Bericht van ENSATS 1-6-2023

Goedemiddag, gezinnen,

 

Het schooljaar gaat snel voorbij, we naderen het midden van het schooljaar. We zijn aangekomen bij de laatste week van Exploratory. Er zijn nog maar een paar weken over van kwartaal 2 en we naderen de startdatum voor Junior coop.  

 

Het was een geweldige dag vandaag met onze Klasse van 2026 die hun CTAE-selecties maakte. Het is altijd spannend welke opleiding onze studenten kiezen en waar ze de komende drie jaar gaan leren. 

 

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week.  

Maandag januari 9, 2023 Dag 9: Groen
Dinsdag januari 10, 2023 Dag 10: Groen
Woensdag, januari 11, 2023 Dag 1: Blauw   8 uur Late start
Donderdag, januari 12, 2023 Dag 2: Blauw 
Vrijdag januari 13, 2023 Dag 3: Blauw 

 

Accommodatieplan voor districtscurriculum

We hebben ons District Curriculum Accommodation Plan (DCAP) herzien en we delen het graag met u. Dit plan dient als leidraad voor leerkrachten om ervoor te zorgen dat al het mogelijke wordt gedaan om tegemoet te komen aan de behoeften van leerlingen in klaslokalen voor algemeen onderwijs op allen academische niveaus en om leerkrachten te ondersteunen bij het analyseren en accommoderen van het brede scala aan leerstijlen en behoeften van leerlingen die op onze school bestaan. De DCAP beschrijft accommodaties, instructieondersteuning en strategieën die beschikbaar zijn in het algemeen onderwijs. Hier is de link naar de Accommodatieplan voor districtscurriculum

 

Afzetten en ophalen van leerlingen

Ter herinnering: als u uw kind met de auto van of naar school brengt, zijn de aangewezen afzet- en ophaalplaatsen alleen aan de achterkant van het gebouw bij de gymzaal. Verschillende ouders trekken naar andere parkeerplaatsen om leerlingen af ​​te zetten en op te halen. Vaak stoppen ouders op parkeerplaatsen van het personeel en voorkomen ze dat personeel parkeert. Met bijna 2000 mensen die elke dag op hetzelfde tijdstip de campus proberen binnen te komen en te verlaten, moeten we samenwerken om het proces zo efficiënt mogelijk te maken. 

 

DoorDash

We hebben een toename gezien van het aantal leerlingen dat tijdens de schooldag eten bestelt dat door DoorDash wordt bezorgd. Maar er is één groot probleem. Dit is verboden! De bezorgers zijn op verschillende punten op de campus gevonden om studenten te ontmoeten bij deuren die uit het zicht zijn. Dit is uit veiligheidsoverwegingen, aangezien studenten wachten om iemand te ontmoeten die ze niet kennen en hen toegang te verlenen tot ons schoolgebouw. 

 

Staat van badkamers

Vapen en vandalisme in de badkamers zijn steeds vaker voorkomende problemen op de campus. Terwijl de beveiliging, de administratie en het personeel dienst hebben in de gang en toezicht houden op deze faciliteiten, worstelen we nog steeds met ongepast en schadelijk vandalisme aan schoolapparatuur en -faciliteiten. Tussen het vandalisme en het verdampen van producten die worden doorgespoeld, reparaties voor deze kosten lopen nu in de duizenden. Iedereen die verantwoordelijk wordt bevonden voor het beschadigen van schooleigendommen, zal de reparatiekosten moeten betalen en kan worden vervolgd. We hebben het geluk dat we zo'n mooie faciliteit hebben, en het is teleurstellend dat studenten het opzettelijk beschadigen. We gaan samen met het team adjunct-directeuren en facilitair de toiletten tijdelijk sluiten, zodat we op minder locaties meer toezicht kunnen houden. Het is jammer dat we deze stap moeten zetten omdat het de vele studenten treft die niet verantwoordelijk zijn voor deze schade. Als de zaken verbeteren, kunnen we meer badkamers openen. Als een student informatie heeft over de schade die is aangericht of iets ziet, spreek dan met een vertrouwde volwassene of gebruik onze anonieme tiplijn om ons te helpen hier een einde aan te maken.

Eerste foto: Handendroger in gebouw EE gedaan op woensdag 5 januari 2023.

Tweede foto: Een van de afvoeren die de pijpleidingen in de D- en E-gebouwen verstopte doordat dampen door het toilet werden gespoeld.

Handendroger in gebouw EE gedaan op woensdag 5 januari 2023. Een van de afvoeren die de pijpleidingen in de D- en E-gebouwen verstopte doordat dampen door het toilet werden gespoeld.

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken. 

 

 Hoogachtend,

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud