Bericht van ENSATS 11-4-2022

Goedemiddag Families:

We hebben de laatste dagen van kwartaal 1 bereikt; het is moeilijk te geloven dat we een kwart van het schooljaar achter de rug hebben. Let op: ons schema is een beetje ongewoon volgende week. Op dinsdag 8 november hebben leraren een professionele ontwikkelingsdag en daarom is er geen school voor studenten. In verband met Veteranendag is de school op vrijdag 11 november gesloten.

Het doel is niet om beter te zijn dan iemand anders, maar om beter te worden dan gisteren.

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag, november 7, 2022 Dag 9: Groen 
Dinsdag, november 8, 2022 Professionele ontwikkelingsdag

Geen school voor studenten

Woensdag, november 9, 2022 Dag 1: Blauw   8 uur Late start
Donderdag, november 10, 2022 Dag 2: Blauw 
Vrijdag november 11, 2022 Veteranendag - Geen school

 

Einde van kwartaal 1

8 november is de laatste dag van kwartaal 1. In de komende twee weken zullen docenten de cijfers afronden en indienen bij de griffier, en rapportkaarten zullen beschikbaar zijn op of rond 23 november. We zullen families op de hoogte stellen wanneer rapportkaarten beschikbaar zijn in Aspen.

 

Atletiek Update

Hier is de herfsteditie van Score bijhouden voor belangrijke updates over het atletiekseizoen in de herfst.

 

Communautair evenement

Olympisch gouden medaillewinnaar Samantha Livingstone presenteert haar Whole Athlete Initiative, gesponsord door Speak Up Sports. De presentatie vindt plaats op de Danvers High School op woensdag 16 november van 6 – 30 uur. Samantha werkt aan het normaliseren van geestelijke gezondheidsproblemen en biedt vaardigheden om atleten te helpen omgaan met druk en stress. Dit evenement is gratis en open voor het publiek. Klik alstublieft hier om de informatiefolder te bekijken. 

 

Schoolfoto's 

Schoolfoto's zijn nu beschikbaar om te downloaden of te bestellen via de GotPhoto-portaal. Om toegang te krijgen tot de foto's, voert u het ID-nummer van uw student in als toegangscode. We begrijpen dat niet elke foto perfect is; als u herkansingen wilt aanvragen, vul dan in dit Google-formulier. Herkansingen vinden plaats op Dinsdag 15 november voor eerstejaars en junioren. Woensdag 16 november voor tweedejaars en senioren. Als foto's niet beschikbaar zijn via de portal, moeten studenten deelnemen aan de herkansingsdag. Als je geen toegang hebt tot je foto's, stuur dan een e-mail helpdesk@essextech.net

 

Meisjes basketbal

Iedereen die geïnteresseerd is in het spelen van Girls Basketball komend seizoen zal er een korte bijeenkomst zijn in de Hoofdcafé, Maandag 7 november om 2:45 uur. De bijeenkomst zal algemene informatie zijn over de verwachtingen en hoe je je kunt voorbereiden op het komende seizoen/try-outs en om eventuele vragen te beantwoorden. Afhankelijk van beschikbaarheid is er dezelfde dag van 3 - 00 uur een open gym voor iedereen die geïnteresseerd is om na de vergadering te blijven. Zorg ervoor dat je je aanmeldt voor de late bus van 5:00 uur of plan een rit naar huis. Als u niet naar de bijeenkomst kunt komen en u heeft nog vragen, dan kunt u Coach O'Brien e-mailen op: gobrien@essextech.net 

 

Schoolraad

Er is een plaats vrij voor één Grade 9 ouder/verzorger in de Essex North Shore Agricultural & Technical School Council. De Raad komt vier tot vijf keer per jaar bijeen om de onderwijsdoelen van de school te bekijken, de onderwijsbehoeften van de leerlingen die de school bezoeken te identificeren, het jaarlijkse budget voor schoolbouw te herzien en het schoolverbeteringsplan te herzien. Deze vergaderingen vinden doorgaans plaats op donderdagochtend om 7 uur. Als je geïnteresseerd bent om mee te doen, stuur dan een e-mail naar sdonnelly@essextech.net

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

 

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week: 

De heer Bilton hield een presentatie over genocide-educatie op de gezamenlijke conferentie van de Massachusetts Association of School Committees en de Massachusetts Association of School Superintendents.

De heer Bilton hield een presentatie over genocide-educatie op de gezamenlijke conferentie van de Massachusetts Association of School Committees en de Massachusetts Association of School Superintendents.

Timmerleerstudenten werken deze week in Larkin Cottage samen met instructeurs en leerlingen van de timmermansvakbond

Timmerleerstudenten werken deze week in Larkin Cottage samen met instructeurs en leerlingen van de timmermansvakbond

 


Meteen naar de inhoud