Contractonderhandelingen met HTF

Beste ENSATS-families,

 

De administratie van het Essex North Shore Agricultural & Technical School District is zich ervan bewust dat de vakbond die onze leraren vertegenwoordigt, met ouders en studenten heeft gecommuniceerd over het collectieve onderhandelingsproces, dus we vonden het belangrijk om u het perspectief van het District te geven. Essex Tech en zijn studenten hebben het grote geluk een toegewijde, professionele en getalenteerde groep docenten te hebben die de volgende generatie bekwame leiders helpen koesteren en koesteren.

Contractonderhandelingen vinden om de paar jaar plaats en het is een proces dat inzet van beide kanten en veel directe communicatie vereist. Onze constante focus ligt op onze studenten en ervoor te zorgen dat onze kernprogramma's voor onderwijs, beroepsonderwijs en landbouw zo sterk mogelijk blijven. Ons leiderschapsteam en de raad voor arbeidsverhoudingen hebben verschillende keren vergaderd met HTF Local 1269, en we hebben onderhandelingsregels en HTF-contractvoorstellen besproken.

We blijven ons inzetten om elkaar zo vaak als nodig te ontmoeten om ervoor te zorgen dat er een eerlijk contract wordt overeengekomen. We weten dat er veel belangstelling is voor de voortdurende onderhandelingsinspanningen; de wet van Massachusetts en gerechtelijke uitspraken maken de daadwerkelijke onderhandelingssessies echter grotendeels privé, zodat beide partijen een eerlijke en open dialoog kunnen voeren. Zodra het contract is afgerond, zullen de vruchten van onze arbeid openbaar worden gemaakt en we kijken ernaar uit om verder te gaan met onze sterke faculteit, staf, leiderschapsteam en studenten hier bij Essex Tech.

 

Hoogachtend,

Heidi. T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Mark B.Strout, Voorzitter schoolcommissie
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud