Uniforme winkelinformatie

Beste ENSATS-gemeenschap, 

We hopen dat iedereen een fijne en ontspannende zomer heeft. We zijn verheugd om gezinnen te informeren dat ENSATS online uniformwinkels open zullen gaan vanaf vrijdag 28 juli 2023 (Let op: de links naar de onderstaande winkel gaan pas live op vrijdag 28 juli).

ERG BELANGRIJK: De online winkels zullen Slechts open zijn van 28 juli tot 11 augustus om uniformen te kopen. Houd er rekening mee dat er een verwerkingsperiode is wanneer uniformen worden bedrukt en deze worden pas verwerkt als de winkel sluit. Daarom zal de verzenddatum van uniformen zijn ongeveer 31 augustus 2023. Het is uiterst belangrijk voor studenten/families om deze data te respecteren als ze nieuwe uniformen nodig hebben. Volgens het studentenhandboek moeten ouders en studenten zich ervan bewust zijn dat de kledingvoorschriften en persoonlijke beschermingsmiddelen (veiligheidsbril, enz.) worden opgelegd door de staatswet van Massachusetts en de OSHA-voorschriften. Alle agrarische en technische middelbare scholen in de staat Massachusetts volgen de OSHA-normen en -voorschriften. Hierdoor zijn uniformen een noodzakelijk onderdeel van de veiligheid van uw kind. Of het nu gaat om werklaarzen of een veiligheidsbril, of een ongescheurde spijkerbroek, ze zijn allemaal bedoeld om uw kind veilig te houden. Bovendien zullen dit jaar alle leerlingen van groep 9 verplicht zijn om uniformen te dragen tijdens de verkenning (specifiek T-shirt voor de verkenning, een onaangetaste spijkerbroek of werkbroek en schoenen met gesloten tenen/schoenen met rubberen zolen). Elke leerling van groep 9 ontvangt één verkennend T-shirt tijdens de introductie, maar kan extra shirts kopen via de uniformwinkel. Negende klassers hoeven pas in januari programmaspecifieke uniformen te kopen, wanneer ze hun programma selecteren en de winkel weer opengaat. 

Er zijn twee winkels voor al onze CTAE-programma's. De winkels en programma's die ze bedienen, staan ​​​​hieronder vermeld. Bekijk de Uniforme eisen onderstaande link voor het vereiste uniform voor elk CTAE-programma. Als de huidige uniformen van uw student in goede staat verkeren, hoeven ze geen nieuwe uniformen aan te schaffen. De verwachting is dat de leerlingen voorbereid aan het schooljaar beginnen met hun volledige uniform. De eerste drie schooldagen zijn een blauwe cyclus (10e en 12e klassers volgen hun CTAE-programma). We zijn ervan overtuigd dat het hebben van de online winkel gezinnen een handige manier zal bieden om uniformen voor het schooljaar 2022-2023 te kopen. Ten slotte gaan de uniformwinkels in januari weer open, wanneer leerlingen van groep 9 hun CTAE-programma's beginnen. 

Houd er rekening mee dat de uniformwinkels extra CTAE-programmaspecifieke swag hebben die te koop is, maar dat wel is geen onderdeel van het uniform; daarom is het belangrijk om de uniforme vereisten voor het CTAE-programma van uw student te herzien.

Als u vragen of opmerkingen heeft over CTAE-uniformen, neem dan contact op met Jill Sawyer, jsawyer@essextech.net. We kijken uit naar een succesvol schooljaar op de Essex North Shore Agricultural & Technical School. 

Uniforme eisen

https://essexnorthshore.org/families/uniforms/

Jungle spullen, inc.

https://www.junglestuff.com/essex-tech

timmerwerk Landschapsarchitectuur en graszodenbeheer
GezelschapsdierenMetselwerk en tegelzetting
Ontwerp en mediacommunicatieNatuur- en milieuwetenschappen
Elektra Duurzame Tuinbouw
Engineering & automatiseringstechnologie 
Paardenwetenschap  

Universele screeningstudio

https://go.ordermygear.com/essexnorthshore/

Geavanceerde productieTandheelkundige ondersteuning
BoomteeltEerstejaars verkennend
Reparatie en overspuiten van autobotsingenGezondheid Assisteren
AutotechnologieHVAC/koeling 
BiotechnologieInformation Technology Services
Ambachtelijke bouwvakkersLeidingswerk
CosmetologyDierenarts Wetenschappen
Culinaire kunst en gastvrijheid 

Hoogachtend, 

Jill E. Sawyer
Uitvoerend directeur van Loopbaan Technisch & Agrarisch Onderwijs
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud