Essex Tech ontvangt staatssubsidie ​​voor naschoolse en buitenschoolse programmering

Essex Tech ontvangt staatssubsidie ​​voor
Naschoolse, buitenschoolse programmering

ESSEXTECH_zomer1
Engineering Sophomore Tirth Patel van Peabody, links, en Freshman Beatrix Josephson uit Melrose namen deel aan de Zomer 2022 Integration Academy bij Express Yourself in Beverly. (Met dank aan foto Essex Tech)
HATHORNE – Superintendent Heidi Riccio is verheugd aan te kondigen dat Essex Tech een subsidie ​​van $ 120,000 heeft ontvangen van het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education om de kwaliteit van en de toegang tot naschoolse en buitenschoolse tijd (ASOST)-programma's te verbeteren.
Deze toekenning vertegenwoordigt de voortdurende inzet van Essex Tech om het leren van studenten te versterken door tijdens het schooljaar en de zomer innovatieve, interactieve, relevante en boeiende onderwijs- en leerstrategieën te implementeren die voldoen aan de specifieke academische, sociaal-emotionele leer- en ontwikkelingsbehoeften van studenten. ASOST is inclusief voorschoolse, naschoolse, vakantie- en zomerprogramma-uren buiten schooltijd.
Essex Tech is van plan een reeks academies voor integratieonderwijs te organiseren om loopbaantechnisch en agrarisch leren te combineren met academische vaardigheden om zeer boeiende producten te creëren.
Tijdens eerdere academies hebben studenten hovercrafts, reminrichtingen, scheepvaartschepen, trebuchets en honkbalwerpers gepland, ontworpen, gebouwd en verbeterd. Studenten die deze academies bezoeken, verdienen extra studiepunten en keren vaak gedurende het schooljaar terug als deelnemers of studentmentoren voor de volgende academie.
"Mijn favoriete evenementen zijn de laatste wedstrijden die plaatsvinden aan het einde van elke integratieacademie", zegt assistent-superintendent Thomas O'Toole. "De ASOST-beurs heeft ons leren uitgebreid en daardoor konden we integratiecursussen ontwikkelen tijdens de schooldag zelf."
Essex Tech is van plan samen te werken met Express Yourself, een lerende organisatie in Beverly. Express Yourself zet zich in voor gemeenschapsgericht kunstonderwijs en zal twee nieuwe integratieacademies ontwikkelen waarin de geluiden en beelden van Essex Tech worden gebruikt.
"We zijn het staatsdepartement van basis- en secundair onderwijs dankbaar voor deze fondsen, omdat ze onze studenten zullen ondersteunen die academische hiaten hebben als gevolg van het verlies van leren tijdens de pandemie", zei hoofdinspecteur Heidi Riccio. “De combinatie van academische en technische inhoud zorgt voor een dieper leren van de benodigde vaardigheden. Dit alles wordt gedaan door middel van projectgebaseerd leren, waarbij studentleiders optreden als mentor voor hun jongere leeftijdsgenoten.”
Naar verwachting zal in FY3.5 in totaal $ 23 miljoen worden toegekend aan districten in Massachusetts als onderdeel van deze subsidie.
Voor meer informatie over de Afterschool and Out-of-School Time (ASOST) Grant, klik hier.
B3628722-E7FB-48FD-B245-E2F2D28E0A4F
Engineering Senior Divanni Fernandez uit Salem nam deel aan de Zomer 2022 Integration Academy bij Express Yourself in Beverly. (Met dank aan foto Essex Tech)

Meteen naar de inhoud