Bericht van ENSATS 4-6-2023

Goedenavond, gezinnen!

We waren verheugd om onze Talent Show 2023 op vrijdag 31 maart te organiseren. Dank aan mevrouw Cocco en de Essex Tech Stars voor het plannen en organiseren van dit evenement. De acts waren fantastisch en het was geweldig om zoveel getalenteerde studenten op het podium te zien. We willen ook de vele studenten en medewerkers bedanken die dit evenement hebben ondersteund!

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week.  

Maandag, April 10, 2023Dag 4: Blauw  
Dinsdag, april 11, 2023Dag 5: Blauw  
Woensdag april 12, 2023Dag 6: Groen    8 uur Aanvang 
Donderdag april 13, 2023Dag 7: Groen
Vrijdag, april 14, 2023Dag 8: Groen

Vriendelijkheidsweek

De Week van de Vriendelijkheid is volgende week! We hebben veel evenementen gepland, waaronder vergaderingen, een basketbalwedstrijd voor studenten/personeel, schoonmaak op de campus, bedankkaartjes, enz. Hier is de Weekrooster van de vriendelijkheid. Er zijn drie verschillende donatieacties tijdens de Kindness Week:

Bekijk onze sociale mediasites voor alle gebeurtenissen in de Kindness Week. 

SAT-testen voorjaar 2023

Er zijn nog twee SAT-testdata over voor dit schooljaar: 6 mei en 3 juni. De inschrijvingsdeadline voor de zaterdag 6 mei 2023 is SAT gehouden op ENSATS vrijdag 7 april 2023. De late registratiedeadline is 25 april 2023 en late vergoedingen worden toegevoegd door het College van Bestuur. De registratiedeadline voor de zaterdag 3 juni 2023, SAT gehouden op lokale middelbare scholen is 4 mei 2023. De late registratiedeadline is 23 mei 2023 en late vergoedingen worden toegevoegd door het College van Bestuur. 

Studenten moeten zich registreren op de website van de College Board om deel te nemen aan beide tests; de link staat hieronder. Neem contact op met assistent-directeur Mr. Emberley (semberley@essextech.net) met SAT-gerelateerde vragen. 

registratie: https://satsuite.collegeboard.org/sat/registration/dates-deadlines

Drama Club-productie

Drama Club presenteert met trots hun voorjaarsmusical, The Addams Family. Kom kijken naar hun productie op 5, 6, 12 en 13 mei. Alle tickets zijn $ 12, en alle shows worden uitgevoerd in Alumni Gym. Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar drama@essextech.net. Reserveer nu uw plaatsen op:

https://www.eventbrite.com/e/essex-tech-drama-presents-the-addams-family-musical-tickets-535904834787

Bijgewerkte kalenders

We hebben de schoolkalender 2022-23 bijgewerkt om de veranderingen als gevolg van onze sneeuwdagen weer te geven. Onze laatste schooldag zal nu zijn Woensdag 21 juni. Daarnaast is de schoolkalender 2023-24 beschikbaar op onze website. Tijdens de lente- en zomermaanden zullen er veel updates zijn voor de kalender 2023-24, en ik zal de kalender in de memo plaatsen om je op de hoogte te houden. Klik alstublieft hier. om beide agenda's te zien.

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken.

HTR
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto's van de week

We hebben vorige week twee nieuwe vrienden in onze kudde verwelkomd.

We hebben vorige week twee nieuwe vrienden in onze kudde verwelkomd.
Foto van de week Afgelopen week hebben we twee nieuwe vrienden in onze kudde mogen verwelkomen.

Verschillende studenten van ons FFA Chapter hebben deze week deelgenomen aan en deelgenomen aan de Massachusetts FFA State Convention.

Verschillende studenten van ons FFA Chapter hebben deze week deelgenomen aan en deelgenomen aan de Massachusetts FFA State Convention.
Verschillende studenten van ons FFA Chapter hebben deze week deelgenomen aan en deelgenomen aan de Massachusetts FFA State Convention.
Verschillende studenten van ons FFA Chapter hebben deze week deelgenomen aan en deelgenomen aan de Massachusetts FFA State Convention.

Meteen naar de inhoud