Essex Tech heeft een State Skills Capital Grant van $ 500,000 toegekend
ESSEXTECH_Baker Riccio
Hoofdinspecteur Heidi Riccio spreekt met gouverneur Charlie Baker over de Catherine Larkin Memorial Cottage. (Foto met dank aan Essex Tech)
We zijn verheugd aan te kondigen dat Essex Tech een aanzienlijke subsidie ​​heeft ontvangen van de Baker-Polito Administration als onderdeel van het lopende Skills Capital Grant-programma van de administratie.
Essex Tech ontving $ 499,999 als onderdeel van de laatste financieringsronde, die werd aangekondigd tijdens een evenement op de Essex North Shore Agricultural & Technical School in Danvers op dinsdag 13 december. Met de financiering kan de school technologie en apparatuur aanschaffen ter ondersteuning het bijwerken van het beroepsprogramma Groundskeeping and Equipment Operator.
De school heeft sinds de start van het programma in 5.5 meer dan $ 2015 aan subsidie ​​ontvangen.
"Er is geen gouverneur in het land wiens administratie volledig heeft geanticipeerd op de uitbreiding van de ontwikkeling van het personeelsbestand en de behoefte aan innovatieve oplossingen om werkgevers en werknemers op elkaar af te stemmen", zei hoofdinspecteur Riccio. "Zoals we kunnen zien aan de Skills Capital Grants, zijn dit echt investeringen in mensen die zich nog vele jaren zullen terugbetalen."
Gouverneur Charlie Baker en luitenant-gouverneur Karyn Polito waren bij Essex Tech aanwezig voor de aankondiging door huidige en voormalige leden van het Workforce Skills Cabinet. De ceremonie werd gehouden in de Assembly Hall in Smith Hall, die dateert uit 1913 en is gerenoveerd door studenten die samen met handelaars werkten.
Ongeveer $ 39 miljoen werd toegekend aan negen organisaties om grote bouwconstructieprojecten uit te voeren, gefinancierd door Een wet met betrekking tot de onmiddellijke herstelbehoeften van Covid-19, aangenomen door de wetgevende macht en ondertekend door gouverneur Baker, inclusief $ 100 miljoen aan staatsmiddelen om subsidies voor kapitaalverbetering te verstrekken aan middelbare scholen voor beroepsonderwijs en openbare scholen die loopbaan- en technische onderwijsprogramma's uitvoeren. De tweede subsidieronde bedraagt ​​in totaal $ 11.7 miljoen aan 38 organisaties voor upgrades van technologische apparatuur, en wordt gefinancierd via de Economic Development Bill 2018, waarmee gedurende vijf jaar $ 75 miljoen aan Skill Capital Grant-financiering is vastgesteld.
De programma's die subsidies ontvangen als onderdeel van deze laatste financieringsronde, zullen de komende twee jaar strategische investeringen doen om hun loopbaanprogramma's voor technisch onderwijs te laten groeien om meer leermogelijkheden te bieden voor zowel traditionele middelbare scholieren als lerende volwassenen, waarbij verschillende scholen hun Loopbaan technisch initiatief (CTI) programma's om meer leermogelijkheden te bieden in de late namiddag en avond. In de komende vijf jaar zullen deze beurzen rechtstreeks van invloed zijn op ongeveer 10,000 studenten in 38 programma's.
Sinds 2015 zijn er 538 Skills Capital Grants voor in totaal meer dan $200 miljoen toegekend aan scholen en onderwijsinstellingen in het Gemenebest, waarbij veel organisaties in de loop der jaren meerdere subsidies hebben ontvangen. De competitieve beurzen worden toegekend aan onderwijsinstellingen die blijk geven van partnerschappen met lokale bedrijven, en die het curriculum en de referenties afstemmen op de vraag van de industrie om de aanwervingskansen in elke regio van de staat te maximaliseren.
"We hebben $ 200 miljoen aan het werk gezet, en het is echt een transformationele samenwerking met de onderwijsinstellingen geweest, en het is iets waar we enorm trots op zijn", zei gouverneur Baker.
Thomas Politano van Lynn, die Landscaping en Turf Management studeert, vertegenwoordigde de studenten van Essex Tech's 24 loopbaantrajecten die hebben geprofiteerd van eerdere Skills Capital Grants.
"Deze financiering heeft ons in staat gesteld om het technische carrière-initiatief op onze school uit te breiden over drie ploegen", zei Politano. “Deze strategische investering biedt leermogelijkheden voor iedereen die tot het personeelsbestand toetreedt door middel van loopbaan-, technische en landbouwopleidingen.
Voorafgaand aan de bekendmaking van de subsidie ​​sprak de groep met studenten van Essex Tech en maakte een rondleiding door het lopende Catherine Larkin Memorial Cottage-project op de campus. De ruimte zal historische artefacten uit de geschiedenis van de school bevatten en een functionerende keuken om evenementen te ondersteunen. Het nieuwe gebouw zal een landbouwmuseum, een leercentrum en een gemeenschappelijke functieruimte bevatten.
Bouwvakstudenten werken samen met vakbondsmensen en doen waardevolle praktijkervaring op in hun gekozen carrièrepad.
"Om dit ervaringsleren te hebben, om er niet alleen over te lezen, erover te studeren, een test te doen, maar om in de bomen te klimmen, die spijkers in het hout te spijkeren, het is transformationeel en eye-opening," zei Rosalin Acosta, Minister van Arbeid en Ontwikkeling van het personeel.
De Skills Capital Grants worden toegekend door het Workforce Skills Cabinet van gouverneur Baker, dat in 2015 is opgericht om de secretariaten van Onderwijs, Arbeid en Arbeidskrachtontwikkeling, en Huisvesting en Economische Ontwikkeling samen te brengen om onderwijs, economische ontwikkeling en personeelsbeleid op elkaar af te stemmen om strategieën te ontwikkelen rond hoe om te voldoen aan de vraag van werkgevers naar geschoolde arbeiders in elke regio van het Gemenebest.
Voor meer informatie over het Skills Capital Grant-programma, klik hier.
ESSEX TECH_Baker Student
Essex Tech-student Thomas Politano stelt gouverneur Charlie Baker voor. (Foto met dank aan Essex Tech)
ESSEXTECH_Baker
Regering Charlie Baker kondigt financiering van Skills Capital Grant aan. (Foto met dank aan Essex Tech)
ESSEXTECH_Polito
Luitenant-gouverneur Karyn Polito spreekt met subsidieontvangers van 17 scholen. (Foto met dank aan Essex Tech)

Meteen naar de inhoud