Bericht van ENSATS 9-23-2022

Goedenavond gezinnen:

 

Nu we de hoek om zijn gegaan naar de herfst met koelere ochtenden en met herfstsporten op de hele campus, is het schooljaar nu volop aan de gang. Tijdens de schooldag bruist onze campus ook van energie, aangezien studenten deelnemen aan verschillende projectgebaseerde leerbenaderingen in klaslokalen en overal op onze Noord- en Zuid-campus. Zoals het onderstaande citaat van Jon Gordon aangeeft, werken we er allemaal aan om elke dag beter te worden, wat het ook is dat van ons wordt gevraagd.
Jaag niet op succes. Besluit om elke dag beter te worden, goed werk te doen en succes zal JOU vinden.

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag, September 26, 2022 Geen school: Rosj Hasjana
Dinsdag, september 27, 2022 Dag 10: Groen
Woensdag, september 28, 2022 Dag 1: Blauw  Aanvang 10 uur
Donderdag, september 29, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, september 30, 2022 Dag 3: Blauw

 

Fotodag voor groep 10, 11 en 12

We hebben Picture Day gepland op dinsdag 27 september voor groep 10 en 12 en donderdag 29 september voor groep 11. We sturen een e-mail naar families wanneer er foto's beschikbaar zijn voor aankoop. 

 

Verbeterde Lockdown-training

Tijdens F-blok op woensdag 28 september hebben we zal een schoolbrede Enhanced Lockdown-les en -oefening geven. deze opleiding biedt lessen en informatie voor alle facetten van de reactie in geval van nood. Docenten zullen voorafgaand aan de oefening de onderdelen van Verbeterde Lockdown met studenten doornemen. We zullen families aan het begin en einde van de oefening op de hoogte stellen.

 

Ochtend inleveren

Als u uw leerling 's ochtends achter in het gebouw afzet, vragen we ouders niet te wachten als u aankomt en de leerling uit het voertuig is. Personeelsleden parkeren ook op deze parkeerplaats en hebben moeite om op hun plek te komen omdat ouders op de parkeerplaats stationair draaien met hun leerlingen in het voertuig.

 

Naschoolse academische ondersteuning

We zullen beginnen Naschoolse Academische Ondersteuning in ons Media Center van 2:45 tot 4:15 uur op dinsdag 27 september 2022, en voer elke Maandag, dinsdag en donderdag. Naast ontmoetingen met leraren tijdens hun uren voor naschoolse ondersteuning, biedt het werk in het Mediacentrum alle studenten de gelegenheid om na schooltijd te blijven en aan huiswerk of projecten voor de langere termijn te werken in een gestructureerde leeromgeving. We hebben leraren voor academische inhoud en een leraar speciaal onderwijs beschikbaar voor twee dagen voor wiskunde/wetenschap en twee dagen voor Engels/geschiedenis/Spaans.  

 

Alumni Muziek Bingo!

De nieuw gevormde Alumni Association houdt op 6 oktober 2022 van 6:00 tot 10:00 uur in Breakaway haar eerste inzamelingsactie van het jaar, Music Bingo. Dit is een leuk evenement. Kom alsjeblieft en verspreid het woord. Het evenement staat open voor alle alumni van Essex Tech, Essex Aggie, North Shore Voke/Tech en Peabody Voke, evenals huidige en gepensioneerde werknemers. Tickets kunnen voor $ 25 worden gekocht via deze link

 

Thuiskomst dans!

We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor het verstrekken van alle snacks en servetten voor de Homecoming Dance! We zijn zo dankbaar voor uw vrijgevigheid. Er zijn nog enkele artikelen over. U kunt zich aanmelden HIER. Ook zullen we binnenkort een vrijwilligerslijst hebben en om u te laten weten waar en wanneer u donaties kunt inleveren. Tickets gaan dit weekend in de verkoop; wacht op een e-mail van mevrouw Fullerton zaterdagochtend om 10:00 uur. We houden twee rondes met kaartverkoop. Zaterdagochtend begint om 10 uur totdat we 00 tickets hebben verkocht en, opnieuw, op zondag vanaf 250 uur totdat we de tweede 10 tickets hebben verkocht. 

 

Hispanic Heritage Month gaat door!

We blijven de Hispanic Heritage Month (15 september - 15 oktober) vieren met verschillende activiteiten in klassen en CTAE, dansstudio, onze cafetaria, U-ACT en meer! We hielden ons eerste vrijdagse speciale lunchaanbod van empanadas in de hoofdcafetaria. We speelden ook muziek van The Gypsy Kings. We hebben borden geplaatst rond de school en via onze sociale media om de National Hispanic Heritage Month onder de aandacht te brengen. Onze docenten Culinary Arts en Spaans zijn begonnen met brainstormen over een project om maaltijden te serveren in The Bistro, geïnspireerd door verschillende Spaanse culturen en keukens.

 

5K

Jaarlijks organiseert Essex North Shore een Homecoming 5K die is ontworpen voor alle leden van de gemeenschap: studenten, alumni, ouders, supporters en buren. Dit jaar staat onze 5K race op het programma 15 oktober 2022. Iedereen kan samenkomen om plezier te hebben en geld in te zamelen voor de Class of 2023 en Student Scholarships. De race vindt plaats op het crosscountryparcours van de Boys and Girls Championship Cross Country-teams. De baan wordt beschouwd als een matig uitdagende schilderachtige route, zowel verhard als grind, door onze landbouwgronden, heuvels en weiden. Naast onze paarden en vee, onze nieuwe boomgaard en onze vijvers, zult u zeker genieten van de schilderachtige run. 

Ik hoop je te zien op dit leuke Hawk-community-evenement op 15 oktober 2022, met een start om 9 uur voor wandelaars en een shotgun-start om 00 uur voor hardlopers.

Registratie is nu geopend:  https://raceroster.com/events/2022/64523/essex-north-shore-homecoming-5k

 

Project Adventure Fall-programma bij Essex Tech 

De afdeling Schoolbegeleiding is verheugd onze voortdurende samenwerking met aan te kondigen Projectavontuur om dit najaar Adventure-Based Counseling (ABC)-kansen te bieden aan onze Essex Tech-studenten. Dankzij deze programmering kunnen studenten van 29 september tot 8 december 2022 elke donderdag na school nieuwe contacten leggen met leeftijdsgenoten in een ondersteunende en begeleide setting. Er is vervoer met late bussen beschikbaar. Klik alstublieft hier voor meer informatie. 

 

Essex Tech College Fair & Senior post-secundaire informatiesessie

De afdeling Schoolbegeleiding moedigt oudere en jongere studenten aan om onze school bij te wonen Jaarlijkse College Fair op woensdag 12 oktober 2022, van 5 tot 30 uur. Verwacht wordt dat meer dan 40 particuliere en openbare hogescholen en universiteiten aanwezig zullen zijn. Studenten en verzorgers die van plan zijn aanwezig te zijn, wordt gevraagd zich vóór 10 oktober 2022 vooraf te registreren voor dit evenement door deze link in te vullen: VERPLICHT: VOORINSCHRIJVING COLLEGE FAIR 2021. Oudere studenten en hun verzorgers kunnen tijdens dit evenement ook een bezoek brengen aan de schoolbegeleiders voor post-secundaire planningsbegeleiding. 

 

Aanvullende op de gemeenschap gebaseerde universiteitsbeurzen

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

 

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week:

Senior studenten timmerwerk bezig met het optrekken van een nieuwe muur bij Larkin Cottage.

Senior studenten timmerwerk bezig met het optrekken van een nieuwe muur bij Larkin Cottage.

Senior studenten timmerwerk bezig met het optrekken van een nieuwe muur bij Larkin Cottage.


Meteen naar de inhoud