Bericht van ENSATS 1-20-2022

Goedemiddag, gezinnen,

 

Wat een week op de campus! Onze eerste week met leerlingen van groep 9 in hun programmagebieden, een kalf dat wordt geboren, vorderingen bij de Larkin, leerlingen van groep 11 die zich klaarmaken om op Co-op te gaan, personeel dat leert over tekenen van zelfmoord, spannende spelletjes voor onze atleten, en nog veel meer activiteit in de klas! We zijn dankbaar voor de tijd die we hebben met onze studenten en medewerkers. 

2023 Chinees Nieuwjaar

Gelukkig Chinees Nieuwjaar voor degenen die het vieren! Voor meer informatie kunt u deze vinden hier..

 

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week:  

Maandag januari 23, 2023 Dag 9: Groen
Dinsdag januari 24, 2023 Dag 10: Groen 
Woensdag, januari 25, 2023 Dag 1: Blauw   8 uur Late start
Donderdag, januari 26, 2023 Dag 2: Blauw 
Vrijdag januari 27, 2023 Dag 3: Blauw 

 

Einde van semester 1

Semester 1 eindigt op woensdag 25 januari. Dit is de laatste dag van alle cursussen van semester 1. Nieuwe semester 2-cursussen beginnen op donderdag 26 januari. Studenten moeten hun roosters in Aspen controleren op cursuswijzigingen en locaties. Houd er ook rekening mee dat we nog maar 7 dagen over hebben in semester 1. Studenten moeten ervoor zorgen dat ze eventuele ontbrekende opdrachten voltooien.

 

Chromebook-herinneringen en internetfiltering 

Ter herinnering: elke student moet een Chromebook hebben die is ingeschreven in ons studentinformatiebeheersysteem. Inschrijving in het beheersysteem geeft studenten toegang tot supersnelle wifi, geeft toegang tot beveiligde tests en zorgt ervoor dat afleiding tijdens de schooldag tot een minimum wordt beperkt. 

Leerlingen mogen op school geen Macbooks, Windows-laptops, iPads of andere niet-Chromebook-apparaten gebruiken. Deze apparaten hebben van oudsher verbinding kunnen maken met het "openbare" wifi-netwerk, maar zullen dat in de nabije toekomst niet meer kunnen. Ter herinnering: gezinnen die zelf geen Chromebook kunnen kopen, kunnen er een lenen via de school tegen een eenmalige technologievergoeding. 

Bovendien zijn we blij om toe te voegen Veilig filteren naar alle Chromebooks voor een extra beschermingslaag op internet. Naast het filteren van afleidende en onveilige websites op school, kunnen zorgverleners deze filters ook thuis plaatsen. Om een ​​ouderaccount aan te vragen voor Securly Filter, vul a.u.b. in dit formulier

Vroege College Informatiesessie

We zijn verheugd aan te kondigen dat we blijven samenwerken met North Shore Community College (NSCC) om Early College Program-cursussen aan te bieden aan ENSATS-studenten die beginnen in Grade 10. Early College Program-cursussen worden gezamenlijk gegeven door een team van ENSATS-instructeurs en NSCC-faculteiten. Het leren vindt plaats op zowel de ENSATS- als de NSCC-campus gedurende de duur van elke cursus, met vervoer van en naar NSCC. Alle ENSATS Grade 9 en Grade 10 studenten komen in aanmerking om in aanmerking te komen voor deelname aan deze geweldige kans en worden aangemoedigd om met ons mee te doen aan onze Zoom-informatiesessie op 25 januari 2023 om 6:00 uur. Voor meer informatie over het Early College Programme en de informatiesessie, klik hier hier..

 

Werkplaats voor mantelzorgers 

De adolescentie-ervaring: wat is typisch en wat niet…” Donderdag 2 februari 2023, 6 uur in het Essex Tech Media Center gepresenteerd door Windi Bowditch, LMHC, NorthShore Education Consortium. Klik hier. voor de vlieger.

 

MCAS-enquête

De afdeling nodigt studenten, ouders, onderwijsprofessionals en leden van de gemeenschap uit om deel te nemen aan een klanttevredenheid die feedback geven over het MCAS-programma en helpen bij het informeren van verbeteringen. De afdeling zoekt input van belanghebbenden op verschillende gebieden, waaronder communicatie en ondersteuning, gegevens en rapportage, en het vrijgeven van testvragen. De enquête sluit op vrijdag 5 januari om 00 uur. Neem contact op met mcas@doe.mass.edu met eventuele vragen.

 

Hulp bij de Wet voedselgeletterdheid

We zijn verheugd aan te kondigen dat er een wetsvoorstel ter ondersteuning van voedselgeletterdheid is ingediend! Senator Lewis en afgevaardigde Vargas hebben een wet ingediend ter bevordering van voedselgeletterdheid (SD.1348/HD.2580) op basis van al uw input. Bedankt aan deze wetgevers en iedereen die hun ervaring heeft gedeeld, lees onze verslag, gesproken over het belang van voedselgeletterdheid, en aangemeld aan onze campagne. 

U kunt ons steunen door deze brief naar uw wetgevers te sturen hier.

 

Hulpbronnen voor zelfmoordpreventie en geestelijke gezondheid

Onze medewerkers hebben deze week deelgenomen aan de training Zelfmoordpreventie tijdens professionele ontwikkeling. We wilden ook wat middelen voor onze gezinnen beschikbaar stellen: 

Hulpbronnen voor lokale, op de gemeenschap gebaseerde hulpdiensten

  • Lahey Gedragsgezondheid, Salem/Haverhill, MA* 978-744-1585
  • Elliot gemeenschapsdiensten, Lynn, MA * 781-596-9222
  • Rivieroever gemeenschapszorg, Lynnfield/Wakefield, MA 781-246-2010
  • Pleit voor Wilmington / Woburn Area 800-640-5432 

* Jeugdcrisisdiensten beschikbaar voor kinderen en adolescenten die een dringende beoordeling van de geestelijke gezondheid nodig hebben

Nationale bronnen

  • Reddingslijn zelfmoord en crisis: sms of bel 988
  • Trevor Project: SMS START naar 678-678

Drugsmisbruik en beheer van de geestelijke gezondheidszorg 

Flyer leren vragen

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken.

 

 

 Hoogachtend,

HTR SBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Deze week is ons eerste kalfje geboren. Zowel kalf als moeder maken het goed.

Deze week is ons eerste kalfje geboren. Zowel kalf als moeder maken het goed.

Mara Stein (correctie: Grade 11), treedt op in Symphony Hall om het werk van Martin Luther King, Jr.

Mara Stein (correctie: Grade 11), treedt op in Symphony Hall om het werk van Martin Luther King, Jr.

CCL-studenten breidden het podium in de congreshal uit met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en zagen er geweldig uit in hun uniform!

CCL-studenten breidden het podium in de congreshal uit met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en zagen er geweldig uit in hun uniform!

Onze Advanced Manufacturing-studenten genoten van een reis naar New Balance in Lawrence, MA. 

Onze Advanced Manufacturing-studenten genoten van een reis naar New Balance in Lawrence, MA.

 


Meteen naar de inhoud