Bericht van ENSATS 5-26-2023

Goedemiddag, gezinnen!

Welkom in het lange vakantieweekend! We maken van de gelegenheid gebruik om onze militairen te herdenken die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid.

Memorial Day

Onze senioren genoten deze week van hun laatste dag CTAE en coop. Op donderdag hadden we de Graduation-oefening en de seniorenbarbecue. Het was een geweldige dag voor onze senioren, jaarboeken ondertekenen en vieren met hun klasgenoten. We kijken uit naar het bal, de Spirit of Boston Cruise en Graduation volgende week.

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week.  

Maandag, mei 29, 2023Memorial Day: geen school
Dinsdag, mei 30, 2023Dag 5: Blauw
Woensdag, mei 31, 2023Dag 1: Blauw 8 uur Late start
Donderdag, juni 1, 2023Dag 7: Groen
Vrijdag, Juni 2, 2023Dag 8: Groen

Afwerking Sterk

We zitten op ongeveer drie weken school. We hebben nog maar acht blauwe dagen en acht groene dagen in het schooljaar. Studenten zouden moeten werken om hun resterende opdrachten te voltooien en dit is hun laatste kans om contact op te nemen met docenten en eventuele ontbrekende opdrachten in te halen. 

4:15 Late bus

De laatste dag van 4:15 uur late bussen is dinsdag 13 juni. Op donderdag 4 juni rijden er geen bussen om 15:14 uur. Bovendien rijden we op donderdag 4 juni geen bussen van 15:1 uur te laat vanwege Graduation.

Agenda-updates

Er zijn een paar updates geweest voor de schooljaarkalender 2022-23. We hebben de afgelopen schooldagen aangepast aan onze sneeuwdagen. Vrijdag 16 juni is een volledige dag en er is geen school op maandag 19 juni ter ere van de Juneteenth federale feestdag. Dinsdag 20 juni en woensdag 21 juni zijn 11:00 uur Early Release-dagen. Klik hier om de Kalenderpagina, die de schoolkalender 2022-23 en de schoolkalender 2023-24 bevat.

Afstuderen bloemenverkoop

SkillsUSA organiseert zijn jaarlijkse Graduation Flower Sale! Op 1 juni verkoopt SkillsUSA tijdens het afstuderen losse rozen en boeketten bloemen. We openen momenteel reserveringen voor bloemen omdat ze snel uitverkocht zijn. Reserveringen zijn via deze beschikbaar link. Reserveren kan tot 14 mei. Alle gereserveerde bloemen moeten bij het afstuderen worden betaald.

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken.

HTR
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud