Bericht van ENSATS 4-28-2023

Goedemiddag, gezinnen!

Veel succes aan onze SkillsUSA-deelnemers die deze week Essex Tech vertegenwoordigen op de State Competition. Bedankt aan alle adviseurs van SkillsUSA, evenals aan de docenten en beheerders die bij onze studenten zijn om hen te ondersteunen. 

Nu we de maand mei beginnen, naderen we het einde van het schooljaar. Senioren hebben nog maar 18 schooldagen over. Eerstejaars en junioren hebben 18 academische dagen en 17 CTAE-dagen, en tweedejaarsstudenten hebben 17 academische dagen en 18 CTAE-dagen. Doe alsjeblieft je best om sterk te eindigen.

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het rooster voor de week na de vakantie.  

Maandag, mei 1, 2023Dag 4: Blauw
Dinsdag, mei 2, 2023Dag 5: Blauw 
Woensdag, mei 3, 2023Dag 6: Groen 10 uur Late start 
Donderdag, mei 4, 2023Dag 7: Groen
Vrijdag, mei 5, 2023Dag 8: Groen

10:45 uur Late start op woensdag 5.3.23

Op woensdag 3 mei hebben we professionele ontwikkeling voor leraren. We rijden klassen D, E en F. De ophaaltijden van de bussen zijn aangepast en staan ​​vermeld op de transport pagina van de website in de kolom “Late Start”.

Zaterdag hechtenis

Morgen, zaterdag 29 april, vindt onze zaterdagdetentie plaats. Detentie vindt plaats in het Mediacentrum. Leerlingen die hiervoor met de auto naar school komen, parkeren op de parkeerplaats Alumni Gym.

Haal je Lente Loterij Tickets!

Nog een paar weken om inzendingen te kopen voor de PTO Spring Raffle. Eén winnaar neemt alle prijzen mee naar huis, een pakket van in totaal $ 4,000! Steun alstublieft de Essex Tech PTO bij het bereiken van hun fondsenwervingsdoel, zodat ze de vele initiatieven die ze sponsoren kunnen blijven bieden voor de studenten, medewerkers en docenten van ENSATS!

https://essexnspto.rallyup.com/2023springraffle

ENS PTO sponsort de Week van de Waardering van Leraren en Personeel

Nogmaals, alle leraren en medewerkers van ENSATS zullen een welverdiende VOLLEDIGE WEEK met evenementen ontvangen om de waardering van de gemeenschap te tonen voor alles wat ze doen! Dit wordt uitsluitend georganiseerd en gesponsord door Essex Tech PTO. Kijk elke dag uit naar een ander evenement!

Distributie van senior gazontekens 

Aanstaande zondag 30 april 2023, van 10 uur tot 00 uur, deelt de PTO gazonborden uit aan de klas van 12. Eén bord per leerling. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je bord op te halen, dan ligt het volgende week op het hoofdkantoor. Distributie vindt plaats op Lot S, tegenover de school, naast Larkin Cottage. Dit is een drive-in pick-up; blijf alstublieft in uw auto en volg de vrijwilligers die u de weg zullen wijzen!

Corn Hole-toernooi

Het Boys Lacrosse Team houdt op vrijdag 19 mei een Cornhole-toernooi. Klik alstublieft hier. voor meer info.

Drama Club-productie

Drama Club presenteert met trots hun lentemusical, The Addams Family. Kom kijken naar hun productie op 5, 6, 12 en 13 mei. Alle tickets zijn $ 12, en alle shows worden uitgevoerd in Alumni Gymnasium. Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar drama@essextech.net. Reserveer NU je plaatsen door hier gebruik van te maken LINK.

Geluiden van Essex Tech Integration Academy

Essex Tech-studenten zijn betrokken bij een integratieacademie met Express Yourself, een programma voor podiumkunsten in Beverly, en hebben de afgelopen twee maanden op school gefilmd om de "Sounds of Essex Tech" vast te leggen. Deze filmclip gaat in première in het Wang Center in Boston op 25 mei van 7:00-9:00 uur tijdens EXYO's 29e jaarlijkse optreden getiteld "SPLASH". Deelname aan dit evenement is gratis en we bieden busvervoer aan van en naar het Wang Center op 25 mei. We zijn enthousiast over onze samenwerking met EXYO en de creatieve kansen die ze onze studenten dit jaar hebben geboden. Voor iedereen die geïnteresseerd is om erbij te zijn, hier is de link om te registreren.

Tickets voor het Larkin Gala te koop!

Het Larkin Gala nadert met rasse schreden, en we zouden graag zien dat gezinnen meedoen. Tickets zijn $ 150.00 per stuk, of een tafel van 10 voor $ 1200.00. Dit is een jaarlijkse inzamelingsactie gevuld met eten, loterijen en plezier! Tickets kunnen online worden gekocht of door een cheque te schrijven naar "ENSATS Larkin Gala." Alle opbrengsten ondersteunen de bouwkosten van de Larkin Memorial Cottage. Donaties worden geaccepteerd voor loterijen en veilingitems. Haal je kaartjes HIER.

Cultuurdag

Doe mee met Essex Tech's allereerste Culture Day op maandag 15 mei, als een dag van erkenning en eer voor de verschillende culturen die in onze gemeenschap bestaan! Studenten en personeel zijn welkom om zich in traditionele kleding te kleden, de vlag van uw land/regio mee te nemen en traditionele gerechten te verzorgen voor vrienden en bezoekers. Vul dit alstublieft in FORMULIER als je interesse hebt om deel te nemen aan Cultuurdag 2023. Dit formulier dient uiterlijk maandag 1 mei 2023 ingevuld te zijn.

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken. 

HTR
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto's van de week

Hier zijn enkele foto's van de openingsceremonie van de SkillsUSA State Competition 

Hier zijn enkele foto's van de openingsceremonie van de SkillsUSA State Competition
Hier zijn enkele foto's van de openingsceremonie van de SkillsUSA State Competition
Hier zijn enkele foto's van de openingsceremonie van de SkillsUSA State Competition
Hier zijn enkele foto's van de openingsceremonie van de SkillsUSA State Competition

Meteen naar de inhoud