Bericht van ENSATS 2-10-2023

Goedemiddag, gezinnen! 

We willen alle medewerkers van Faciliteiten, Farm & Ground en studenten bedanken voor het trotseren van de kou om tijdens het weekend voor onze dieren en gebouwen te zorgen. We waarderen je harde werk elke dag, vooral wanneer het weer in New England niet meewerkt.

 

Deze week was het SkillsUSA-week op school. Bedankt aan onze SkillsUSA-studenten die een reeks leuke evenementen voor studenten hebben gepland, waaronder een speurtocht, een trivia-wedstrijd en een spirit-dag. Dank ook aan de studenten die aan deze activiteiten hebben deelgenomen en daardoor meer over SkillsUSA hebben geleerd.

 

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week:  

Maandag, februari 13, 2023 Dag 4: Blauw 
Dinsdag februari 14, 2023 Dag 5: Blauw
Woensdag februari 15, 2023 Dag 6: Groen   8 uur Late start
Donderdag februari 16, 2023 Dag 7: Groen 
Vrijdag, februari xnumx, xnumx Dag 8: Groen 

 

Winter Integratie Academie

We zijn verheugd om onze derde jaarlijkse Winter Integration Academy te organiseren, waarbij Leonardo Da Vinci's ontwerpen en wiskundige kennis betrokken zijn. Dit zijn de data voor de Academie, die aanstaande donderdag van start gaat en vervolgens doorloopt in de vakantieweek van februari:

  • 16 februari 2023 (donderdag) 2:45-5:30 Academieoverzicht en Icebreaker
  • 21 februari 2023 (dinsdag) 8:00 - 1:30 Academie Instructie en Projectontwerp
  • 22 februari 2023 (woe) 8:00 - 1:30 uur Academie-instructie en projecttesten
  • 23 februari 2023 (donderdag) 8 - 00 uur Academie-instructie en projecthertest
  • 24 februari 2023 (vr) 8:00 - 12:00 uur Eindtentoonstelling en studentenreflectie

Hier is de Aankondigingsbrief met meer informatie over de Academie. Zorg ervoor dat u de TOEPASSINGSLINK in de brief selecteert als u wilt dat uw student zich aanmeldt. Dit staat open voor studenten in de rangen 9, 10 en 11. Iedereen is welkom.

 

Vaping-apparaten

Het is onder onze aandacht gebracht dat er nu vape-apparaten zijn die op inhalatoren lijken. We dachten dat dit nuttige informatie zou zijn voor gezinnen, aangezien we allemaal werken om onze studenten veilig te houden.  

Inhalator Vape

Uitval van studenten

Ter herinnering: alle studenten die 's ochtends worden afgezet, moeten plaatsvinden op het EE-terrein, dat zich bij het gymnasium bevindt. Houd er rekening mee dat dit ook een parkeerplaats van de faculteit is. Recent is geconstateerd dat auto's die studenten afzetten meerdere parkeerplaatsen blokkeren en te hard rijden op het terrein. We vragen u vriendelijk rekening te houden met onze medewerkers en studenten op de parkeerplaats.

 

Gedrag bij sportevenementen

We zijn zo blij dat onze studenten sportevenementen bijwonen om hun klasgenoten te steunen en onze Hawks aan te moedigen; vorige week hebben we echter enig gedrag waargenomen dat niet representatief is voor de verwachtingen van onze Hawk-community en Graduate Profile. Daarom willen we onze studenten nogmaals herinneren aan onze verwachtingen van gepast gedrag bij games:

  • Wees aardig voor spelers, tegenstanders en andere toeschouwers. 
  • Ruw taalgebruik en schelden zijn onaanvaardbaar.  
  • Ruim zelf op: eten of afval mag niet worden achtergelaten op tribunes, stoelen of op de vloer.
  • Volg de aanwijzingen van spelbegeleiders, ENSATS-personeel en ijsbaanpersoneel.

 

Parkeren in zijstraten

De stad Danvers werkt samen met buren om het overmatig parkeren in zijstraten rond onze campus aan te pakken. Deze kwestie is al een aantal keer aan de orde geweest toen we een aantal studenten aanspraken die onbeleefd blijven, afval gooien, verkeerd parkeren of te dicht bij opritten, brandkranen en de stoeprand parkeren. Hoewel er een wettelijk recht is om op een openbare straat te parkeren, bestaat er een morele verantwoordelijkheid om gepast te handelen en beleefd te zijn tegenover onze buren. ENSATS biedt vervoer aan elke student en heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. We hebben enorm geïnvesteerd om goede buren te zijn en te zijn parkeren op de campus uitbreiden. We zouden het op prijs stellen als onze studenten die een opleiding volgen voor de wereld van werk, ons handboek volgen en vriendelijk en respectvol zijn wanneer ze worden benaderd door een buurman of een personeelslid. Vergeet niet dat parkeren op de campus een voorrecht is en geen recht. 

 

Project Avontuur Studenten Ondersteuning Groepen

De afdeling Schoolbegeleiding is verheugd onze voortdurende samenwerking met aan te kondigen Projectavontuur om Adventure-Based Counseling (ABC) kansen te bieden aan onze Essex Tech-studenten. Dit is een naschools programma van 10 weken, elke donderdag van 2 maart tot 11 mei 2023. Voor meer informatie over het programma, aanmelding en een informatieve Zoom-bijeenkomst, klik op hier..

 

Celtics-kaartjes

De PTO heeft groepstickets gekocht om studenten en gezinnen een leuk avondje uit te bieden! Dit is GEEN inzamelingsactie. De verkoopprijs is de prijs die de PTO heeft betaald! Deze wedstrijd is op 5 april om 7:30 uur. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van tickets, klik dan op hier..

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken.

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Leden van ons SkillsUSA-team brachten de dag door in Gillette Stadium voor de SAIL-conferentie op donderdag.

ZEIL


Meteen naar de inhoud