Bericht van ENSATS 11-10-2022

Goedenavond gezinnen:

We maken ons op voor ons jaarlijkse Open Huis, dat zal worden gehouden op zaterdag 19 november. Als je een 8e-klasser hebt en geïnteresseerd bent in het bijwonen van een van de Open Huis-sessies, meld je dan aan via https://essexnorthshore.org/admissions/


Doe nooit iets uit verplichting. Doe alles met dankbaarheid en liefde.

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

maandag 14 november 2022​​ Dag 4: Blauw 
Dinsdag, november 15, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag, november 16, 2022 Dag 6: Groen  8 uur Late start
Donderdag, november 17, 2022 Dag 7: Nee 
Vrijdag november 18, 2022 Dag 8: Groen

 

Havik vakantie hoop

We zijn begonnen met ons jaarlijkse schoolbrede gemeenschapsdienst-leerproject dat we Hawk Holiday Hope noemen, waarbij studenten, personeel, ouders en andere gemeenschapsgroepen vakantiegeschenken geven aan kinderen in nood via het Department of Children and Families in Salem. Dit jaar is Hawk Holiday Hope op vrijdag 9 december. Klassen hebben het kind gekregen waarvoor ze cadeaus zullen geven, en ze zijn nu bezig om deze als klas voor dat kind te bestellen en op te halen. Vraag uw leerling alstublieft naar het kind dat hij of zij heeft, en we waarderen elke hulp die u kunt geven voor deze belangrijke outreach-inspanning. Alle cadeaus moeten uiterlijk woensdag 7 december bij de leerkracht van het A-blok worden ingeleverd. Dit is een geweldige kans om onze Hawk Family Pride te laten zien terwijl je geeft in deze tijd van het jaar! Bekijk deze video voor meer informatie over deze seizoensactiviteit: Hawk Holiday Hope-video.

 

Foto's worden opnieuw gemaakt

Herkansingen vinden plaats op Dinsdag 15 november voor eerstejaars en junioren. Woensdag 16 november voor tweedejaars en senioren. Tijdens de geschiedenisles worden foto's gemaakt. Elk blok zal worden aangekondigd om studenten die herkansingen nodig hebben eraan te herinneren om naar de indoor baan om op de foto te gaan.

 

Schoolfoto's 

Schoolfoto's zijn nu beschikbaar om te downloaden of te bestellen via de GotPhoto-portaal. Om toegang te krijgen tot de foto's, voert u het ID-nummer van uw student in als toegangscode. We begrijpen dat niet elke foto er perfect uitziet, dus als je een heropname wilt aanvragen, vul dit dan in dit Google Form. Als foto's niet beschikbaar zijn via de portal, moeten studenten deelnemen aan de herkansingsdag. Als je geen toegang hebt tot je foto's, stuur dan een e-mail helpdesk@essextech.net

 

Communautair evenement

Olympisch gouden medaillewinnaar Samantha Livingstone presenteert haar Whole Athlete Initiative, gesponsord door Speak Up Sports. De presentatie vindt plaats op de Danvers High School op woensdag 16 november van 6 – 30 uur. Samantha werkt aan het normaliseren van geestelijke gezondheidsproblemen en biedt vaardigheden om atleten te helpen omgaan met druk en stress. Dit evenement is gratis en open voor het publiek. Klik alstublieft hier om de informatiefolder te bekijken. 

 

Activiteitenkalender voor studenten

Voor informatie over bijeenkomsten met studentenactiviteiten, zie onze Activiteitenkalender voor studenten.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week: 

Felicitaties aan ons JV en Varsity Cheer Team, die beiden zondag de 1e plaats behaalden bij de CAC Championships! 

Felicitaties aan ons JV en Varsity Cheer Team, die beiden zondag de 1e plaats behaalden bij de CAC Championships!

Felicitaties aan ons JV en Varsity Cheer Team, die beiden zondag de 1e plaats behaalden bij de CAC Championships!

Professionele ontwikkelingsdag voor personeel inclusief wellnessmogelijkheden, waaronder een wandeling van 5 km.

Professionele ontwikkelingsdag voor personeel inclusief wellnessmogelijkheden, waaronder een wandeling van 5 km.

De heer Murphy en verschillende studenten woonden vandaag de MIAA Sportsmanship Summitt bij in het Gilette Stadium.

De heer Murphy en verschillende studenten woonden vandaag de MIAA Sportsmanship Summitt bij in het Gilette Stadium.

De heer Murphy en verschillende studenten woonden vandaag de MIAA Sportsmanship Summitt bij in het Gilette Stadium.


Meteen naar de inhoud