Bericht van ENSATS 10-7-2022

Goedenavond gezinnen:

 

We kijken uit naar volgende week en de vele spannende Homecoming-evenementen. We hopen dat u met ons mee kunt doen aan enkele van de komende festiviteiten. 

 

“Gedachten zijn magnetisch. Waar we aan denken, trekken we aan.”  

- Jon Gordon, De energiebus 

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag oktober 10, 2022 Geen school
Dinsdag, oktober 11, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag, oktober 12, 2022 Dag 1: Blauw
Donderdag, oktober 13, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, oktober 14, 2022 Dag 3: Blauw

 

Homecoming 2022

Hier is een schema met Homecoming-evenementen

 

Neem deel aan Spirit Day-evenementen om klaspunten te verdienen. De punten tellen op om te bepalen welke klasse de felbegeerde Hawk Cup wint!

 • Pyjamadag
  • Vrijdag 7 oktober voor groep 10 en 12
  • Woensdag 12 oktober voor groep 9 en 11
 • Neon dag
  • Dinsdag 11 oktober voor groep 10 en 12
  • Donderdag 13 oktober voor groep 9 en 11
 • Klasse Kleurdag – vrijdag 14 oktober
  • Klasse van 2023 – Groen
  • Klasse van 2024 – Blauw
  • Klasse van 2025 – Wit
  • Klasse van 2026 – Grijs/Zilver

Donderdag, oktober 13th

 • Jongensvoetbal v. Greater Lowell – 4:00 uur bij het stadion

Vrijdag oktober 14

 • Pep Rally 2022 - 1 uur in het stadion
 • De concessiestand bij het stadion is om 4 uur open
 • Veldhockey v. Rockport – 4:00 uur in het stadion
 • JV Volleyball v. Greater Lawrence – 4 uur in de sportschool
 • Varsity Volleyball v. Greater Lawrence – 5 uur in de sportschool
 • Football v. Greater Lowell – 7 uur in het stadion

Zaterdag 15 oktober

 • Jaarlijks 5K - 9:00 uur in het stadion
 • Homecoming Dance – 6:00 – 9:00 uur in het Gymnasium
  • Dank aan de vele families en personeelsleden die zich hebben aangemeld voor donaties, hebben aangeboden om te begeleiden of hebben geholpen met de planning. Jij maakt dit waar voor onze studenten!

 

Jaarlijkse Homecoming 5K Road Race

Jaarlijks organiseert Essex North Shore een Homecoming 5K die is ontworpen voor alle leden van de gemeenschap: studenten, alumni, ouders, supporters en buren. Dit jaar staat onze 5K-race gepland op 15 oktober 2022. Iedereen kan samenkomen om plezier te hebben en geld in te zamelen voor de Class of 2023 en Student Scholarships. De race vindt plaats op het crosscountryparcours van de Boys and Girls Championship Crosscountry-teams. De baan wordt beschouwd als een matig uitdagende schilderachtige route, zowel verhard als grind, door onze landbouwgronden, heuvels en weiden. Naast onze paarden en vee, onze nieuwe boomgaard en onze vijvers, zult u zeker genieten van de mooie uitzichten. 

 

Ik hoop je te zien op dit leuke Hawk-community-evenement op 15 oktober 2022. Start om 9 uur voor wandelaars en start om 00 uur voor hardlopers.

De inschrijving sluit op Woensdag 12 oktober. https://raceroster.com/events/2022/64523/essex-north-shore-homecoming-5k

 

Afstudeer Regalia

Senioren ontvingen op 6 oktober een e-mail om hun afstudeerornament te bestellen. We zouden het op prijs stellen als ouders/verzorgers even bij hun leerlingen navragen of ze dit formulier hebben ingevuld. Er is geen betaling vereist, aangezien de contributie deze kosten dekt. Neem bij vragen contact op met klassenadviseurs: Nicole Grace op ngrace@essextech.net of Karen Mills op kmills@essextech.net.

 

Breast Cancer Awareness Month

Oktober is borstkankerbewustzijn en cosmetologie doet mee aan een inzamelingsactie. Klik hier. voor meer informatie. Ook coördineert een kerngroep studenten de t-shirtverkoop. Roze shirts zijn binnen! De kosten van een shirt zijn $ 15.00 voor één of 2 voor $ 25.00!

 

Essex Tech College Fair & Senior post-secundaire informatiesessie

De afdeling Schoolbegeleiding moedigt senior- en juniorstudenten aan om onze jaarlijkse College Fair bij te wonen op woensdag 12 oktober 2022, van 5 tot 30 uur. Verwacht wordt dat meer dan 7 particuliere en openbare hogescholen en universiteiten aanwezig zullen zijn. Studenten en ouders/verzorgers die van plan zijn aanwezig te zijn, wordt verzocht zich vooraf in te schrijven voor dit evenement door deze link in te vullen tegen oktober 10, 2022: VERPLICHT: VOORINSCHRIJVING COLLEGE FAIR 2022. Oudere leerlingen en hun ouders/verzorgers kunnen tijdens dit evenement ook een bezoek brengen aan de schooladviseurs voor post-secundaire planningsbegeleiding. 

 

Superintendent-Directeur SMARTIE Doelen

Nu we schooljaar 2022-23 ingaan, hopen we te beginnen met een positieve kijk op de toekomst. Er is een begin gemaakt met een aanzienlijke investering in sociaal-emotioneel leren en cultuur, en we zijn van plan deze inspanningen voort te zetten. Door samen te werken met het voltallige personeel van ENSATS, kunnen we een positieve beweging maken in de richting van een schoolcultuur die gefocust blijft op het voorbereiden van onze studenten op goedbetaalde carrières aan de North Shore. Zoals vorig jaar werd gedeeld, is een positieve cultuur een lang proces en niet door één persoon gedaan. Leiden met De energiebus van Jon Gordon filosofie, zetten we ons in voor dit lonende en soms moeilijke werk. De conceptdoelen zijn te vinden HIER

 

Donaties voor 5K

Aandachtsklasse van 2023-verzorgers:

We zijn nog steeds op zoek naar donaties van mueslirepen en water voor de Homecoming 5K op zaterdag 15 oktober. Donaties kunnen tot en met donderdag 13 oktober worden achtergelaten bij het hoofdkantoor. Bedankt voor uw steun.

 

Ren voor de troepen

Essex Tech zal deelnemen aan de Ren voor de troepen 5k loop / hardloopevenement in Andover op Zondag november 13, 2022. De opbrengst komt ten goede verschillende veteranenorganisaties, waaronder Homeland Heroes Foundation, Ironstone Farm en Homes for Our Troops. Ironstone Farm helpt valide en gehandicapte veteranen terug te keren naar het burgerleven door therapeutische onderdompeling met paarden. Homes for Our Troops helpt gehandicapte veteranen aangepaste huisvesting te bieden, en Homeland Heros helpt leden van actieve dienst en veteranen met een scala aan diensten om veteranen te helpen een gevoel van gemeenschap, onafhankelijkheid en welzijn te herstellen na terugkeer uit de oorlog. Mevr. Cook, die op onze Welzijnsafdeling werkt, heeft het Essex Tech Team voor dit evenement georganiseerd. Klik alstublieft hier. voor meer informatie van mevrouw Cook.

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier. om onze eerdere berichten te bekijken.

 

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week:

Ons Awesome FFA Team kreeg onverwachts bezoek van WBZ! Ze hebben geweldig werk geleverd door over FFA te praten en de Cider Stand te promoten! Ze staan ​​het hele weekend op de beurs.

Ons Awesome FFA Team kreeg onverwachts bezoek van WBZ! Ze hebben geweldig werk geleverd door over FFA te praten en de Cider Stan te promoten

Meneer Husky en zijn STEAM Integration Class testen hun ontwerp.

Meneer Husky en zijn STEAM Integration Class testen hun ontwerp.

Wachten op hun beurt bij de Zipline!

Meneer Husky en zijn STEAM Integration Class testen hun ontwerp.

Het was donderdag een prachtige dag om te voetballen!  

Het was donderdag een prachtige dag om te voetballen!


Meteen naar de inhoud