Middelbare school zomer CTAE verkennend programma 

Bedankt voor uw interesse in het CTAE-verkennend programma voor de zomer van de middelbare school.
De inschrijving voor het kamp is op dit moment vol.

De inschrijving voor het 2023 Middle School Summer CTAE Exploratory-programma gaat open op vrijdag 5 mei 2023 om ongeveer 9 uur. Houd er rekening mee dat de inschrijving automatisch wordt gesloten wanneer de studentencapaciteit is bereikt. 

Het Middle School Summer Exploratory Program staat open voor studenten die momenteel zijn ingeschreven in klas 6 en 7 (die in het schooljaar 7-8 naar klas 2023 en 2024 gaan). Het is een geweldige kans voor middelbare scholieren om verschillende van onze Career Technical & Agricultural Education (CTAE)-programma's te ontdekken!

Het Middle School Summer Exploratory Program loopt van 10 tot 13 juli en van 17 tot 20 juli van 8 tot 00 uur. Gezinnen hebben de mogelijkheid om zich voor één of beide weken in te schrijven. De kosten van een enkele week zijn $ 12 en beide weken zijn $ 00.

Studenten krijgen de kans om vier programma's per week te verkennen. Als onderdeel van het registratieproces zullen families de CTAE-programma's rangschikken; we zullen ons best doen om studenten in te plannen voor hun topprogramma's; we kunnen echter geen plaatsing van het programma garanderen en kampeerders die voor beide weken zijn ingeschreven, zullen elk programma één keer verkennen. 

Aangeboden CTAE-programma's: (onder voorbehoud)

 • Dierwetenschappen (dierenarts)
 • Dierwetenschappen (paarden)
 • Animal Science (Grote Dierenstal)
 • Autotechniek (Alleen week 1)
 • timmerwerk (Alleen week 2)
 • Cosmetology
 • Kookkunsten
 • Ontwerp en mediacommunicatie
 • Tandheelkundige ondersteuning (Alleen week 2)
 • Verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling (Alleen week 1)
 • Marketing

Meteen naar de inhoud