Bericht van ENSATS 9-30-2022

Goedenavond gezinnen:

 

Nu we de boeken in september sluiten, hebben we veel om naar uit te kijken in oktober. De Topsfield Fair, Homecoming, FFA Nationals, Athletics, Homecoming Weekend, meer verkennende weken en een snel naderend lang weekend. Begin oktober markeert ook het midden van het eerste kwartaal. Studenten worden aangemoedigd om hun leraren na school te zien als ze opdrachten missen of extra hulp nodig hebben.

 

"Het doel is niet om beter te zijn dan iemand anders, maar om beter te zijn dan gisteren."

- Jon Gordon

 

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag oktober 3, 2022 Dag 4: Blauw
Dinsdag, oktober 4, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag, oktober 5, 2022 Yom Kippur

Geen school voor studenten en docenten

Donderdag, oktober 6, 2022 Dag 7: Groen
Vrijdag, oktober 7, 2022 Dag 8: Groen

 

Breast Cancer Awareness Month

Oktober is borstkankerbewustzijn en cosmetologie doet mee aan een inzamelingsactie. Klik hier voor meer informatie. Ook coördineert een kerngroep studenten de t-shirtverkoop. Deze worden verkocht tijdens lunches en evenementen.

 

Thuiskomstweekend 2022!

We zijn verheugd om veel tradities met betrekking tot Homecoming Weekend terug te brengen. Dit omvat drie wedstrijden (volleybal, hockey en voetbal) op vrijdag de 14e, onze jaarlijkse 5K op de ochtend van de 15e en de Homecoming Dance 's avonds. We zijn meer dan verheugd om te zien dat zoveel studenten geïnteresseerd zijn in de dans. We voelen ons bevoorrecht dat we zulke geweldige families hebben om ons te helpen met dit drukke weekend! De PTO serveert pizza in de Snack Shack op de 14e om 4:00 uur, en we accepteren nog steeds donaties en vrijwilligers voor de dans. Jij kan hier aanmelden als je interesse hebt om een ​​donatie te doen aan de dans.

 

Naschoolse academische ondersteuning

We moedigen studenten ten zeerste aan om gebruik te maken van extra hulp na schooltijd met gediplomeerde leraren die graag willen helpen! De naschoolse academische ondersteuning vindt elke maandag, dinsdag en donderdag plaats in onze bibliotheek/mediacentrum van 2:45 tot 4:15 uur. We hebben docenten academische inhoud en een leraar speciaal onderwijs die twee dagen beschikbaar zijn voor wiskunde/wetenschap en twee dagen voor Engels/geschiedenis.  

 

Campusuitbreiding

We zijn verheugd te kunnen melden dat Essex North Shore een competitieve subsidie ​​van $ 1.7 miljoen heeft ontvangen om het programma Animal Science en Culinary Arts & Hospitality uit te breiden. Het Culinary Arts-programma krijgt apparatuur voor de commerciële keuken van Larkin Cottage. Dit is een tweejarige subsidie.

 

Graad 10 MCAS-resultaten

Het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education heeft MCAS-resultaten openbaar gemaakt. De resultaten van individuele studenten worden binnen twee weken naar de gezinnen gestuurd. Meer informatie volgt voor ouders en verzorgers voor studenten die het staatsniveau niet hebben gehaald. 

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het bekijken van ENSATS-geaggregeerde (niet individuele student) MCAS-resultaten die gisteren zijn vrijgegeven, is hier een link.   

 

Essex Tech College Fair & Senior post-secundaire informatiesessie

De afdeling Schoolbegeleiding moedigt senior- en juniorstudenten aan om onze jaarlijkse College Fair bij te wonen op woensdag 12 oktober 2022, van 5 tot 30 uur. Verwacht wordt dat meer dan 7 particuliere en openbare hogescholen en universiteiten aanwezig zullen zijn. Studenten en ouders/verzorgers die van plan zijn aanwezig te zijn, wordt verzocht zich vooraf in te schrijven voor dit evenement door deze link in te vullen tegen oktober 10, 2022: VERPLICHT: VOORINSCHRIJVING COLLEGE FAIR 2022. Oudere leerlingen en hun ouders/verzorgers kunnen tijdens dit evenement ook een bezoek brengen aan de schooladviseurs voor post-secundaire planningsbegeleiding. 

donderdag 6 oktober 2022: De Peabody Veterans Memorial High School College Fair zal om 6 uur beginnen. 

 

Ren voor de troepen

Essex Tech zal deelnemen aan de Ren voor de troepen 5k loop / hardloopevenement in Andover op Zondag november 13, 2022. De opbrengst komt ten goede verschillende veteranenorganisaties, waaronder Homeland Heroes Foundation, Ironstone Farm en Homes for Our Troops. Ironstone Farm helpt valide en gehandicapte veteranen terug te keren naar het burgerleven door therapeutische onderdompeling met paarden. Homes for Our Troops helpt gehandicapte veteranen aangepaste huisvesting te bieden, en Homeland Heros helpt leden van actieve dienst en veteranen met een scala aan diensten om veteranen te helpen een gevoel van gemeenschap, onafhankelijkheid en welzijn te herstellen na terugkeer uit de oorlog. Mevr. Cook, die op onze Welzijnsafdeling werkt, heeft het Essex Tech Team voor dit evenement georganiseerd. Klik alstublieft hier voor meer informatie van mevrouw Cook.

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

 

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week:

De lucht deze tijd van het jaar op de campus is geweldig!

De lucht deze tijd van het jaar op de campus is geweldig!

Professional Learning voor medewerkers deze week, waaronder Michael Eatman van Culture7Co en Student Resource Officer Michael Chase over Safety & Security.

Professional Learning voor medewerkers deze week, waaronder Michael Eatman van Culture7Co en Student Resource Officer Michael Chase

Professional Learning voor medewerkers deze week, waaronder Michael Eatman van Culture7Co en Student Resource Officer Michael Chase

Project Adventure is deze week van start gegaan in onze Wellness Classes! We hebben twee leraren die volgende week een geavanceerde training krijgen, TJ Baril en Jon Brennan!

Project Adventure is deze week van start gegaan in onze Wellness Classes! We hebben twee docenten die komende week een bijscholing krijgen

De suikerspinmachine is gearriveerd voor Homecoming! We kunnen niet wachten om hem in gebruik te nemen en deze machine zal nog jaren op vele evenementen gebruikt kunnen worden!

De suikerspinmachine is gearriveerd voor Homecoming! We kunnen niet wachten om hem te gebruiken en deze machine zal nog jaren gebruikt worden bij m


Meteen naar de inhoud