Bericht van ENSATS 5-19-2023

Goedemiddag, gezinnen!

Donderdag hebben we Awards Night gevierd, waar veel senioren beurzen en onderscheidingen ontvingen. Onze senioren zullen volgende week hun laatste paar dagen les en Co-op afronden en zich op donderdag 25 mei afmelden! We zijn enthousiast over alle seniorenevenementen in de komende twee weken voorafgaand aan het afstuderen op 1 juni.

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week.  

Maandag, mei 22, 2023Dag 4: Blauw  
Dinsdag, mei 23, 2023Dag 5: Blauw 
Woensdag, mei 24, 2023Dag 1: Blauw 8 uur Late start
Donderdag, mei 25, 2023Dag 2: Blauw 
Vrijdag 26 mei 2023Dag 3: Blauw  11 uur Vervroegde vrijlating

Volgende week

Volgende week hebben we vijf blauwe dagen. We keren terug naar onze late start van 8 uur op woensdag, en studenten hebben een vervroegde vrijlating van 45 uur op vrijdag 11 mei.

Agenda-updates

Er zijn een paar updates geweest voor de schooljaarkalender 2022-23. We hebben de afgelopen schooldagen aangepast aan onze sneeuwdagen. Vrijdag 16 juni is een volledige dag en er is geen school op maandag 19 juni, ter ere van de Juneteenth federale feestdag. Dinsdag 20 juni en woensdag 21 juni zijn 11:00 uur Early Release-dagen. Klik hier om de Kalenderpagina die de schoolkalender 2022-23 en de schoolkalender 2023-24 bevat.

Mei is Mental Health Awareness Month

De wellness-instructeurs en schooladviseurs van Essex Tech hebben onlangs het Boston Children's Hospital Break Free from Depression-curriculum gegeven aan onze leerlingen van groep 9 tijdens hun gezondheidslessen. Dit evidence-based curriculum wordt elk jaar in mei tijdens de Mental Health Awareness Month in onze volledige klas 9 geïntroduceerd om er zeker van te zijn dat onze studenten goed op de hoogte zijn van thema's op het gebied van geestelijke gezondheid en weten hoe ze toegang kunnen krijgen tot school- en gemeenschapsbronnen. We delen hier met onze zorgverleners enkele aanbevolen bronnen voor u om uw kind en gezin te informeren en te ondersteunen met betrekking tot de geestelijke gezondheid van jongeren: 

We willen iedereen er ook aan herinneren om hulp te zoeken als er zich zorgen voordoen voor zichzelf of voor een ander door 911 te bellen, naar de dichtstbijzijnde spoedeisende hulp te gaan of contact op te nemen met een plaatselijke psychiatrische alarmcentrale: 

Naschoolse MCAS Biologie Prep

We hebben nog plaatsen beschikbaar voor naschoolse MCAS Biologie Prep lessen die gisteren begonnen van 2:45-4:15 uurDit is voor 10e klassers die de MCAS Biologie Test afleggen op 6 en 7 juni. Als u wilt dat uw leerling aanwezig is, vult u dit dan in AANMELDFORMULIER, en zorg ervoor dat u uw student vertelt dat de lessen in D-209 zijn. Hoewel het optimaal is om studenten alle naschoolse dagen bij te laten wonen, moet een student die een dag of twee moet missen, zich aanmelden en zich bij ons voegen op de dagen dat hij aanwezig kan zijn. 

SkillsUSA-donaties

SkillsUSA is op zoek naar donaties voor onze SkillsUSA Nationale Competitie. Donaties gaan naar apparatuur, vergoedingen en reiskosten. Uw steun is essentieel voor het succes van ons programma. U kunt ons ook steunen door de inzamelingspagina te delen met uw eigen netwerk van vrienden en familie. Ga naar onze inzamelingsactiepagina om te delen. Elk donatiebedrag heeft een grote impact op ons programma. Doneer hier.

Afstuderen bloemenverkoop

SkillsUSA organiseert zijn jaarlijkse Graduation Flower Sale! Op 1 juni verkoopt SkillsUSA tijdens het afstuderen losse rozen en boeketten bloemen. We openen momenteel reserveringen voor bloemen omdat ze snel uitverkocht zijn. Reserveringen zijn via deze beschikbaar link. Reserveren kan tot 14 mei. Alle gereserveerde bloemen moeten bij het afstuderen worden betaald.

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

HTR
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto's van de week

Op maandag 15 mei vierden we onze allereerste Cultuurdag. Dit evenement was gepland door onze U-Act-groep en ze hebben fantastisch werk geleverd! Bedankt aan de vele studenten die hebben deelgenomen en ons hebben geleerd over hun cultuur, gewoonten, eten, enz. Bedankt ook aan het personeel dat op bezoek kwam en studenten op bezoek bracht.

Cultuurdag
Cultuurdag
Cultuurdag
Cultuurdag

Meteen naar de inhoud