Hockey Playoff-informatie en parkeerupdates van het Essex Sports Centre

parking Informatie

Beste Essex North Shore Agricultural & Technical School en St. John's Prep Communities:

Zoals velen van jullie weten, organiseren de Essex North Shore Agricultural & Technical School en St. John's Prep thuishockeywedstrijden op de ijsbaan van het Essex Sports Centre. Essex Sports Centre heeft ons onlangs laten weten dat parkeerregels in de toekomst strikt zullen worden gehandhaafd en dat aanwezigen mogen niet langer parkeren langs Manning Road of op het terrein van de Essex County Sheriff vanwege overloopparkeren. De politie en brandweer van Middleton zullen tijdens de komende playoff-hockeywedstrijden een detail op de parkeerplaats van Essex Sports hebben om ervoor te zorgen dat de bezetting van de parkeerplaats en het gebouw de toegestane limieten niet overschrijdt. Gasten die illegaal parkeren, kunnen worden bekeurd of weggesleept.

We begrijpen dat deze beperkingen waarschijnlijk zullen resulteren in onvoldoende parkeergelegenheid bij Essex Sports Centre voor degenen die aanstaande playoff-wedstrijden willen bijwonen. Om de opkomst te ondersteunen, bieden Essex North Shore en St. John's Prep overloopparkeerplaatsen en shuttles van overlooppercelen naar Essex Sports Centre tijdens thuiswedstrijden voor elke school. Lees de volgende informatie zorgvuldig door:

Essex North Shore overloopkavels

  • Essex North Shore Agricultural & Technical School stelt fans in staat om te parkeren op de Manning Ave Bus Parking Lot en F lot voor Essex North Shore en SJP playoff-thuiswedstrijdenZie deze kaart voor de locatie van elk kavel.
  • Er rijden continu shuttles van beide kavels naar de ijsbaan van het Essex Sports Centre, beginnend 1 uur voor de wedstrijd en eindigend 30 minuten na afloop van elke wedstrijd. Shuttles rijden rond de kavels om fans op te halen en af ​​te zetten. 
  • Bumperkleven is niet toegestaan ​​op de kavels van Essex Tech en er is absoluut geen alcohol toegestaan. Fans moeten op legale plaatsen parkeren en zich onthouden van rommel of storend gedrag.
  • Op de overloopkavels en omliggende terreinen zullen politiegegevens aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat deze regels worden nageleefd. 

St. John's Prep Overflow-kavels

  • St. John's Prep-overloopkavels zullen beschikbaar zijn voor fans op de 21 Spring Street-kavel en Memorial Gym-kavel voor St. John's Prep playoff-thuiswedstrijden in het geval dat de overlooppartijen van Essex North Shore hun capaciteit bereiken. We vragen fans om eerst te parkeren bij Essex North Shore en pas bij St. John's te parkeren als Essex North Shore vol is. Zie deze kaart voor de locatie van elk kavel. 
  • Er rijden continu shuttles van beide kavels naar de ijsbaan van het Essex Sports Centre, beginnend 1 uur voor de wedstrijd en eindigend 30 minuten na afloop van elke wedstrijd. Shuttles rijden rond de kavels om fans op te halen en af ​​te zetten. 
  • Bumperkleven is niet toegestaan ​​op de kavels van St. John's Prep en er is absoluut geen alcohol toegestaan. Fans moeten op legale plaatsen parkeren en zich onthouden van rommel of storend gedrag.
  • Op de overloopkavels zullen politiegegevens aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat deze regels worden nageleefd. 

We herinneren alle aanwezigen, zowel ouders als studenten, eraan om positief te zijn bij het aanmoedigen van onze Eagles en Hawks, en respecteer ook de spelers, coaches en toeschouwers van het andere team. St. John's waardeert de vrijgevigheid van Essex North Shore om gebruik te maken van hun kavels tijdens de komende play-off hockeywedstrijden. Prep-fans worden eraan herinnerd dat ze te gast zijn bij Essex North Shore terwijl ze hun kavels gebruiken en dienovereenkomstig moeten handelen. Bedankt voor uw steun en medewerking. Neem bij vragen contact met ons op. 

Hoogachtend,

Michael Murphy 
Essex North Shore landbouw- en technische school
Coördinator atletiek, welzijn en gezondheidsdiensten
mmurphy@essextech.net

Jameson Pelkey
St. John's Prep
Atletisch directeur 
jpelkey@stjohnsprep.org


Ticket informatie

Hawks & Rams-fans,

Essex Tech gebruikt GoFan dit jaar voor elektronische kaartverkoop voor al onze thuishockeywedstrijden voor Boys Varsity Hockey. GoFan is een partner van de MIAA die zal worden gebruikt voor het Division 3 Tournament: Round of 32 Matchup op donderdag 2 maart, met een puckdrop van 6:40. Er zal zijn GEEN CONTANT GELD uitgewisseld, en geen kaartje om weg te gooien of op de grond te laten vallen. Je mobiele telefoon is je ticket!  

Hoe het werkt:

Er zal personeel van Essex Tech aanwezig zijn op de ijsbaan om u in te checken door uw elektronische tickets in te wisselen.

**Je mag je eigen ticket niet inwisselen en "screenshots" worden niet geaccepteerd bij de gate.**  

Poorten open: 5:00 uur

Ticketprijs: $ 10 Algemene toegang

**Alle fans, inclusief studenten, moeten kaartjes kopen om deel te nemen!**

#ROLLHAWKS

Michael Murphy 
Coördinator atletiek, welzijn en gezondheidsdiensten
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen


Meteen naar de inhoud