Essex Tech ontvangt staatssubsidie ​​ter ondersteuning van onderwijs in financiële geletterdheid
ESSEXTECH_CreditFair
Essex Tech-instructeur Scott Hayward met zijn studenten op de Credit for Life Fair 2021. (Foto met dank aan Essex Tech)
We zijn verheugd aan te kondigen dat Essex Tech $ 2,500 heeft ontvangen uit het innovatiefonds voor financiële educatie van de staatspenningmeester. Deze beurs ondersteunt Credit for Life-beurzen voor Essex Tech-studenten die opwindende en effectieve kansen bieden voor studenten om te leren hoe ze in de echte wereld persoonlijke financiële beslissingen kunnen nemen over sparen, uitgeven en budgetteren op basis van iemands carrière en levensstijl.
De Institution for Savings organiseert op vrijdag 2 december een Credit for Life Financial Literacy Fair voor senioren bij Essex Tech.
"We zijn verheugd om dit jaar opnieuw samen te werken met Essex Tech om het Credit for Life-evenement naar zijn studenten te brengen", zegt Mary Anne Clancy, Senior Vice President, Marketing en Communicatie voor de Institution for Savings. “Uit een recent onderzoek bleek dat 75 procent van de Amerikaanse tieners geen vertrouwen heeft in hun kennis van persoonlijke financiën en 71 procent wenste dat hun school hen meer had geleerd. We juichen Essex Tech toe voor hun toewijding om dit en andere belangrijke programma's aan te bieden die ervoor zorgen dat hun studenten financieel uitgerust zijn om na de middelbare school de wereld in te gaan.
Tijdens dit evenement simuleren studenten de financiële beslissingen die volwassenen nemen terwijl ze zichzelf voorstellen als een 25-jarige volwassene met een carrière, salaris, spaarrekening en een credit score. Studenten bezoeken kraampjes en hebben gesprekken met vrijwilligers van verschillende lokale banken en bedrijven, en kunnen financiële keuzes simuleren waarmee volwassenen worden geconfronteerd op verschillende gebieden, zoals huisvesting, vervoer en levensstijl. Studenten krijgen een voorproefje van hoe ze hun financiën kunnen beheren en welke financiële beslissingen ze zullen nemen als ze financieel onafhankelijk worden, terwijl ze met een beperkt budget moeten leven.
Vertegenwoordigers van Ahora Inc., Communications, Ink, Danvers Community Access Television, EBSCO, Evan Industries, Herb Chambers, Institution for Savings, Newburyport Bank, North Shore Chamber of Commerce, North Shore Community College, One Digital, Salem Five Bank, Turner Construction , UniCare, YMCA van Metro North zal communiceren met studenten en hen voorzien van relevante financiële informatie.
Essex Tech ontving deze financiering voor het eerst in 2019. Essex Tech ondersteunt ook onderwijs in financiële geletterdheid via een keuzevak van een semester in klas 10. Studenten in dit keuzevak leren geldbeheer, sparen en beleggen, inkomen en bestedingsstrategieën. Studenten kunnen prioriteiten stellen voor hun persoonlijke geldbeheerdoelen, persoonlijke uitgaven, spaar- en investeringsplannen ontwikkelen, leren over fiscale implicaties en inzicht krijgen in de kosten van het gebruik van krediet.
"Het aanleren van financiële kennis is van cruciaal belang, zodat onze toekomstige afgestudeerden begrijpen hoe belangrijk het is om geld te besparen en, nog belangrijker, om onafhankelijk te leven", aldus hoofdinspecteur Riccio. "We waarderen de mogelijkheid om de Credit for Life Fair aan te bieden terwijl we blijven samenwerken met het bedrijfsleven en de industrie om onze toekomstige werknemers op te leiden."

Meteen naar de inhoud