Bericht van ENSATS 12-9-2022

Goedemiddag, gezinnen,

We zijn vers van ons 8e jaarlijkse Hawk Holiday Hope community-service leerevenement. Dit is een geweldige tijd van het jaar om na te denken over de behoeften van anderen, en we zijn er trots op dat we hebben geholpen om wat vreugde te delen met 185 kinderen in nood aan de North Shore via het Department of Children and Families in Salem. Speciale dank gaat uit naar ouders en verzorgers die, zoals altijd, hebben geholpen met versieringen op de vooravond van Hawk Holiday Hope en die studenten hebben geholpen door ze naar het winkelcentrum te rijden, hen te helpen de verschillende HHH-deadlines recht te houden en een aantal van de de cadeau's.  


Het doel is niet om beter te zijn dan iemand anders, maar om beter te zijn dan gisteren.

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

maandag 12 december 2022​​ Dag 4: Blauw 
Dinsdag december 13, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag december 14, 2022 Dag 6: Groen  8 uur Late start
Donderdag december 15, 2022 Dag 7: Groen
Vrijdag december 16, 2022 Dag 8: Groen

 

Weekend e-mails

Om de persoonlijke tijd van ons personeel te respecteren, vragen we u er rekening mee te houden dat ons personeel vrij is in het weekend en na 3 uur tijdens de weekdagen. Als er een medische of juridische noodsituatie is, neem dan contact op met uw zorgverlener of uw plaatselijke politiebureau, aangezien e-mails in die tijd niet worden gecontroleerd. Bedankt voor uw begrip.

 

Cursusselectie 

We beginnen met het cursusselectieproces voor studenten van Essex Tech in de klassen 9, 10 en 11 wanneer we terugkeren van onze vakantievakantie. We beginnen met studenten die momenteel in klas 11 zitten en die tijdens het schooljaar 12-2023 in de eerste paar weken van januari naar klas 24 gaan. Hoewel er meer informatie volgt, willen we u erop attenderen dat we vroeg beginnen met het selectieproces voor cursussen, zodat we ons rooster grotendeels voor het einde van dit schooljaar kunnen afronden. Bedankt. 

 

PSAT- en SAT-scores

Leerlingen die in oktober de PSAT's of SAT's op school hebben afgelegd, kunnen nu hun scores zien. Klik alstublieft hier voor meer informatie over toegang tot scores op de College Board-website.

 

Essex North Shore PTO Winterloterij

Er is nog tijd om deel te nemen aan de PTO-loterij van TWEE bomen, waarbij elke boom $ 500 aan krasloten heeft! Twee winnaars worden willekeurig getrokken op 19 december en aangekondigd op Facebook. Hoe meer inzendingen u koopt, hoe meer kans u maakt om te winnen! Ontvang hier uw inzendingen en help de fondsenwervingsinspanningen van de PTO voor het personeel en de studenten van ENSATS te ondersteunen. Klik hier om kaartjes te kopen https://essexnspto.rallyup.com/2022winterraffle.

 

Sparen de Datum

Het jaarlijkse golftoernooi van de Essex Tech Foundation wordt gehouden Maandag 26 juni 2023. Zie de Stichting website voor registratie- en sponsorgegevens. We hopen op atleten om te helpen bij dit evenement.

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken. 

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week: 

Hier zijn enkele geweldige foto's van onze Hawk Holiday Hope-festiviteiten eerder vandaag. Speciale dank aan het dansteam dat optrad onder leiding van mevrouw Cocco. We willen ook mevrouw Dawes bedanken voor al haar harde werk bij het elk jaar organiseren van Hawk Holiday Hope. Ze wordt hieronder getoond terwijl ze wordt geïnterviewd voor WBZ-4.

Essex-sterren

WBZ-interview

Klauw en Boom

Faculteit bij HHH

Goedemiddag, gezinnen,

We zijn vers van ons 8e jaarlijkse Hawk Holiday Hope community-service leerevenement. Dit is een geweldige tijd van het jaar om na te denken over de behoeften van anderen, en we zijn er trots op dat we hebben geholpen om wat vreugde te delen met 185 kinderen in nood aan de North Shore via het Department of Children and Families in Salem. Speciale dank gaat uit naar ouders en verzorgers die, zoals altijd, hebben geholpen met versieringen op de vooravond van Hawk Holiday Hope en die studenten hebben geholpen door ze naar het winkelcentrum te rijden, hen te helpen de verschillende HHH-deadlines recht te houden en een aantal van de de cadeau's.  


Het doel is niet om beter te zijn dan iemand anders, maar om beter te zijn dan gisteren.

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

maandag 12 december 2022​​ Dag 4: Blauw 
Dinsdag december 13, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag december 14, 2022 Dag 6: Groen  8 uur Late start
Donderdag december 15, 2022 Dag 7: Groen
Vrijdag december 16, 2022 Dag 8: Groen

 

Weekend e-mails

Om de persoonlijke tijd van ons personeel te respecteren, vragen we u er rekening mee te houden dat ons personeel vrij is in het weekend en na 3 uur tijdens de weekdagen. Als er een medische of juridische noodsituatie is, neem dan contact op met uw zorgverlener of uw plaatselijke politiebureau, aangezien e-mails in die tijd niet worden gecontroleerd. Bedankt voor uw begrip.

 

Cursusselectie 

We beginnen met het cursusselectieproces voor studenten van Essex Tech in de klassen 9, 10 en 11 wanneer we terugkeren van onze vakantievakantie. We beginnen met studenten die momenteel in klas 11 zitten en die tijdens het schooljaar 12-2023 in de eerste paar weken van januari naar klas 24 gaan. Hoewel er meer informatie volgt, willen we u erop attenderen dat we vroeg beginnen met het selectieproces voor cursussen, zodat we ons rooster grotendeels voor het einde van dit schooljaar kunnen afronden. Bedankt. 

 

PSAT- en SAT-scores

Leerlingen die in oktober de PSAT's of SAT's op school hebben afgelegd, kunnen nu hun scores zien. Klik alstublieft hier voor meer informatie over toegang tot scores op de College Board-website.

 

Essex North Shore PTO Winterloterij

Er is nog tijd om deel te nemen aan de PTO-loterij van TWEE bomen, waarbij elke boom $ 500 aan krasloten heeft! Twee winnaars worden willekeurig getrokken op 19 december en aangekondigd op Facebook. Hoe meer inzendingen u koopt, hoe meer kans u maakt om te winnen! Ontvang hier uw inzendingen en help de fondsenwervingsinspanningen van de PTO voor het personeel en de studenten van ENSATS te ondersteunen. Klik hier om kaartjes te kopen https://essexnspto.rallyup.com/2022winterraffle.

 

Sparen de Datum

Het jaarlijkse golftoernooi van de Essex Tech Foundation wordt gehouden Maandag 26 juni 2023. Zie de Stichting website voor registratie- en sponsorgegevens. We hopen op atleten om te helpen bij dit evenement.

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken. 

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week: 

Hier zijn enkele geweldige foto's van onze Hawk Holiday Hope-festiviteiten eerder vandaag. Speciale dank aan het dansteam dat optrad onder leiding van mevrouw Cocco. We willen ook mevrouw Dawes bedanken voor al haar harde werk bij het elk jaar organiseren van Hawk Holiday Hope. Ze wordt hieronder getoond terwijl ze wordt geïnterviewd voor WBZ-4.

Essex-sterren

WBZ-interview

Klauw en Boom

Faculteit bij HHH


Meteen naar de inhoud