Lentesporten Artikel 1

Het atletiekseizoen in de lente van Essex Tech is van start gegaan en onze teams maken een geweldige start in de hele staat. Ons Atletische website vind je hier. Ons elektronische ticketsysteem blijft actief en vindbaar hier voor al uw toekomstige behoeften.  

Sportupdates:

Baseball zit op 6-5 van het seizoen na het winnen van twee wedstrijden vorige week. Senior Harry Lynch heeft de aanval op de heuvel geleid voor de Hawks terwijl hij een sterke aanwezigheid was aan de top van de line-up. Collega senior Chris Itz bemant de hot corner en zorgt ook voor een hot bat in het midden van de bestelling. Sophomore Cole Waterman blijft ook een sterke bijdrage leveren aan de line-up. De jongens hebben een week van drie wedstrijden voor de boeg en nemen het op tegen Gloucester, Whittier Tech en Lowell Catholic. 

Softball bezit een record van 5-4 om het seizoen lente 2023 te beginnen. Eerstejaars hoofdcoach Tara Petrocelli brengt een intensiteit in het programma waardoor de meisjes op de 24e plaats staan ​​in de MIAA-ranglijst. Coach Petrocelli noemt Callie Hogan, Sam Chasse en Ella Tucker belangrijke spelers, zowel aanvallend als verdedigend. De meiden hebben een drukke week want ze hebben de komende vijf dagen vier wedstrijden op het programma staan. 

Lacrosse voor jongens is dit jaar tot nu toe sterk geweest en heeft dit seizoen tot nu toe een record van 9-3 neergezet. Dit plaatst ze op # 26 in de MIAA Division III power rankings. Junior Fisher Gadbois leidt de aanval voor de Hawks, terwijl Armani Booth een kracht in de verdediging blijft. De jongens willen een winning streak van twee wedstrijden opbouwen en zaken regelen met een drietal wedstrijden die voor deze week op het programma staan. 

Lacrosse voor meisjes is het seizoen sterk begonnen en bezit een record van 9-1 om het jaar te beginnen. Dit staat op de 9e plaats in de staat met betrekking tot de MIAA Divisie III-machtsranglijst. Senior kapitein Maddie McDonald blijft haar atletisch vermogen tonen door een topscorer te zijn voor de Hawks. Hun focus verschuift deze week naar drie wedstrijden met een zware wedstrijd tegen Georgetown op maandag om 4 uur thuis. 

Jongens volleybal is op een winning streak van zeven wedstrijden die teruggaat tot hun matchup van 14 april tegen Greater Lawrence. Ze hebben momenteel een record van 7-2 en worden op het juiste moment heet. Senioren Ryan Lovasco en Ryan Cole waren dit seizoen sterk aanwezig aan het net voor de Hawks, terwijl Junior Captain Bruno Santos focus en intensiteit in hun wedstrijden brengt. De jongens willen deze week nog twee overwinningen behalen door het op te nemen tegen Lowell Catholic en Burlington. 

Jongens- en meisjesbaan is dit seizoen van start gegaan, aangezien de jongens- en meisjesteams hebben deelgenomen aan een handvol ontmoetingen. Hoofd Coach Dan Connors merkt twee atleten op die dit jaar tot nu toe indruk hebben gemaakt. Junior Maci Abatessa vestigde een schoolrecord in de discuswerpen op Shawsheen Tech met een worp van 94 voet 11 inch, wat haar kwalificeert voor de staatsbijeenkomst. Sophomore Nora Kiesel nam zaterdag deel aan de MSTCA Fr/So Championships. Ze liep de 200 meter met een tijd van 27.97 waarmee ze 15e werd van de 61. 

Wekelijkse evenementenkalender

Maandag, Mei 8th

 • Varsity-softbal 4:30 @ Beverly (uit)
 • JV Softbal 4:30 @ Beverly (Uit)
 • Varsity Baseball 4:30 @ Gloucester (Afwezig)
 • JV Baseball 4:30 @ Gloucester (uit)
 • Jongens Varsity Lacrosse 4:00 @ Minuteman (Afwezig)
 • Meisjes Varsity Lacrosse 4:00 vs. Georgetown (thuis)
 • Eerstejaars softbal 4:00 vs. Beverly (Thuis)

Dinsdag, Mei 9th

 • Eerstejaars Softbal 4:00 @ Northeast (Away)
 • Varsity Softball 4:00 vs. Noordoost (Thuis)
 • JV Softbal 4:00 vs. Noordoost (thuis)

Woensdag, Mei 10th

 • Jongens eerstejaars honkbal 4:00 @ Hamilton Wenham (uit)
 • Meisjes Varsity Lacrosse 4:00 vs. Greater Lowell (uit)
 • Meisjes JV Lacrosse 5:15 vs. Greater Lowell (uit)
 • Jongens Varsity Lacrosse 4:00 vs. Greater Lowell (Thuis)
 • Jongens JV Lacrosse 5:30 vs. Greater Lowell (thuis)
 • Boys Varsity Volleyball 4:00 vs. Lowell Catholic (Thuis)
 • Jongens JV Volleybal 5:30 vs. Lowell Katholiek (thuis)
 • Varsity Baseball 4:00 vs. Whittier (thuis)
 • JV Baseball 4:00 vs. Whittier (thuis)


Donderdag, mei 11th

 • Eerstejaars softbal 4:00 @ Rockport (uit)
 • Jongens JV Lacrosse 4:00 @ Marblehead (Afwezig)
 • Jongens en meisjes Spring Track 4:00 vs. Greater Lowell (thuis)
 • Varsity Softball 4:00 vs. Shawsheen (thuis)
 • JV Softball 4:00 vs. Shawsheen (Thuis)
 • Eerstejaars Honkbal 4:oo vs. Lowell Katholiek (Thuis)

Vrijdag, mei 12th

 • Jongens Varsity Lacrosse 4:00 @ Noordoost (Afwezig)
 • Varsity Baseball 4:00 vs. Lowell Catholic (thuis)
 • JV Baseball 4:00 vs. Lowell Catholic (thuis)
 • Varsity Softball 4:00 vs. Greater Lowell (thuis)
 • JV Softball 4:00 vs. Greater Lowell (thuis)
 • Meisjes Varsity Lacrosse 4:00 vs. Noordoost (thuis)

Zaterdag, mei 13th

 • Eerstejaars Honkbal 10:00 @ Shawsheen (Afwezig)
 • Boys Varsity Volleyball 4:00 vs. Burlington (thuis)
 • Jongens JV Volleybal 5:30 vs. Burlington (thuis)

Gun Montgomery - #ROLLHAWKS

Assistent-coördinator atletiek, welzijn en gezondheidsdiensten


Meteen naar de inhoud