Bericht van ENSATS 9-16-2022

Goedenavond gezinnen:

 

We hadden een geweldige opkomst voor Back-to-School Night op dinsdag. Als je erbij kon zijn, hopen we dat je het leuk vond om de docenten van je leerlingen te ontmoeten. Kon je er niet bij zijn en heb je vragen, mail dan rechtstreeks naar de docent(en).   

Aankomend schema

Hier is een voorproefje van het schema voor de volgende week.  

Maandag, September 19, 2022 Dag 4: Blauw
Dinsdag, september 20, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag, september 21, 2022 Dag 6: Groen  Aanvang 8 uur
Donderdag, september 22, 2022 Dag 7: Groen
Vrijdag, september 23, 2022 Dag 8: Groen

 

mama bal

We willen ons Essex Tech moms-softbalteam veel succes wensen bij het Beverly Mom Ball-toernooi dit weekend! Bedankt aan degenen die voedsel hebben gedoneerd aan het goede doel. Ga ervoor Hawks!

 

Assemblages op niveau

In de week van de 19e zijn er vergaderingen op groepsniveau voor de klassen 10, 11 en 12. Leraren moeten aanwezig zijn met hun studenten.

  • 9.20.22
    • 11e klas om 8 uur in de gymzaal
  • 9.22.22 
    • 10e klas om 8 uur in de gymzaal
    • 12e klas om 10 uur in de gymzaal

 

Fotodag voor groep 10, 11 en 12

We hebben Picture Day gepland op dinsdag 27 september voor groep 10 en 12 en donderdag 29 september voor groep 11. We sturen een e-mail naar families wanneer er foto's beschikbaar zijn voor aankoop. 

 

Verbeterde Lockdown-training

Tijdens F-block op woensdag 28 september hebben we zal een schoolbrede Enhanced Lockdown-les en -oefening geven. deze opleiding biedt lessen en informatie voor alle facetten van de reactie in geval van nood. Docenten zullen voorafgaand aan de oefening de onderdelen van Verbeterde Lockdown met studenten doornemen.

 

Welkom bij de Hispanic Heritage Month!

Terwijl we ons werk met diversiteit, gelijkheid en inclusie voortzetten, zijn we verheugd om de Hispanic Heritage Month (15 september - 15 oktober) te beginnen met een aantal geplande activiteiten in klassen en CTAE, Dance Studio, onze cafetaria, U-ACT en meer! Blijf op de hoogte voor meer informatie!

 

Thuiskomst dans!

We zijn verheugd om de herfst Homecoming Dance terug te brengen! Het zal plaatsvinden op Oktober 15, 2022. Als iemand geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk om te helpen, neem dan contact op met Heather Fullerton op hfullerton@essextech.net. Binnenkort sturen we een formulier naar de gezinnen.

 

Late bussen

De late bussen van 4 uur rijden vanaf maandag 15 september. Met de bussen van 19 uur kunnen leerlingen die op school blijven voor extra hulp of buitenschoolse activiteiten, een lift naar huis krijgen. 4:15 bussen rijden alleen door Maandag, dinsdag en donderdag. De sportbussen van 5 uur, die voor de sporters rijden, rijden van maandag tot en met vrijdag. Alle studenten moeten zich elke ochtend vóór 45 uur aanmelden voor de late bus van 4 uur en 15 uur met behulp van het online formulier. 

 

Naschoolse academische ondersteuning

We beginnen met naschoolse academische ondersteuning in ons mediacentrum van 3:45 tot 4:15 uur op dinsdag 27 september 2022 en vinden elke maandag, dinsdag en donderdag plaats. Naast ontmoetingen met leraren tijdens hun uren voor naschoolse ondersteuning, biedt het werk in het Mediacentrum alle studenten de gelegenheid om na schooltijd te blijven en aan huiswerk of projecten voor de langere termijn te werken in een gestructureerde leeromgeving. We hebben leraren voor academische inhoud en een leraar speciaal onderwijs die twee dagen beschikbaar zijn voor wiskunde/wetenschap en twee dagen voor Engels/geschiedenis/Spaans. We zullen deze specifieke dagen aankondigen in de Family/Caregiver Email van volgende week.  

 

Graad 10 MCAS-resultaten

We verwachten dat de resultaten van de MCAS-tests van graad 10 van afgelopen voorjaar in Engelse taalkunde, wiskunde en biologie ergens op of vóór 30 september 2022 openbaar zullen worden gemaakt, volgens het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education. Zodra deze resultaten beschikbaar zijn, zullen we ze ergens in oktober rechtstreeks naar u mailen.

 

Presentatie over veiligheid op school

Op dinsdag 20 september om 6 uur geeft onze School Resource Officer Michael Chase een presentatie over veiligheid op school. Als je meer wilt weten over alle dingen die we bij Essex Tech doen om onze gemeenschap veilig te houden, doe dan alsjeblieft mee. We zullen ook een zoomlink naar de presentatie hebben voor degenen die persoonlijk niet aanwezig kunnen zijn. Gelieve te reageren hier als je van plan bent te komen. Stuur mij dan direct een e-mail op sdonnelly@essextech.net, als u aanwezig wilt zijn en vertaaldiensten nodig heeft.

 

Project Adventure Fall-programma bij Essex Tech 

De afdeling Schoolbegeleiding is verheugd onze voortdurende samenwerking met aan te kondigen Projectavontuur om dit najaar Adventure-Based Counseling (ABC)-kansen te bieden aan onze Essex Tech-studenten. Dankzij deze programmering kunnen studenten van 29 september tot 8 december elke donderdag na school nieuwe contacten leggen met leeftijdsgenoten in een ondersteunende en begeleide setting. Er is laat busvervoer beschikbaar. Klik alstublieft hier voor meer informatie. 

 

Essex Tech College Fair & Senior post-secundaire informatiesessie

De afdeling Schoolbegeleiding moedigt senior- en juniorstudenten aan om onze jaarlijkse College Fair bij te wonen op woensdag 12 oktober 2022, van 5 tot 30 uur. Verwacht wordt dat meer dan 7 particuliere en openbare hogescholen en universiteiten aanwezig zullen zijn. Studenten en verzorgers die van plan zijn aanwezig te zijn, wordt gevraagd zich vóór 00 oktober 40 voor dit evenement in te schrijven door deze link in te vullen: VERPLICHT: VOORINSCHRIJVING COLLEGE FAIR 2022. Oudere studenten en hun verzorgers kunnen tijdens dit evenement ook een bezoek brengen aan de schoolbegeleiders voor post-secundaire planningsbegeleiding. 

 

Aanvullende op de gemeenschap gebaseerde universiteitsbeurzen

Maandag, September 26, 2022
Greater Essex County College en carrièrebeurs 6 uur Newburyport High School 

Donderdag, oktober 6, 2022
Peabody Veterans Memorial High School College Fair 6: 30 pm 

 

Voor het geval je het gemist hebt!

Klik hier om onze eerdere berichten te bekijken.

 

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Assistent hoofdinspecteur 
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week:

 

9/11 Bedankt

9/11 Bedankt

Onze Grade 10 United States History I-klassen voltooiden "Thank You for Your Service"-kaarten voor onze lokale politie en brandweer om hen te bedanken voor hun dienst ter nagedachtenis aan 9/11. De kaarten zijn ontworpen en gedrukt door onze DMC-studenten. Mevrouw Cook's Grade 10 Health-klassen maakten niet alleen hun kaarten, maar zamelden ook donaties in en kochten pizza, koffie en cake voor de politie en brandweer van Peabody. Hier is mevrouw Cook die de leveringen doet. Bedankt aan mevrouw Cook en haar studenten voor hun extra inspanning!

Collision Carrière Ontdekking

Collision Carrière Ontdekking

Studenten van het Auto Collision, Repair, & Refinishing-programma doken het schooljaar in en begonnen hun technieken op motorkappen te oefenen! U ziet het, ze werken veilig! Terwijl de bovenbouw daarmee bezig was, leerden Discovery-studenten meer over het programma! We kunnen niet wachten om te zien wat dit jaar brengt!


Meteen naar de inhoud