Bericht van ENSATS 12-16-2022

Goedemiddag, gezinnen,

Het was opwindend om gouverneur Baker, luitenant-gouverneur Polito, onderwijssecretaris Peyser en de kabinetsleden Huisvesting en Economische Ontwikkeling en Arbeid en Arbeidskrachtontwikkeling te hebben verleden en heden op Essex Tech op dinsdag voor de aankondiging van de laatste ronde van Skills Capital Grants. Naast Essex Tech waren er vertegenwoordigers van twintig scholen in Massachusetts die ook subsidies ontvingen. Wederom hebben onze studenten en medewerkers geweldig werk verricht door onze gasten voor te bereiden en te verwelkomen. Het was echt een teaminspanning om dit evenement samen te brengen, waarbij de meeste programma's in een bepaalde hoedanigheid betrokken waren. Speciale shoutout naar Design & Media Communications en Culinary Arts die de klok rond hebben gewerkt om er klaar voor te zijn! Het was een schitterend moment voor onze leergemeenschap en onze missie!

 

Gelukkige Chanoeka voor degenen die deze feestdag vieren. “Chanoeka herdenkt de herinwijding van de Tempel in Jeruzalem nadat een groep Joodse strijders de bezettende Griekse legers versloeg. Het festival viert de triomf van licht over duisternis en van spiritualiteit over materialiteit. Lees verder om meer te weten te komen over de geschiedenis van Chanoeka.” (https://www.almanac.com/content/when-is-hanukkah

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

maandag 19 december 2022​​Dag 9: Groen 
Dinsdag december 20, 2022Dag 10: Groen
Woensdag december 21, 2022Dag 1: Blauw  8 uur Late start
Donderdag december 22, 2022Dag 2: Blauw
Vrijdag december 23, 2022Dag 3: Blauw 11 uur Vervroegde vrijlating

 

Einde van kwartaal 2

Nu we de wintervakantie naderen, naderen we ook het einde van kwartaal 2. Als we terugkomen van vakantie, hebben we Slechts tien groene dagen en vijf blauwe dagen. Studenten moeten Schoology controleren om er zeker van te zijn dat ze op de hoogte zijn van de opdrachten.

 

Weekend e-mails

Om de persoonlijke tijd van onze medewerkers te respecteren, vragen wij u er rekening mee te houden dat onze medewerkers vrij zijn in het weekend en na 3 uur tijdens de weekdagen. Als er een gezondheids- of juridische noodsituatie is, neem dan contact op met uw zorgverlener of uw plaatselijke politiebureau, aangezien e-mails niet worden gecontroleerd wanneer ons personeel vrij heeft. Alvast bedankt voor uw overweging.

 

Cursusselectie-update 

We beginnen met het cursusselectieproces voor studenten van Essex Tech die momenteel in de klassen 9, 10 en 11 zitten wanneer we terugkeren van onze vakantievakantie. Studenten die momenteel in groep 11 zitten en die tijdens het schooljaar 12-2023 naar groep 24 gaan, zullen het cursusselectieproces in de eerste paar weken van januari voltooien. Hoewel er meer informatie volgt, willen we u erop attenderen dat we vroeg beginnen met het selectieproces voor cursussen, zodat we ons rooster grotendeels voor het einde van dit schooljaar kunnen afronden. Bedankt voor je hulp bij dit proces. 

 

Essex North Shore PTO Winterloterij

Er is nog tijd om deel te nemen aan de PTO-loterij van TWEE bomen, waarbij elke boom $ 500 aan krasloten heeft! Er worden willekeurig twee winnaars getrokken Maandag 19 Dec en aangekondigd op Facebook. Hoe meer inzendingen u koopt, hoe meer kans u maakt om te winnen! Ontvang hier uw inzendingen en help de fondsenwervingsinspanningen van de PTO voor het personeel en de studenten van ENSATS te ondersteunen. Klik hier om kaartjes te kopen https://essexnspto.rallyup.com/2022winterraffle.

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken.

HTR
SBD
TJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week: 

Gouverneur Baker bezocht studenten in Larkin Cottage, waar alle bouwvakkers betrokken zullen zijn bij het bouwproject. 

Gouverneur Baker bezocht studenten in Larkin Cottage, waar alle bouwvakkers betrokken zullen zijn bij het bouwproject.

Senior Thomas Politano introduceerde gouverneur Baker. De kerststerren op de achtergrond werden op onze campus gekweekt door onze studenten Tuinbouw!

Senior Thomas Politano introduceerde gouverneur Baker. De kerststerren op de achtergrond werden op onze campus gekweekt door onze studenten Tuinbouw!

Gouverneur Baker spreekt de menigte toe in de congreshal. 
 Gouverneur Baker spreekt de menigte toe in de congreshal.


Meteen naar de inhoud