Bericht van ENSATS 1-27-2023

Goedemiddag, gezinnen! 

 

We zijn op de helft van het schooljaar. Donderdag begonnen semester 2 en kwartaal 3. We zien deze week ook onze eerste periodes van winterweer. We willen ons team Facilities, Farm & Grounds bedanken voor hun geweldige werk bij het opruimen van onze parkeerterreinen en het ijsvrij maken van alle looppaden en ingangen. We waarderen je!

 

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week:  

Maandag januari 30, 2023 Dag 4: Blauw 
Dinsdag januari 31, 2023 Dag 5: Blauw 
Woensdag februari 1, 2023 Dag 6: Groen   8 uur Late start
Donderdag februari 2, 2023 Dag 7: Groen 
Vrijdag, februari xnumx, xnumx Dag 8: Groen 

 

uniforme winkel

De uniformwinkel is nu open tot 1 februari. Pas in de nazomer van 2023 gaat de uniformwinkel weer open. Studenten die voor de rest van het jaar uniformen nodig hebben, moeten van de gelegenheid gebruik maken om te bestellen. Houd er rekening mee dat er een verwerkingsperiode is wanneer uniformen worden bedrukt en uniformen niet worden verwerkt totdat de winkel sluit. Daarom, de de verzenddatum van de uniformen is ongeveer in de week van 20 februari (februari vakantieweek). klik op hier voor meer informatie.

 

Dessertavond

De klas van 2023 houdt een Dessertavond op donderdag 9 februari 2023, in de Grote Cafetaria, van 6 tot 30 uur. Tijdens dit evenement kunt u snoep en lekkernijen proeven van restaurants en bakkerijen in North Shore. Ook is er een chocoladefontein en een snoepbuffet!  Dit evenement staat open voor de hele schoolgemeenschap.  Klik voor meer informatie, aanmeldingen voor donaties en om kaartjes te kopen hier.

 

Red Sox-avond

Sluit je aan bij ENSATS tijdens een leuk avondje uit in Fenway Park op 3 mei om 7:10 uur en kijk hoe de Sox het opnemen tegen de Blue Jays. Dit is GEEN geldinzamelingsactie - de PTO heeft groepstickets gekocht om studenten en gezinnen een leuk avondje uit te bieden! De verkoopprijs is de prijs die we hebben betaald! Alle tickets zijn voor zitplaatsen in het veld rechtsboven, vak 92, rijen SS tot en met WW. Tickets zijn $ 26.00. Gebruik deze link om tickets te kopen: ENSATS Red Sox-avond! | RallyUp

 

SkillsUSA-week

6-10 februari 2023 is VAARDIGHEDEN WEEK! Vaardigheden week is een spirit week waarin leerlingen kunnen meedoen aan leuke wedstrijden en activiteiten om diverse prijzen te verdienen. Bovendien biedt het een kans voor mensen die niet veel weten over SkillsUSA om meer te weten te komen over het programma. Iedere leerling is welkom om mee te doen!

 

ASVAB-test op 10 februari

De Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB) wordt op 10 februari 2023 om 8 uur afgenomen in het Media Center. De test is niet alleen een indicator of studenten geschikt zijn voor de strijdkrachten, maar zal de studenten ook in een carrièrepad plaatsen op basis van hun scores. Als studenten geïnteresseerd zijn in de ASVAB, moeten ze zich vanaf maandag 30 januari 2023 aanmelden bij het begeleidingsbureau. Bij het aanmelden moeten ze een briefje overleggen van een verzorger die hen toestemming geeft om het examen af ​​te leggen. 

 

Chromebook-herinneringen en internetfiltering 

Ter herinnering: elke student moet een Chromebook hebben die is ingeschreven in ons studentinformatiebeheersysteem. Inschrijving in het beheersysteem geeft studenten toegang tot supersnelle wifi, geeft toegang tot beveiligde tests en zorgt ervoor dat afleiding tijdens de schooldag tot een minimum wordt beperkt.

Leerlingen mogen op school geen Macbooks, Windows-laptops, iPads of andere niet-Chromebook-apparaten gebruiken. Deze apparaten hebben van oudsher verbinding kunnen maken met het "openbare" wifi-netwerk, maar zullen dat in de nabije toekomst niet meer kunnen. Ter herinnering: gezinnen die zelf geen Chromebook kunnen kopen, kunnen er een lenen via de school tegen een eenmalige technologievergoeding. 

Bovendien zijn we blij om toe te voegen Veilig filteren naar alle Chromebooks voor een extra beschermingslaag op internet. Naast het filteren van afleidende en onveilige websites op school, kunnen zorgverleners deze filters ook thuis plaatsen. Om een ​​ouderaccount aan te vragen voor Securly Filter, vul a.u.b. in dit formulier

 

Werkplaats voor mantelzorgers 

De ervaring van adolescenten: wat typisch is en wat niet…” Donderdag 2 februari 2023, 6 uur in het Essex Tech Media Center, gepresenteerd door Windi Bowditch, LMHC, NorthShore Education Consortium. Klik hier voor de vlieger.

 

Hulp bij de Wet voedselgeletterdheid

We zijn verheugd aan te kondigen dat er een wetsvoorstel ter ondersteuning van voedselgeletterdheid is ingediend! Senator Lewis en afgevaardigde Vargas hebben een wet ingediend ter bevordering van voedselgeletterdheid (SD.1348/HD.2580) op basis van al uw input. Bedankt aan deze wetgevers en iedereen die hun ervaring heeft gedeeld, lees onze verslag, gesproken over het belang van voedselgeletterdheid, en aangemeld aan onze campagne. 

U kunt dit ondersteunen door deze brief naar uw wetgevers te sturen hier

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

 

 Hoogachtend,

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Onze ski- en snowboardclub had zaterdag hun eerste trip van het jaar. Meer dan 50 studenten en 6 begeleiders reisden voor een dag naar Loon Mountain. Enorm bedankt aan mevrouw Newberg voor het organiseren van de reis en aan mevrouw Benjamin, meneer Emberly, mevrouw Goldstein, meneer Hosking en meneer Weaver voor hun begeleiding.

Onze ski- en snowboardclub had zaterdag hun eerste trip van het jaar. Meer dan 50 studenten en 6 begeleiders reisden af ​​naar Loon M

Onze ski- en snowboardclub had zaterdag hun eerste trip van het jaar. Meer dan 50 studenten en 6 begeleiders reisden af ​​naar Loon M

Onze ski- en snowboardclub had zaterdag hun eerste trip van het jaar. Meer dan 50 studenten en 6 begeleiders reisden af ​​naar Loon M


Meteen naar de inhoud