling

Bewaar de datum: Back-to-school-avond 

Op dinsdag 12 september organiseren we onze Back-to-School Night. Dit geeft zorgverleners de kans om de leraren van hun leerlingen te ontmoeten en meer te weten te komen over de verwachtingen van de klas. We zullen de komende tijd meer details geven over de schema's.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten op 22 augustus tijdens onze Nieuwe Ouder/Voogd Oriëntatie en verwelkomen onze nieuwe studenten op 24 augustus tijdens onze Nieuwe Studenten Oriëntatie. Geniet van de rest van de zomer!

Hoogachtend,

SBD
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 


Meteen naar de inhoud