Bericht van ENSATS 3-17-2023 🍀

Goedemiddag, gezinnen!

Gelukkig konden we deze week rondkomen met een vroege lossingsdag in plaats van een sneeuwdag. Dat is een dag minder in zonnig, mooi weer juni. Bedankt aan het FF&G-team om ervoor te zorgen dat we woensdagochtend klaar waren om open te gaan! Nu hebben we alleen wat zon en warmere temperaturen nodig voor onze lentesporten die op maandag beginnen.

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week.  Let op: alle dagen van volgende week zijn blauw. Dit is om MCAS-testen mogelijk te maken in de week van 27 maart.

Maandag, maart 20, 2023Dag 4: Blauw
Dinsdag, maart 21, 2023Dag 5: Blauw
Woensdag, maart 22, 2023Dag 1: Blauw 10 uur Late start
Donderdag, maart 23, 2023Dag 2: Blauw
Vrijdag, maart 24, 2023Dag 3: Blauw

10:45 am Late Start op woensdag 3.22.23

Op woensdag 22 maart hebben we professionele ontwikkeling voor leraren. We rijden klassen A, B en C. De ophaaltijden van de bussen zijn aangepast en staan ​​vermeld op de transport pagina van de website in de kolom “Late Start”.

MCAS-schema's

De Next-Generation MCAS English Language Arts-testadministratie voor leerlingen van groep 10 vindt plaats op dinsdag 28 maart en woensdag 29 maart. De leerlingen van groep 9 en 10 komen om 7 uur aan. Graad 45-studenten gaan naar hun CTAE-programmagebied, terwijl Graad 9-studenten de MCAS-test afleggen. De leerlingen van groep 10 en 11 komen om 12 uur aan.

Late bussen voor junioren en senioren tijdens MCAS

Hoewel onze junioren en senioren geen MCAS-test ondergaan, is er een wijziging in hun schema. Op Dinsdag 28 maart en Woensdag 29 Maart, junioren en senioren moeten om 11 uur op school aanwezig zijn. Wij zorgen voor busvervoer voor wie een lift nodig heeft. Studenten moeten zich echter aanmelden voor busvervoer om opgehaald te worden op de ochtenden van de 30e en 28e. Klik alstublieft hier zich aan te melden voor busvervoer; aanmeldingen zijn beschikbaar tot 22 maart om tijd te geven om de routes voor onze chauffeurs te voltooien. Als leerlingen zich niet aanmelden voor een bus, moeten ze zelf rijden of een lift naar school krijgen. Let op: bussen volgen het reguliere busschema voor groep 9 en 10.

Parkeren in zijstraten

Dit is een vriendelijke herinnering dat studenten op zoek moeten naar een parkeerkaart voor parkeren op de campus.   Junioren en Senioren die geen parkeervergunning hebben, worden aangemoedigd om het kantoor van de assistent-directeuren te bezoeken om een ​​parkeervergunning aan te vragen en een vergunning te kopen. We hebben een beperkt aantal plekken en ze worden verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. De stad Danvers zal niet parkeren in zijstraten, daarom moeten we, uit respect voor gezinnen die in de buurt van onze school wonen, niet parkeren in deze straten in de buurt van Essex Tech. Wees voorzichtig bij het rijden in buurten, aangezien er veel gezinnen met kleine kinderen zijn. 

Lente Atletiek Ouderavond

Op woensdag 15 maart was onze Lente Atletiek Ouderavond. We wilden de delen diavoorstelling voor uw terugblik als u een leerling heeft die gaat deelnemen aan een voorjaarssport en u niet bij de bijeenkomst kon zijn.

Talentenjacht

U BENT UITNODIGD... voor de Essex Tech-talentenshow gerund door de Essex Stars dansteam! Dit fantastische evenement vindt plaats op vrijdag 31 maart om 2 uur (alleen voor studenten, personeel en docenten) of 45 uur (open voor iedereen) in Alumni Gymnasium. Doe mee met een avond vol kunst met acts met zang, muziek, poëzie, contorsie, magie en natuurlijk dans! We raden ten zeerste aan om vooraf tickets te kopen met behulp van de QR op onze flyer of via de onderstaande link. Voor degenen die kaarten aan de deur kopen, zijn de kosten $ 10 alleen contant. Essex Tech-studenten zijn gratis met een school-ID.  De opbrengst van dit evenement gaat naar de ondersteuning van het Essex Stars Dance Team   Voor vragen of meer informatie kunt u onze dansdocent Miss Cocco mailen op tcocco@essextech.net

https://www.eventbrite.com/e/essex-tech-talent-show-tickets-533753199187.

Junior semi-formele donaties

De Klasse van 2024 vraagt ​​vriendelijk om donaties van blikjes frisdrank, pakjes sap, waterflessen, individueel verpakte snoepjes en voorgesneden/individuele desserts voor de komende Spring Fling op 24 maart. Alle donaties kunnen uiterlijk 24 maart worden afgegeven in het hoofdkantoor. Houd er rekening mee dat de donatie voor mevrouw Deacon is, de klas van 2024 faculteitsadviseur, of voor de klas van 2024. Dank je wel!

Vriendelijkheidsprijs

Vriendelijkheid Week wordt gevierd in april en de planning is al aan de gang. Als je iemand wilt eren die jou inspireert, nomineer hem dan voor de Hawks Kindness Award. Nominaties worden geaccepteerd voor elk lid van de ENSATS-gemeenschap. Alle studenten, medewerkers, docenten of beheerders die blijk geven van vrijgevigheid, teamwerk, mededogen en vriendelijkheid komen in aanmerking. Gebruik de onderstaande link om naar het nominatieformulier te gaan. Nomineren kan tot 24 maart.

Nominatieformulier voor de vriendelijkheidsprijs

SkillsUSA Cash-kalender

De winnaars van deze week zijn: 

3/11 – Susan King – Cheesecake Factory-cadeaubon van $ 50

3/12 – Elaine Chirichiello – Autodetaillering voor gratis reparatie van botsingen

3/13 – Olivia Kwong – Texas Roadhouse-cadeaubundel + twee gratis voorgerechten

3/14 – Lindy Almeida – Outback Steak House-cadeaubon van $ 50 + twee gratis hapjes

3/15 – Mary Carter – Toevallige zielen 1 uur massage

3/16 – John Reilly – DMC Aangepast 18″ x 24″ Canvas

3/17 - Maureen Fisher - $ 300 contant + ondertekende puck van Craig Smith

De verkoop van SkillsUSA Cash Calendars is verlengd tot en met de maand maart. Ze zijn te koop via deze link: Essex Tech Cash-kalender. Als je vragen hebt, neem dan contact op met samantha.cook@eths.education.

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

HTR
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

Foto's van de week

Sofia uit Danvers bedient enkele vaste gasten in de Bistro!

Sofia uit Danvers bedient enkele vaste gasten in de Bistro!

Deze week hadden we het voorrecht om STOMP-artiesten te ontvangen die op de campus aan het filmen waren voor een aankomend evenement in het Wang Theater! Ze reisden door programma's en gangen om hun liefde voor muziek en geluid te verspreiden! 

STOMP-artiesten
STOMP-artiesten
STOMP-artiesten

CCL-studenten waren hard aan het werk in de Dierkundeloods.

CCL-studenten waren hard aan het werk in de Dierkundeloods.

Ski- en snowboardclub bezocht afgelopen weekend de Ben and Jerry's Factory tijdens het skiën in Vermont. 

Ski- en snowboardclub bezocht afgelopen weekend de Ben and Jerry's Factory tijdens het skiën in Vermont.

Meteen naar de inhoud