Bericht van ENSATS 2-17-2023

Goedemiddag, gezinnen!

We hebben de vakantie van februari gehaald! We hopen dat jullie allemaal genieten van een ontspannen vakantie.

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de week na de pauze:  

Maandag, februari 27, 2023 Dag 9: Groen
Dinsdag februari 28, 2023 Dag 10: Groen
Woensdag, maart 1, 2023 Dag 1: Blauw    8 uur Late start
Donderdag, maart 2, 2023 Dag 2: Blauw  
Vrijdag, maart 3, 2023 Dag 3: Blauw 

Parkeren in zijstraten

Vorige week kregen we te horen dat de stad Danvers doorgaat met het maken van parkeerplaatsen voor de buurten rondom Essex Tech. Dit heeft gevolgen voor de mogelijkheid van leerlingen om op straat te parkeren in de buurten van de school. Op de campus hebben we een aantal extra parkeerplaatsen beschikbaar gemaakt. Junioren en Senioren die geen parkeervergunning hebben, worden aangemoedigd om het kantoor van de assistent-directeuren te bezoeken om een ​​parkeervergunning aan te vragen en een vergunning te kopen. We hebben een beperkt aantal plekken en ze worden verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Nieuwe website 

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat we van plan zijn om onze nieuwe website te lanceren tijdens de februarivakantie. We zijn in mei 2022 begonnen aan dit website-herontwerpproject met een plaatselijk, in Beverly gevestigd, gecertificeerd bedrijf dat eigendom is van vrouwen, Communicatie, inkt. Naast het geven van een moderner ontwerp aan de huidige website, streven we er ook naar een site te bouwen die onze diverse studentenpopulatie vertegenwoordigt, gemakkelijker te navigeren is, mobielvriendelijker is en meer informatie biedt aan families en leden van de gemeenschap die meer willen leren over Essex Tech. 

Chromebook-herinneringen 
Zoals eerder vermeld, hebben studenten na de pauze van februari geen toegang tot het "openbare" wifi-netwerk op persoonlijke apparaten zoals MacBooks, iPads en Windows-laptops. Alle leerlingen moeten een Chromebook hebben die is ingeschreven in het beheersysteem van de school, waarmee ze toegang hebben tot het wifi-netwerk van de leerling. Ter herinnering: als gezinnen niet in staat zijn om zelf een Chromebook aan te schaffen, kunnen ze er een lenen via de school tegen een eenmalige technologievergoeding.

Parkeren bij het Addario Essex Sports Center

Er zijn wat problemen geweest met parkeren op de ijsbaan. Er zijn simpelweg niet genoeg plekken om alle gebruikers te huisvesten, wat ertoe heeft geleid dat auto's illegaal geparkeerd staan ​​langs de weg, op het terrein van de Sheriff's Department en op ons nieuwe busterrein. Als gevolg hiervan zal de stad Middleton parkeerbeperkingen handhaven op Route 62, Manning Ave en omliggende gebieden. Elke auto die niet legaal op een plek geparkeerd staat, wordt weggesleept. Parkeren is niet mogelijk op het busterrein aan Manning Ave, en iedereen die op dat terrein parkeert, wordt ook weggesleept. Parkeren voor Essex Tech-spellen is beschikbaar op de parkeerplaats van het Sports Center en op ons F-terrein.  

Sophomore-Junior Carrière en College Planning Sessie

De afdeling Schoolbegeleiding organiseert onze Sophomore & Junior Caregiver Career and College Planning Session op woensdag 1 maart om 6:00 uur persoonlijk in het Media Center en ook via Zoom.  Voor wie van plan is om mee te doen via Zoom, gelieve vooraf te registreren om de link te ontvangen. Voorinschrijving kan HIER. Agenda-items bevatten informatie om gezinnen te ondersteunen bij het plannen van de carrière van hun student en de volgende stappen op de universiteit.

MCAS-schema's

MCAS English Language Arts-testadministratie voor leerlingen van groep 10 begint volgende maand. Op MCAS-dagen arriveren leerlingen van groep 9 en 10 om 7 uur, en de leerlingen van groep 45 en 11 komen later aan. Het belangrijkste is dat wanneer MCAS op een woensdag valt, we voor groep 12 en 7 om 45 uur beginnen met school in plaats van 8 uur. Deze woensdagen zijn als volgt: 29 maart, 17 mei en 7 juni. We zullen volgende maand meer details geven over het MCAS-testschema voor de lente.

Celtics-kaartjes

De PTO heeft groepstickets gekocht om studenten en gezinnen een leuk avondje uit te bieden! Dit is GEEN inzamelingsactie. De verkoopprijs is de prijs die de PTO heeft betaald! Deze wedstrijd is op 5 april om 7:30 uur. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van tickets, klik dan op hier.

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

 

HTRSBDTJO 

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto van de Week

Het Culinary Arts & Hospitality-programma verzamelde voedsel voor de rit, plus cadeaubonnen om te doneren aan My Brother's Table in Lynn, MA.

Het Culinary Arts & Hospitality-programma verzamelde eten voor de rit, plus cadeaubonnen om te doneren aan My Brother's Table in Lynn

DECA-voorbereidingsdag in de congreshal vandaag!

DECA-voorbereidingsdag in de congreshal vandaag!

Als afsluiting van de FFA-week in The Nest waren onze studenten die goodies bezorgden aan onze medewerkers! Shout out naar Savannah, Sofia en Samantha dat ze er plezier aan hebben beleefd! 

Als afsluiting van de FFA-week in The Nest waren onze studenten die goodies bezorgden aan onze medewerkers! Shout outs naar Savannah, Sofia en Sam Als afsluiting van de FFA-week in The Nest waren onze studenten die goodies bezorgden aan onze medewerkers! Shout outs naar Savannah, Sofia en Sam


Meteen naar de inhoud