Geluiden van Essex Tech Integration Academy

We zijn verheugd om een ​​geheel nieuwe en unieke Sounds of Essex Tech Integration Academy aan te kondigen voor studenten die geïnteresseerd zijn in een leuk, hands-on creatief prestatieproject met ritme, beweging en geluid dat zal plaatsvinden vanaf donderdag 5 januari 2023 en ga door tot donderdag 16 februari 2023!

 

Het doel van deze Sounds of Essex Tech Integration Academy is om studenten een podiumkunstenproject te bieden met dans, geluiden, video-opnamen en montage dat zal uitmonden in een Wang Theatre-uitvoering en een video van de geluiden die zullen worden gedeeld met de Essex Tech leergemeenschap. Een Essex Tech-leraar zal werken met een EXYO-performancekunstenaar van Express Yourself [EXYO], een performancekunstgroep, gevestigd in het Cummings Center in Beverly.

 

Dit zijn de data voor de Art Integration Academy:

Woensdag februari 1, 2023

 • 2: 45-5: 30 pm
 • Overzicht SoET-integratieproject bij ENSATS

Woensdag februari 8, 2023

 • 2: 45-5: 30 pm
 • SoET-projectwerk bij ENSATS

Woensdag, maart 1, 2023

 • 2: 45-5: 30 pm
 • SoET-projectwerk bij ENSATS

Woensdag, maart 15, 2023

 • 2: 45-5: 30 pm
 • SoET-projectwerk bij ENSATS

Woensdag april 5, 2023

 • 2: 45-5: 30 pm
 • SoET-projectwerk bij ENSATS

Woensdag april 26, 2023

 • 2: 45-5: 30 pm
 • SoET Projectwerk bij EXYO

Woensdag, mei 10, 2023

 • 2: 45-5: 30 pm
 • SoET Projectwerk bij EXYO

Woensdag, mei 17, 2023

 • 2: 25-5: 30 pm
 • SoET Projectwerk bij EXYO

Woensdag, mei 24, 2023

 • 2: 45-5: 30 pm
 • Laatste repetitie bij ENSATS

Donderdag, mei 25, 2023

 • Tijd nader te bepalen
 • Wang theatervoorstelling

 

Studenten zullen in februari, maart en de eerste week van april aan dit project werken bij ENSATS en eind april en de eerste twee weken van mei bij Express Yourself (EXYO) in Beverly. Op dagen dat studenten bij EXYO werken, zorgen we voor vervoer van Essex Tech naar Beverly en terug in de tijd om de late bus van 5:45 uur te nemen vanaf Essex Tech.

 

Elke woensdag is er busvervoer van school naar huis voor studenten, zolang ze eraan denken om zich elke woensdagochtend aan te melden voor de late bus van 5:45 uur. Daarnaast zal er in mei een tentoonstelling zijn voor ouders en verzorgers om de laatste Sounds of Essex Tech-video te zien in de bibliotheek/mediacentrum van Essex Tech.

 

Deelnemende studenten moeten ALLE sessies van de Sounds of Essex Tech Integration Academy bijwonen. Houd er rekening mee dat indien nodig sneeuwdagen aan het schema worden toegevoegd, mochten er sneeuwstoringen zijn.

 

We zullen ook zorgen voor eten en drinken voor studenten tijdens alle naschoolse sessies.

 

Houd er rekening mee dat studenten uit alle leerjaren zijn welkom om te solliciteren. De plaatsen in de Academie zijn beperkt en worden op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt ingevuld. Gelieve het volgende in te vullen APPLICATION LINK zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk dinsdag 3 januari 2023 in behandeling nemen.

 

Onze integratieacademies zijn unieke manieren om studenten te helpen creatief ontwerp te begrijpen door middel van zeer boeiende integratieleerprojecten. Wij hopen dat u er gebruik van zult maken.


Meteen naar de inhoud