Voorleesinformatie voor de zomer

Beste ouders/verzorgers en ENSATS-studenten:

Nu het schooljaar ten einde loopt en de zomer binnenkort begint, willen we iedereen eraan herinneren dat zomerlezen de verwachting is voor alle studenten van de Essex North Shore Agricultural and Technical School, inclusief nieuwe eerstejaarsstudenten. Alle studenten zijn nodig lezen minimaal twee boeken.  

BOEK #1: Het eerste boek is een boek met vrije keuze en kan fictie of non-fictie zijn, maar moet geschreven zijn voor jonge volwassenen of volwassenen. 

BOEK #2: Inkomende leerlingen van groep 9 zullen lezen Maak je bed op: kleine dingen die je leven kunnen veranderen ... en misschien de wereld door admiraal William H. McRaven. Boeken kunnen worden gekocht bij amazon.com, barnesandnoble.com, en ter ondersteuning van lokale bedrijven boekhandel.org. De groepen 10, 11 en 12 lezen De kracht van een positief team door Jon Gordon. Boeken kunnen worden gekocht bij amazon.com, barnesandnoble.com, en ter ondersteuning van lokale bedrijven boekhandel.org

Wanneer leerlingen aan het begin van het volgende schooljaar weer naar school gaan, geeft elke Pathways-leraar de leerlingen een zomerleesproject voor de toegewezen titel. Docenten Engels geven studenten een Summer Reading Project voor de open-choice titel. Eerdere opdrachten omvatten boekbesprekingen, Goodreads-boekrecensies en creatieve projecten op basis van de boeken, zoals filmtrailers, kinderboekaanpassingen, sculpturen, muziekafspeellijsten en meer.  

Houd er rekening mee dat studenten die ofwel AP Engelse taal en compositie volgen in klas 11 of AP Engelse literatuur en compositie in klas 12, een aparte zomerleesopdracht hebben gekregen, maar van alle studenten, ook die in deze AP-klassen, wordt verwacht dat ze lees hun klas lees hierboven vermeld.  

Graad 10, 11 en 12 studenten hebben toegang tot een e-book of audioboek van De kracht van een positief team.  Overweeg om uw open-choice boek te kiezen uit de SORA en/of de EBSCO eBooks-collectie, beide te vinden op onze bibliotheekwebsite bibliotheek.essextech.net. Hier kun je een "great read" naar elk apparaat downloaden. Voor studenten met toegang tot Learning Ally kun je een luisterboekversie downloaden.  

Ons doel voor zomerlezen is om studenten de hele zomer door te laten lezen en om onze schoolgemeenschap te verenigen door middel van een boek over kwaliteiten uit ons Graduate Profile. Deze omvatten: Vriendelijkheid, Doorzettingsvermogen, Verantwoordelijkheid, Samenwerking, Culturele Vaardigheid, en Ondernemerschap.  De Zomerlezing van dit jaar zal specifiek gericht zijn op verantwoordelijkheid en samenwerking. We denken dat dit belangrijke eigenschappen zijn om over te praten als we allemaal terugkeren voor het begin van het volgende schooljaar, en we kijken uit naar deze discussies.

Als je vragen hebt over zomerlezen, neem dan gerust contact met mij op, Dr. O'Toole, Assistant Superintendent of Curriculum, Instruction, & Assessment, via totoole@essextech.net


Bedankt en lees verder!

Thomas J. O'Toole, Ed.D.
Assistent Superintendent van Curriculum, Instructie, & Assessment


Meteen naar de inhoud