Essex Tech ontvangt een driejarige subsidie ​​van $ 150,000 van de Cummings Foundation
Essex Tech-studenten houden een bord vast om de Cummings Foundation te bedanken voor een driejarige subsidie ​​van $ 150,000 die de oprichting van een STEAM Academy op de campus zal helpen financieren.

HATHORNE – Superintendent Heidi Riccio is verheugd aan te kondigen dat Essex Tech een driejarige subsidie ​​van $ 150,000 heeft ontvangen van de Cummings Foundation.

De beurs wordt uitbetaald in termijnen van $ 50,000 over drie jaar en zal worden gebruikt om bouwprojecten te helpen financieren, zoals de renovatie van Gallant Hall om een ​​STEAM-academie (Science, Technology, Engineering, Arts and Math) te creëren.

Subsidiegelden worden gebruikt om studenten en docenten te betalen die tijdens de zomer- en schoolvakanties aan het project zullen werken.

Aangezien de behoefte aan extra stoelen bij Essex Tech blijft toenemen, profiteert de school van bestaande ruimte die kan worden gerenoveerd. Deze ruimte is gelegen aan de zuidkant van de campus. De STEAM Academy zal ruimte bieden voor Design & Media Communications, Engineering Technology en Information Technology.

Studenten in de bouwsector zullen de ruimte in de zomermaanden renoveren. Studenten voegen ook ruimte toe op de hoofdcampus door klaslokalen en een leerruimte voor integratie te creëren in een voormalige beroepsopleidingsruimte.

"We zijn ongelooflijk verheugd en dankbaar dat we deze subsidie ​​hebben ontvangen, die ons zal helpen Gallant Hall te renoveren om er een broodnodige STEAM-academie aan toe te voegen", aldus hoofdinspecteur Riccio. “Deze subsidie ​​stelt ons in staat om extra mogelijkheden te bieden voor ervaringsgericht technisch leren tijdens renovatie. De nieuwe academie overbrugt graag programma's waar ze inhoud en apparatuur delen. Dit zal de mogelijkheden vergroten om curricula te integreren voor onze studenten die voor deze programma's zijn ingeschreven met de bedoeling om dieper te leren."

Essex Tech is een van de 150 lokale non-profitorganisaties die zullen delen in $ 30 miljoen via het grote jaarlijkse subsidieprogramma van de Cummings Foundation. De in Hathorne gevestigde organisatie werd tijdens een competitief beoordelingsproces geselecteerd uit in totaal 630 kandidaten.

Het Cummings Grant-programma van $ 30 miljoen ondersteunt voornamelijk non-profitorganisaties in Massachusetts die gevestigd zijn in en dienen in de provincies Middlesex, Essex en Suffolk.

"De manier waarop de lokale non-profitsector volhardt, naar voren treedt en draait om aan de veranderende behoeften van de gemeenschap te voldoen, is zeer indrukwekkend", zegt Joyce Vyriotes, uitvoerend directeur van de Cummings Foundation. "We zijn ongelooflijk dankbaar voor deze onvermoeibare inspanningen om mensen in de gemeenschap te ondersteunen en om gelijkheid en toegang tot kansen te vergroten."

Vrijwilligers van de Stichting bespreken subsidieaanvragen en bepalen welke aanvragen worden gehonoreerd. Onder deze gemeenschapsvrijwilligers bevinden zich leiders uit het bedrijfsleven en non-profitorganisaties, burgemeesters, universiteitsvoorzitters en experts op gebieden als financiën en DEI (diversiteit, gelijkheid en inclusie).

De Foundation en vrijwilligers identificeerden 150 organisaties die driejarige subsidies van elk maximaal $ 225,000 zouden ontvangen. Onder de winnaars bevonden zich zowel nieuwe ontvangers als non-profitorganisaties die eerder Cummings-beurzen hadden ontvangen.

De subsidieontvangers van dit jaar vertegenwoordigen een breed scala aan oorzaken, waaronder huisvesting en voedselonzekerheid, ontwikkeling van het personeelsbestand, immigrantendiensten, sociale rechtvaardigheid, onderwijs en geestelijke gezondheidszorg. De non-profitorganisaties zijn verspreid over 46 verschillende steden en dorpen.

De Cummings Foundation heeft nu 480 miljoen dollar toegekend aan grotere non-profitorganisaties in Boston. De volledige lijst van de 150 prijswinnaars van dit jaar, plus bijna 1,500 eerdere ontvangers, is beschikbaar op www.CummingsFoundation.org.

Over de Cummings Foundation

De in Woburn gevestigde Cummings Foundation, Inc. werd in 1986 opgericht door Joyce en Bill Cummings en is uitgegroeid tot een van de grootste particuliere stichtingen in New England. De Foundation beheert rechtstreeks haar eigen liefdadigheidsdochters, waaronder de pensioneringsgemeenschappen van New Horizons, in Marlborough en Woburn, en Cummings Health Sciences, LLC. Aanvullende informatie is beschikbaar op www.CummingsFoundation.org.Meteen naar de inhoud