Bericht van ENSATS 11-18-2022

Goedenavond gezinnen:

Thanksgiving komt volgende week snel dichterbij, maar we weten dat medewerkers en studenten het erg druk hebben gehad met de voorbereidingen voor onze jaarlijkse opendeurdag in november op zaterdag 18 november. Net als vorig jaar zijn we aanstaande maandag en dinsdag open en hebben dan woensdag 23 november vrij, de eerste dag van een kleine vakantie van 5 dagen. Wij wensen u een rustige Thanksgiving met familie en vrienden.


Enthousiasme trekt meer passagiers aan en geeft ze energie tijdens de rit

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

maandag 21 november 2022​​ Dag 9: Groen 
Dinsdag, november 22, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag, november 23, 2022 Geen school
Donderdag, november 24, 2022 Geen school - Thanksgiving
Vrijdag november 25, 2022 Geen school

 

Maandag, november 28 Dag 4: Blauw
Dinsdag, november 29 Dag 5: Blauw
Woensdag, november 30 Dag 6: Groen 8 uur Late start 
Donderdag, december 1 Dag 7: Groen
Vrijdag, december 2 Dag 8: Groen

 

Naschoolse academische ondersteuning

We houden geen naschoolse academische ondersteuning op dinsdag 22 november om 2:45 uur in de bibliotheek/mediacentrum, zodat studenten en docenten hun 5-daagse extra lange Thanksgiving-weekend kunnen beginnen.

 

Ophalen van leerlingen in de middag door ouders 

Ter herinnering: alle ouders die leerlingen na school moeten ophalen, moeten hun kind ontmoeten bij de ingang van het Gymnasium aan de achterkant van de school en NIET bij Angell in Essex. Er hebben verschillende ouders geparkeerd bij Angell om opgehaald te worden en het belemmert het parkeren voor de dierenkliniek. Bedankt voor je medewerking.  

 

Annuleringsprocedures

Nu we de winter naderen en de kans op winterweer onvermijdelijk is, wilden we de procedures voor het annuleren van scholen herzien. In het geval dat we de school moeten annuleren vanwege slecht weer, stellen we families via telefoon en e-mail op de hoogte via ons Blackboard Connect-systeem. We zullen ook posten op al onze sociale mediaplatforms. Daarnaast worden annuleringen gepost op Channel 4 CBS News, Channel 7 News, WCVB Channel 5 News en Fox 25 News.

 

Hawk Holiday Hope nadert snel

We naderen ons jaarlijkse schoolbrede gemeenschapsdienst-leerproject dat we Hawk Holiday Hope noemen, waarbij studenten, personeel, ouders en andere gemeenschapsgroepen vakantiegeschenken geven aan kinderen in nood via het Department of Children and Families in Salem.  Dit jaar komt Hawk Holiday Hope vroeg en de grote dag is vrijdag 9 december. Op dit moment hebben de klassen het kind gekregen waarvoor ze cadeaus zullen geven, en ze zijn nu bezig om deze als klas voor dat kind te bestellen en op te halen. Vraag uw leerling alstublieft naar het kind dat hij of zij heeft, en we waarderen elke hulp die u kunt geven voor deze belangrijke outreach-inspanning. Alle cadeaus moeten uiterlijk woensdag 7 december bij de leerkracht van het A-blok worden ingeleverd.  Dit is een geweldige kans om onze Hawk Family Pride te laten zien terwijl je geeft in deze tijd van het jaar! Bekijk deze video voor meer informatie over deze seizoensactiviteit: Hawk Holiday Hope-video

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken.

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week: 

De Beginner Equine Club bracht donderdagmiddag wat tijd door in de schuur met mevrouw Cook om te leren over het verzorgen van paarden. 

De Beginner Equine Club bracht donderdagmiddag wat tijd door in de schuur met mevrouw Cook om te leren over het verzorgen van paarden.

De Beginner Equine Club bracht donderdagmiddag wat tijd door in de schuur met mevrouw Cook om te leren over het verzorgen van paarden.

 

Het Larkin Cottage Project vordert terwijl we ons voorbereiden op de spanten!

Het Larkin Cottage Project vordert terwijl we ons voorbereiden op de spanten!

 

Wie is er klaar voor de feestdagen? Tuinbouw maakt zich op voor hun jaarlijkse uitverkoop!

Wie is er klaar voor de feestdagen! Tuinbouw maakt zich op voor hun jaarlijkse uitverkoop!

 

Grade 9 Exploratory in Culinary Arts serveert in de Taco Bar!

Grade 9 Exploratory in Culinary Arts serveert in de Taco Bar!


Meteen naar de inhoud