Essex Tech Junior Thomas Williamson woont SkillsUSA Washington Leadership Training Institute bij

Thomas Williamson, centrum, en andere functionarissen van de afdeling van SkillsUSA Massachusetts van Essex Tech poseren tijdens hun reis naar het SkillsUSA Washington Leadership Training Institute. (Foto met dank aan Essex Tech)

 

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat Essex Tech junior Thomas Williamson onlangs het SkillsUSA Washington Leadership Training Institute (WLTI) heeft bijgewoond.

Het instituut werd gehouden in Washington, DC van 17-21 september en bood studenten de kans om hun professionaliteit, communicatie en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. SkillsUSA biedt geavanceerde trainingen voor studenten en adviseurs die zich richten op professionaliteit, communicatie en leiderschapsvaardigheden. Deze training biedt leden de mogelijkheid om hun SkillsUSA en carrière- en technische ervaringen te delen met gekozen functionarissen.
Williamson, een inwoner van Danvers in het Information Technology Services-traject, dient voor het schooljaar 2022-2023 als parlementariër van de staat Massachusetts in SkillsUSA.
“Mijn favoriete onderdeel van WLTI was de ontmoeting met het hoofd personeelszaken van de US Naval Reserve en een voormalig staatsofficier van SkillsUSA uit Massachusetts. We hebben de dag met hem doorgebracht, inclusief een bezoek aan het US Naval Museum en ook terwijl hij een toespraak hield bij het Pentagon Memorial, 'zei Williamson. “De vaardigheden die ik heb geleerd en de ervaringen die ik heb opgedaan bij WLTI zullen me de rest van mijn leven bijblijven. Ik voel me vereerd om Massachusetts en Career Technical Education, samen met SkillsUSA, te vertegenwoordigen voor mensen die ons kunnen helpen een verschil te maken.
Studenten spraken met gekozen functionarissen en stafleden over hun opleidingstrajecten en technische opleidingsprogramma's, de waarde van CTE en de voordelen van SkillsUSA. Ze bespraken het belang van vaardigheden om carrière te maken op de moderne werkplek en hoe SkillsUSA deze vaardigheden ontwikkelt bij studenten van alle leeftijden en achtergronden.
Het algemene doel van de bijeenkomst was om te beginnen met brainstormen over manieren waarop SkillsUSA Massachusetts kan samenwerken met het Department of Labor voor de ontwikkeling van het personeelsbestand en om de vaardigheidskloof te dichten. Studenten en medewerkers komen op een later tijdstip bij elkaar om verder te brainstormen en de plannen af ​​te ronden.
De aanwezigen toerde ook langs tal van nationale monumenten.
“Het verbaast me niet dat Tom is gekozen. Hij is altijd zo gefocust geweest tijdens elke minuut in de winkel”, zegt Elaine Batzer, instructeur internettechnologie en adviseur SkillsUSA. “Zijn tijdmanagementvaardigheden zijn top en hij geeft het goede voorbeeld aan zijn medestudenten. Nu hebben we onderklassers die gemotiveerd zijn om zich dit jaar kandidaat te stellen voor een staatsfunctie en in zijn voetsporen te treden.”

Over SkillsUSA

VaardighedenUSA is een non-profit partnerschap van onderwijs en industrie, opgericht in 1965 om de geschoolde beroepsbevolking van ons land te versterken. Gedreven door de vraag van de werkgever, helpt SkillsUSA studenten bij het ontwikkelen van de nodige persoonlijke en werkplekvaardigheden, samen met technische vaardigheden die gebaseerd zijn op academici. Dit SkillsUSA Framework stelt elke student in staat om te slagen op het werk en in het leven en helpt tegelijkertijd de vaardigheidskloof te dichten waarin miljoenen vacatures onvervuld blijven.
Door het kampioenschappenprogramma en de curricula van SkillsUSA hebben werkgevers er lang voor gezorgd dat scholen relevante technische vaardigheden onderwijzen, en met het nieuwe kwalificatieproces van SkillsUSA kunnen ze nu beoordelen hoe klaar potentiële werknemers zijn voor de baan. SkillsUSA heeft meer dan 366,000 jaarlijks betaalde leden in het hele land op middelbare scholen, hogescholen en middelbare scholen, met meer dan 130 handels-, technische en geschoolde serviceberoepen, en wordt door de Amerikaanse ministeries van Onderwijs en Arbeid erkend als een integraal onderdeel van loopbaan- en technisch onderwijs. Met de toevoeging van haar alumni bedroeg het lidmaatschap vorig jaar 427,432. De non-profitorganisatie heeft sinds 14 bijna 1965 miljoen leden bediend.

Meteen naar de inhoud