Bericht van ENSATS 5-5-2023

Goedemiddag, gezinnen!

We hebben een fantastische Teacher and Staff Appreciation Week gehad! Het was een week vol leuke traktaties en verrassingen voor onze geweldige docenten en medewerkers. We willen ook onze PTO een enorme shout-out geven! Je hebt deze week geweldig gemaakt voor onze docenten en medewerkers, en we waarderen je enorm.

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week.  

Maandag, mei 8, 2023Dag 9: Groen
Dinsdag, mei 9, 2023Dag 10: Groen
Woensdag, mei 10, 2023Dag 1: Blauw 8 uur Late start 
Donderdag, mei 11, 2023Dag 2: Blauw 
Vrijdag 12 mei 2023Dag 3: Blauw

MCAS-schema's

De Next-Generation MCAS Mathematics testadministratie voor Grade 10 studenten vindt plaats op dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei. De leerlingen van groep 9 en 10 komen om 7 uur aan. Leerlingen van groep 45 gaan naar CTAE en leerlingen van groep 9 doen de MCAS-test. De leerlingen van groep 10 en 11 komen om 12 uur aan. 

Late bussen voor studenten van groep 11 en 12 tijdens MCAS

Hoewel onze junioren en senioren zich geen zorgen hoeven te maken over MCAS-testen, zorgt de test wel voor een wijziging in hun schema. Dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei komen junioren en senioren om 10 uur op school. Wij zorgen voor busvervoer voor wie een lift nodig heeft. Studenten moeten zich echter aanmelden voor busvervoer om opgehaald te worden op de ochtend van de 50e en 16e. Klik alstublieft hier aanmelden voor een rit. Aanmelden is mogelijk tot 8 mei, zodat we tijd hebben om de routes voor onze chauffeurs te voltooien. Als leerlingen zich niet aanmelden voor een bus, moeten ze zelf rijden of een lift naar school krijgen. Let op: bussen volgen het reguliere busschema voor Grade 9 en 10.

MCAS Biologie Naschoolse voorbereiding

We zullen vanaf het begin zeven naschoolse MCAS Biology Prep-lessen aanbieden Donderdag 18 mei 2023, van 2:45-4:15 uur.  Dit is voor 10e klassers die de MCAS Biologie Test afleggen op 6 en 7 juni. Als u wilt dat uw leerling aanwezig is, vult u dit dan in AANMELDFORMULIER en zorg ervoor dat je je student vertelt om de eerste sessie bij te wonen die begint op donderdag 18 mei. De locatie van het klaslokaal maken we op de ochtend van 18 mei bekend. Hoewel het optimaal is om studenten alle 7 dagen aanwezig te laten zijn, als een student een dag of twee moet missen, laat ze zich dan aanmelden en zich bij ons voegen op de dagen dat ze aanwezig kunnen zijn. 

Tickets voor het Larkin Gala te koop!

Het Larkin Gala nadert met rasse schreden, en we zouden graag zien dat gezinnen meedoen. Tickets zijn $ 150.00 per stuk, of een tafel van 10 voor $ 1200.00. Dit is een jaarlijkse inzamelingsactie gevuld met eten, loterijen en plezier! Tickets kunnen online worden gekocht of door een cheque te schrijven naar "ENSATS Larkin Gala." Alle opbrengsten ondersteunen de bouwkosten van de Larkin Memorial Cottage. Donaties worden geaccepteerd voor loterijen en veilingitems. Haal je kaartjes HIER.

SkillsUSA-donaties

SkillsUSA is op zoek naar donaties voor onze SkillsUSA Nationale Competitie. Donaties gaan naar apparatuur, vergoedingen en reiskosten. Uw steun is essentieel voor het succes van ons programma. U kunt ons ook steunen door de inzamelingspagina te delen met uw eigen netwerk van vrienden en familie. Ga naar onze inzamelingsactiepagina om te delen. Elk donatiebedrag heeft een grote impact op ons programma. Doneer hier: https://bit.ly/427t6kZ.

Herinneringen aan kledingvoorschriften

Ter herinnering: we hebben nog steeds een dresscode. Nu het weer warmer wordt, hebben we de neiging om studenten te zien die niet gepast gekleed zijn. Leraren is gevraagd om studenten die geen kledingvoorschriften dragen door te verwijzen naar het kantoor van de assistent-directeur en om studenten die geen uniform dragen naar het CTAE-kantoor te verwijzen. We leiden ons toekomstige personeel op en gepast kleden is een belangrijke vaardigheid voor inzetbaarheid. Als uw student een opfriscursus over de dresscode nodig heeft, is hier een link naar de Studentenhandboek; de dresscode-informatie vindt u op pagina 26 en 27.

Haal je Lente Loterij Tickets!

NOG MAAR TWEE DAGEN om inzendingen te kopen voor de PTO Spring Raffle. Eén winnaar neemt alle prijzen mee naar huis, een pakket van in totaal $ 4,000! Steun alstublieft de Essex Tech PTO bij het bereiken van hun fondsenwervingsdoel, zodat ze de vele initiatieven die ze sponsoren kunnen blijven bieden voor de studenten, medewerkers en docenten van ENSATS!

https://essexnspto.rallyup.com/2023springraffle

Let op afstuderende senioren van Peabody

Alle senioren die Peabody-basisscholen hebben bezocht, zijn uitgenodigd voor een Senior Clap Out op vrijdag 26 mei. Klik alstublieft hier voor meer informatie, en neem je Essex Tech-studentenkaart mee als je aanwezig bent. 

Corn Hole-toernooi

Het Boys Lacrosse Team houdt op vrijdag 19 mei een Cornhole-toernooi. Klik alstublieft hier voor meer info.

Drama Club-productie

Veel succes aan onze Drama Club bij de presentatie van hun lentemusical, The Addams Family vandaag en morgen. Mocht je dit weekend verhinderd zijn, dan zijn er ook shows op 12 en 13 mei. Alle tickets zijn $ 12, en alle shows worden uitgevoerd in Alumni Gymnasium. Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar drama@essextech.net. Reserveer NU je plaatsen door hier gebruik van te maken LINK.

Geluiden van Essex Tech Integration Academy

Essex Tech-studenten zijn betrokken bij een integratieacademie met Express Yourself (EXYO), een programma voor uitvoerende kunsten in Beverly, en hebben de afgelopen twee maanden op school gefilmd om de "Sounds of Essex Tech" vast te leggen. Deze filmclip gaat in première in het Wang Center in Boston op 25 mei van 7:00-9:00 uur tijdens EXYO's 29e jaarlijkse optreden getiteld "SPLASH". Deelname aan dit evenement is gratis en we bieden op 25 mei busvervoer van en naar school naar het Wang Centre. We zijn enthousiast over onze voortdurende samenwerking met EXYO en de creatieve kansen die ze onze studenten dit jaar hebben geboden. Voor iedereen die geïnteresseerd is om erbij te zijn, hier is de link om te registreren.

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

HTR
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto's van de week

Deze week was het Teacher, Principal en Foodservice Appreciation Week en wat een week op de campus! Hier zie je onze “lunch ladies” lekker aan het werk!

onze “lunch ladies” lekker aan het werk!

Onze geweldige PTO bracht de hele week op de campus door om onze leraren te vieren! Mevrouw Carter heeft toevallig deze foto gebombardeerd!

Onze geweldige PTO bracht de hele week op de campus door om onze leraren te vieren! Mevrouw Carter heeft toevallig deze foto gebombardeerd!

Leraar Sam Kelly geniet van een aantal speciale traktaties!

Leraar Sam Kelly geniet van een aantal speciale traktaties!

De heer Stark, de heer Bilton en mevrouw Donnelly observeerden de tentoonstelling 'Hate Ends Now' in St. John's Prep.

De heer Stark, de heer Bilton en mevrouw Donnelly observeerden de tentoonstelling 'Hate Ends Now' in St. John's Prep.

Meteen naar de inhoud