Bericht van ENSATS 12-2-2022

Goedemiddag, gezinnen,

 

Het was een drukke week bij Essex Tech. De wintersport is begonnen en de ouders van groep 9 waren woensdag op de campus voor de ouderbegeleidingsavond. Op South Campus werden de spanten geïnstalleerd bij de Larkin Cottage, en vandaag hadden we de Credit for Life Fair voor onze senioren. Veel mooie gebeurtenissen en leermomenten!

HET VERSCHIL TUSSEN DE BESTE EN DE REST IS DE WERKETHIEK, HET GELOOF, DE VOORBEREIDING, DE VAARDIGHEID EN DE WIL.

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

maandag 5 december 2022​​ Dag 9: Groen 
Dinsdag december 6, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag december 7, 2022 Dag 1: Blauw  8 uur Late start
Donderdag december 8, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag december 9, 2022 Dag 3: Blauw

 

Hawk Holiday Hope – Aanstaande vrijdag 9 december

We naderen ons jaarlijkse schoolbrede gemeenschapsdienst-leerproject dat we Hawk Holiday Hope noemen, waarbij studenten, personeel, ouders en andere gemeenschapsgroepen vakantiegeschenken geven aan kinderen in nood via het Department of Children and Families in Salem. Op dit moment hebben de klassen het kind gekregen waarvoor ze cadeaus zullen geven, en ze zijn nu bezig om deze als klas voor dat kind te bestellen en op te halen. We waarderen alle hulp die u kunt geven voor deze belangrijke outreach-inspanning. Alle cadeaus moeten door de leerkracht van het A-blok worden gebracht Woensdag 7 DecDit is een geweldige kans om onze Hawk Family Pride te laten zien terwijl je geeft in deze tijd van het jaar! Bekijk deze video voor meer informatie over deze seizoensactiviteit: Hawk Holiday Hope-video

 

Coop Studenten en Hawk Holiday Hope Ons Hawk Holiday-evenement is gepland voor blok A, B en C. Senioren in coöp kunnen het evenement voor de ochtend bijwonen (blok AC). Als u van plan bent om naar het evenement te komen, moet u deze richtlijnen volgen. 

  1. Vraag toestemming aan je werkgever om op 9 december IN DE OCHTEND naar school te komen.
  2. Als je op school aankomt, meld je je direct bij je winkel. Als u laat arriveert, dient u zich aan te melden bij de receptie en een te laatbriefje te ontvangen.
  3. Je moet in het winkelgebied blijven totdat je winkel naar de gymzaal wordt geroepen voor de HHH 10/12 montage.

Omdat er na de montage geen extra evenementen zijn, is de verwachting dat u uitcheckt in de hoofdlobby en weer aan het werk gaat. U mag de rest van de dag niet in de winkel blijven, aangezien de lessen na de C-blokmontage worden hervat.  

 

Honor Roll

Kwartaal 1 Honor Roll-certificaten zijn gepost in de Aspen Portal. Om het certificaat te downloaden, logt u in op Aspen, klikt u op het bovenste tabblad "Familie" en vervolgens op "Documenten” tabblad aan de zijkant. Zodra u zich in het gedeelte Documenten bevindt, ziet u een lijst met rapportkaarten en het Quarter 1 Honour Roll Certificate. Door op de bewaarlink te klikken, kunt u het certificaat openen. Om toegang te krijgen tot de Aspen Portal, gaat u naar https://ma-essexnorthshore.myfollett.com/aspen/logon.do. Als u uw login voor de portal moeilijk kunt onthouden, volgen hier enkele tips:

  • Gezinslogins zijn (voornaam).(achternaam).fam – bijvoorbeeld john.smith.fam
  • Student logins zijn (voornaam).(achternaam) – bijvoorbeeld mary.smith

Als u geen toegang krijgt tot het portaal, neem dan contact op met aspenhelp@essextech.net. U wordt gevraagd om identificerende informatie verstrekken over uw kind, zoals Voornaam, Tussennaam, Achternaam, ID-nummer en Geboortedatum. Na verificatie van deze gegevens ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens.

 

PSAT- en SAT-scores

Leerlingen die in oktober de PSAT's of SAT's op school hebben gemaakt, krijgen binnenkort hun scores te zien. Klik alstublieft hier voor meer informatie over toegang tot scores op de College Board-website.

 

Essex North Shore PTO Winterloterij

De PTO verloot TWEE bomen, waarbij elke boom $ 500 aan krasloten heeft! Twee winnaars worden willekeurig getrokken op 19 december en aangekondigd op Facebook. Hoe meer inzendingen u koopt, hoe meer kans u maakt om te winnen! Ontvang hier uw inzendingen en help de fondsenwervingsinspanningen van de PTO voor het personeel en de studenten van ENSATS te ondersteunen. Klik hier om kaartjes te kopen https://essexnspto.rallyup.com/2022winterraffle.

 

Parkeren in zijstraten

We krijgen nog steeds klachten van onze buren over het parkeren van studenten in zijstraten. Hoewel het legaal is om in deze straten te parkeren, vragen we studenten respect te hebben voor de buren door niet te dicht bij opritten te parkeren en geen brandkranen of kruispunten te blokkeren. Daarnaast werd ons erop gewezen dat studenten zich dwars door werven heen hakken om op de campus te komen. Dit zou niet moeten gebeuren. Nogmaals vragen wij u rekening te houden met onze buren.

 

Studenten die hoeden dragen - recidivisten

Ter herinnering: leerlingen mogen in ons schoolgebouw geen hoed of capuchon dragen, zowel voor de veiligheid als voor de professionaliteit. Terwijl het weer kouder wordt en we begrijpen dat hoeden of kappen buiten nodig kunnen zijn, moeten studenten deze afzetten zodra ze in het gebouw zijn. Dit is geen nieuwe regel en naleving wordt verwacht. Als een leerling een hoed draagt, wordt deze in beslag genomen. Er is geen verwachting dat de hoed zal worden geretourneerd. 

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken. 

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week: 

Het Carpenters Training Fund van de Noord-Atlantische staten werkte samen met onze studenten om de dakspanten van de Larkin Cottage te installeren. 

Het North Atlantic States Carpenters Training Fund werkte samen met onze studenten om de dakspanten te installeren op het Larkin Co

Het North Atlantic States Carpenters Training Fund werkte samen met onze studenten om de dakspanten te installeren op het Larkin Co


Meteen naar de inhoud