Bericht van ENSATS 2-3-2023

Goedemiddag, gezinnen! 

 

We hopen dat je dit weekend klaar bent voor de kou en dat je leuke binnenactiviteiten gepland hebt. Blijf warm!

 

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week:  

Maandag, februari 6, 2023 Dag 9: Groen 
Dinsdag februari 7, 2023 Dag 10: Groen
Woensdag februari 8, 2023 Dag 1: Blauw   8 uur Late start
Donderdag februari 9, 2023 Dag 2: Blauw 
Vrijdag, februari xnumx, xnumx Dag 3: Blauw 

 

Gedrag bij sportevenementen

We zijn zo blij dat onze studenten sportevenementen bijwonen om hun klasgenoten te steunen en onze Hawks aan te moedigen; de afgelopen week hebben we echter enig gedrag waargenomen dat niet representatief is voor de verwachtingen van onze Hawk-community en Graduate Profile. Daarom willen we onze studenten nogmaals herinneren aan onze verwachtingen van gepast gedrag bij games:

  • Wees aardig voor spelers, tegenstanders en andere toeschouwers. 
  • Ruw taalgebruik en schelden zijn onaanvaardbaar.  
  • Ruim zelf op: eten of afval mag niet worden achtergelaten op tribunes, stoelen of op de vloer.
  • Volg de aanwijzingen van spelbegeleiders, ENSATS-personeel en ijsbaanpersoneel.

 

Parkeren in zijstraten

De stad Danvers werkt samen met buren om het overmatig parkeren in zijstraten rond onze campus aan te pakken. Deze kwestie heeft veel van onze tijd gekost om enkele studenten aan te spreken die onbeleefd blijven, afval gooien, verkeerd parkeren of te dicht bij opritten, brandkranen en de stoeprand parkeren. Hoewel er een wettelijk recht is om op een openbare straat te parkeren, bestaat er een morele verantwoordelijkheid om gepast te handelen en empathie te tonen voor onze buren. ENSATS biedt vervoer aan elke student en heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. We hebben flink geïnvesteerd om goede buren te zijn en het parkeren op de campus uit te breiden. We zouden het op prijs stellen als onze studenten die trainen voor de wereld van werk ons ​​handboek volgen, vriendelijk en respectvol zijn wanneer ze worden benaderd door een buurman of een personeelslid. Vergeet niet dat parkeren op de campus een voorrecht is en geen recht. 

 

Sms-naar-911

We zijn door het Executive Office of Public Safety and Security gevraagd om belangrijke informatie over "Text-to-911" te delen met onze studenten, medewerkers en families, waarmee een persoon via sms kan communiceren met een 9-1-1 verzender. Bekijk het volgende document voor meer informatie.

 

Project Avontuur Studenten Ondersteuning Groepen

De afdeling Schoolbegeleiding is verheugd onze voortdurende samenwerking met aan te kondigen Projectavontuur om Adventure-Based Counseling (ABC) kansen te bieden aan onze Essex Tech-studenten. Dit is een naschools programma van 10 weken, elke donderdag van 2 maart tot 11 mei 2023. Voor meer informatie over het programma, aanmelding en een informatieve zoombijeenkomst, klik op hier.

 

Dessertavond

De klas van 2023 houdt een Dessertavond op donderdag 9 februari 2023, in de Grote Cafetaria, van 6 tot 30 uur. Tijdens dit evenement kunt u snoep en lekkernijen proeven van restaurants en bakkerijen in North Shore. Ook is er een chocoladefontein en een snoepbuffet!  Dit evenement staat open voor de hele schoolgemeenschap.  Klik voor meer informatie, aanmeldingen voor donaties en om kaartjes te kopen hier.

 

SkillsUSA-week

6-10 februari 2023 is VAARDIGHEDEN WEEK! Vaardigheden week is een spirit week waarin leerlingen kunnen meedoen aan leuke wedstrijden en activiteiten om diverse prijzen te verdienen. Bovendien biedt het een kans voor mensen die niet veel weten over SkillsUSA om meer te weten te komen over het programma. Iedere leerling is welkom om mee te doen!

 

Culinaire Kunsten Valentine Food Drive

De afdeling Culinary Arts organiseert tot 14 februari een Food Drive. Alle donaties gaan naar My Brothers Table in Lynn. Klik voor meer informatie over wat u kunt doneren hier.

 

District Rapportkaart

Elk schooldistrict is verplicht om elk jaar zijn District Report Card met gezinnen te delen. De District Report Card bevat belangrijke informatie over de kwalificaties van leraren, MCAS-resultaten, discipline van studenten, enz. We hebben de ENSATS-districtsrapport hier. Daarnaast is hier een referentieblad over District Report Cards: 5 snelle feiten over de schoolrapportkaart.

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Het mag dan koud zijn, maar onze geweldige studenten en medewerkers zijn deze week buiten hard aan het werk geweest.

Het mag dan koud zijn, maar onze geweldige studenten en medewerkers zijn deze week buiten hard aan het werk geweest.

prieel

CCL


Meteen naar de inhoud