Bericht van ENSATS 1-13-2023

Goedemiddag, gezinnen,

 

Het is een spannende tijd bij Essex Tech terwijl we eraan werken om onze jongste Hawks in hun technische en agrarische carrièreprogramma's te plaatsen. We willen alle medewerkers bedanken die vele extra uren hebben gewerkt om dit mogelijk te maken. Leerlingen van groep 9 beginnen op woensdag 18 januari met hun CTAE-plaatsingen. 

Ons leven begint te eindigen op de dag dat we stil worden over dingen die ertoe doen.

Aangezien we MLK op maandag eren, vragen we u om te dienen zoals hij deed. We zijn ook verheugd te kunnen melden dat Mara Stein, een senior in ons timmerwerkprogramma, maandag in Boston zal optreden ter ere van het werk van Martin Luther King en hoe hij zijn leven leidde. Meer informatie hieronder.

Kenneth Griffith, Jacob Hiser, Mara Stein en Jean-Caleb Belizaire van Boston Children's Chorus vergezelde ons voor een optreden in de studio voorafgaand aan hun "Becoming King: 20th Annual Dr. Martin Luther King, Jr. Tribute Concert" in het Boston Symphony Orchestra. Griffith is dirigent en adjunct-directeur van koren voor het Boston Children's Chorus. Hiser is de samenwerkende pianist van het Boston Children's Chorus. Stein en Belizaire zijn lid van het Boston Children's Chorus. Voor tickets voor het "Becoming King: 20th Annual Dr. Martin Luther King, Jr. Tribute Concert" op maandag in het Boston Symphony Orchestra, ga naar BostonChildrensChorus.org.

Mara werd gisteren ook geïnterviewd door WGBH. Je kunt dat interview vinden hier.

 

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het programma voor volgende week:  

Maandag januari 16, 2023 Geen school: Martin Luther King Jr. Dag
Dinsdag januari 17, 2023 Dag 5: Blauw 
Woensdag, januari 18, 2023 Dag 6: Groen   10 uur Late start
Donderdag, januari 19, 2023 Dag 7: Groen 
Vrijdag januari 20, 2023 Dag 8: Groen 

 

Late start op woensdag 18 januari

We hebben een late start op woensdag om 10:54 uur. We rijden klassen A, B en C. De ophaaltijden van de bussen zijn aangepast en staan ​​vermeld op de transport pagina van de website in de kolom “Late Start”.

 

Einde van semester 1

Semester 1 eindigt op woensdag 25 januari. Dit is de laatste dag van alle cursussen van semester 1. Nieuwe semester 2-cursussen beginnen op donderdag 26 januari. Studenten moeten hun roosters in Aspen controleren op cursuswijzigingen en locaties. Houd er ook rekening mee dat we nog maar 7 dagen over hebben in semester 1. Studenten moeten ervoor zorgen dat ze eventuele ontbrekende opdrachten voltooien.

 

Vroege College Informatiesessie

We zijn verheugd aan te kondigen dat we blijven samenwerken met North Shore Community College (NSCC) om Early College Program-cursussen aan te bieden aan ENSATS-studenten die beginnen in Grade 10. Early College Program-cursussen worden gezamenlijk gegeven door een team van ENSATS-instructeurs en NSCC-faculteiten. Het leren vindt plaats op zowel de ENSATS- als de NSCC-campus gedurende de duur van elke cursus, met vervoer van en naar NSCC. Alle ENSATS Grade 9 en Grade 10 studenten komen in aanmerking om in aanmerking te komen voor deelname aan deze geweldige kans en worden aangemoedigd om met ons mee te doen aan onze Zoom-informatiesessie op 25 januari 2023 om 6:00 uur. Voor meer informatie over het Early College programma en de informatiesessie, klik hier hier.

Werkplaats voor mantelzorgers 

De adolescentie-ervaring: wat is typisch en wat niet…” Donderdag 2 februari 2023, 6 uur Media Center gepresenteerd door Windi Bowditch, LMHC, NorthShore Education Consortium. Klik Here voor de vlieger:

 

Badkamers bijwerken

Op dit moment zijn we van plan om de badkamers in beneden A, boven A, beneden E en boven E tijdelijk te sluiten. Dit zijn de badkamers waar we problemen hebben gehad met vandalisme en dampen. Er zullen nog negen badkamers open en beschikbaar zijn voor studenten, met meerdere badkamers op elk niveau van het gebouw. Onze primaire focus is om studenten veilig te houden en om vernieling van eigendommen te voorkomen. Vapen is een maatschappelijke zorg en we hebben uw hulp nodig bij het veiligheids- en gezondheidsaspect van onze toekomst. 

 

Superintendent tussentijdse beoordeling

Elk jaar in januari presenteert de hoofdinspecteur-directeur haar tussentijdse evaluatie aan het districtscomité. Dit is een bekroning van het werk dat het district sinds juli heeft gedaan. U vindt deze documenten hier.

Verhaal halverwege de cyclus

Halverwege de cyclus SMARTIE-doelupdate

Presentatie halverwege de cyclus

 

Presentatie over online veiligheid

Het openbaar ministerie van de Verenigde Staten organiseert een virtuele presentatie over internetveiligheid voor ouders op de woensdagavond 18 januari van 6 – 30 uur. De presentatie, getiteld Kinderen veilig online houden: een project veilig Jeugdpresentatie voor ouders, zal mensen bewust maken van de gevaren van internet, inclusief gaming en sociale mediaplatforms die roofdieren gebruiken om kinderen te verzorgen met de bedoeling ze online seksueel uit te buiten of voor een persoonlijke ontmoeting. De presentatie zal zich richten op preventie door ouders en leden van de gemeenschap voor te lichten over hoe ze kunnen helpen kinderen online veilig te houden. We behandelen de volgende onderwerpen: Social Media 101 & Digital Footprint, Cyberpesten, Sexting, Gaming, Slachtofferhulp en Bescherming tegen online predatie. De presentatie is gratis. Registratie is vereist. De link om te registreren is hieronder opgenomen:   

 

Afgestudeerd in nood

Elivette Garcia, afgestudeerd in 2020, zoekt steun terwijl ze Massachusetts vertegenwoordigt. Ze wil lupus, een ziekte waaraan ze lijdt, onder de aandacht brengen. Ze is bijna bij haar doel. Elke steun wordt zeer op prijs gesteld.  https://gofund.me/ead42356 

 

REGISTRATIE DETAILS 

Registreer u via de volgende link: (via Chrome-browser))
Evenementadres voor deelnemers:  https://usao.webex.com/usao/onstage/g.php?MTID=ec3d8ccd61ccdd26ee39d8c6ffd5c57aa
Wachtwoord: PSC1
Vragen of moeite met inschrijven? Neem contact op: Karen Legace @ USAMA.PSCOutreach@usdoj.gov 

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken. 

 

 Hoogachtend,

HTR Laat Vrijheid RingSBD Fijn weekendTJO Snowboarden

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

De opleidingen Arboriculture en Engineering maakten deze prachtige borden voor het jaarlijkse schoolcommissiediner. John Dewey wordt vaak de 'grootvader van het beroepsonderwijs' genoemd.

De opleidingen Arboriculture en Engineering maakten deze prachtige borden voor het jaarlijkse schoolcommissiediner. John Dewey ik


Meteen naar de inhoud