Baker-Polito Administration kent Essex Tech $ 1.7 miljoen toe aan financiering voor vaardigheidskapitaal

Gouverneur Charlie Baker, rechts, en luitenant-gouverneur Karyn Polito, links, overhandigden Essex Tech dinsdag een subsidie ​​van in totaal meer dan $ 1.7 miljoen als onderdeel van het Skills Capital Grant-programma. De onderscheiding van Essex Tech werd uitgereikt aan Rebecca Smith, hoofdinspecteur Heidi Riccio, instructeur van de dierwetenschappen, Maryellen Rancourt, directeur van CTAE, Donald Ducharme, en instructeur Culinary Arts Elaine Chirichiello (Courtesy Photo Essex Tech)

We zijn verheugd aan te kondigen dat Essex North Shore Agricultural and Technical School een aanzienlijke subsidie ​​heeft ontvangen van de Baker-Polito Administration als onderdeel van het lopende Skills Capital Grant-programma van de administratie.
Essex Tech ontving $ 1,725,000 als onderdeel van de laatste financieringsronde, die werd aangekondigd tijdens een evenement op de Westfield Technical Academy op dinsdag 27 september.
De financiering zal de school de mogelijkheid bieden om de instructielabs voor Culinary Arts en Animal Sciences te moderniseren en uit te breiden, wat gevolgen heeft voor meer dan 500 studenten en volwassen CTI-studenten via middagtrainingsprogramma's.
“De behoefte aan zetels in het beroepsonderwijs in het Gemenebest blijft groeien. Ik geloof dat het de balans is tussen academische cursussen en het oplossen van echte problemen door middel van technisch onderwijs dat onze school aantrekkelijk maakt,' zei hoofdinspecteur Riccio. "Deze subsidiefinanciering zal helpen bij het ondersteunen van een uitbreiding van het Animal Science-programma, ons grootste programma, en het Culinary Arts and Hospitality-programma, waar de reis- en toerisme-industrie floreert aan de North Shore."
"Het is onze missie om ons toekomstige personeel op te leiden in beroepen waar veel vraag naar is", voegde hoofdinspecteur Riccio eraan toe. “Het is wat we elke dag doen. We zullen financiering blijven zoeken om onze uitbreidingsinspanningen te ondersteunen, aangezien we een aanzienlijke wachtlijst hebben om Essex North Shore te betreden. Deze wachtlijst is een weerspiegeling van wat we elke dag doen, namelijk leren tot leven brengen.”
De Baker-Polito Administration kende $ 24 miljoen aan Skills Capital Grants toe aan 14 verschillende middelbare scholen als onderdeel van de financiering. Elke school ontving prijzen tussen $ 1 miljoen en $ 2.5 miljoen, waardoor de scholen laboratoria kunnen moderniseren en de inschrijving van studenten in programma's die loopbaanonderwijs bieden aanzienlijk kan uitbreiden.
"Ik sta te popelen om de mogelijkheid te krijgen om de Animal Sciences-programma's hier aan de Essex North Shore Agricultural Technical School uit te breiden", zei instructeur diergeneeskunde Jennifer DeForge. "In het bijzonder zullen de concentraties Diergeneeskunde en Gezelschapsdieren kunnen samenwerken en de broodnodige veterinaire fysieke rehabilitatiediensten kunnen toevoegen aan beroeps- en technisch onderwijs."
"Ons Culinary Arts and Hospitality-programma voelt zich vereerd om deze subsidie ​​te mogen ontvangen", aldus CTAE-directeur Jill Sawyer. “De fondsen bieden ons de mogelijkheid om ons programma uit te breiden naar de planning en uitvoering van evenementen. We zijn verheugd om onze missie voort te zetten om onze studenten voor te bereiden op veelgevraagde loopbaantrajecten aan de North Shore.
Regering Charlie Baker en luitenant-gouverneur Karyn Polito werden dinsdag vergezeld door onderwijssecretaris James Peyser bij het aankondigen van de beurzen voor elke school. Bovendien bezochten gouverneur Baker en luitenant-gouverneur Polito de Westfield Academy en bezochten ze met studenten die geavanceerde productie- en culinaire kunstprogramma's verkenden om uit de eerste hand te zien op welke manieren technisch beroepsonderwijs de volgende generatie geschoolde werknemers vormgeeft.
De middelbare scholen die beurzen ontvangen als onderdeel van deze laatste financieringsronde, zullen de komende twee jaar strategische investeringen doen om hun programma's voor loopbaanonderwijs uit te breiden om meer leermogelijkheden te bieden aan zowel traditionele middelbare scholieren als lerende volwassenen, waarbij verschillende scholen hun Loopbaan technisch initiatief (CTI) programma's om meer leermogelijkheden te bieden in de late namiddag en avond. In de komende vijf jaar zullen deze beurzen rechtstreeks van invloed zijn op ongeveer 10,000 studenten in 38 verschillende programma's.
De financiering voor deze subsidieronde was opgenomen in Een wet met betrekking tot de onmiddellijke herstelbehoeften van Covid-19, aangenomen door de wetgevende macht en ondertekend door de gouverneur, inclusief $ 100 miljoen aan staatsmiddelen om subsidies voor kapitaalverbetering te verstrekken aan middelbare scholen voor beroepsonderwijs en openbare scholen die loopbaan- en technische onderwijsprogramma's uitvoeren.
"Sinds haar aantreden heeft onze administratie aanzienlijke investeringen gedaan via het Skills Capital Grant-programma om meer jonge mensen en volwassenen te helpen de opleiding, training en vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor een succesvolle loopbaan in snelgroeiende industriële sectoren", aldus gouverneur Charlie Baker. "We zijn trots op de impact die deze beurzen hebben gehad op zowel de opleiding van studenten als hun toekomst in het personeelsbestand van Massachusetts."
"Als resultaat van de Skills Capital Grants hebben middelbare scholen, hogescholen en andere onderwijsinstellingen de manier waarop studenten leren gemoderniseerd en cruciaal ervaringsleren geboden dat studenten en werkgevers goed van pas komt", voegde luitenant-gouverneur Polito eraan toe. "We waarderen de voortdurende steun van onze partners in de wetgevende macht en we kijken uit naar de voortdurende groei en uitbreiding van praktijkgerichte technische loopbaanprogramma's die mogelijk worden gemaakt door Skills Capital Grants."
Sinds 2015 zijn er 491 Skills Capital Grants voor in totaal meer dan $ 153 miljoen toegekend aan verschillende scholen en onderwijsinstellingen in het Gemenebest, waarbij veel organisaties in de loop der jaren meerdere subsidies hebben ontvangen.
De competitieve beurzen worden toegekend aan onderwijsinstellingen die blijk geven van partnerschappen met lokale bedrijven, en die het curriculum en de referenties afstemmen op de vraag van de industrie om de aanwervingskansen in elke regio van de staat te maximaliseren.
De Skills Capital Grants worden toegekend door het Workforce Skills Cabinet van gouverneur Baker, dat in 2015 is opgericht om de secretariaten van Onderwijs, Arbeid en Arbeidskrachtontwikkeling, en Huisvesting en Economische Ontwikkeling samen te brengen om onderwijs, economische ontwikkeling en personeelsbeleid op elkaar af te stemmen om strategieën te ontwikkelen rond hoe om te voldoen aan de vraag van werkgevers naar geschoolde arbeiders in elke regio van het Gemenebest.
Voor meer informatie over het Skills Capital Grant-programma, klik hier.
###
Essex Tech Superintendent Heidi Riccio, rechts, wordt gefeliciteerd door luitenant-gouverneur Karyn Polito met het ontvangen van subsidies als onderdeel van de laatste ronde van Skills Capital Grants. (Met dank aan foto Essex Tech)
Gouverneur Charlie Baker spreekt met technische loopbaanbeheerders bij de presentatie van de laatste ronde van Skills Capital Grants. (Met dank aan foto Essex Tech)
Luitenant-gouverneur Karyn Polito spreekt dinsdag over de technische loopbaanondersteuning van de administratie. (Met dank aan foto Essex Tech)


Meteen naar de inhoud