Essex Tech heeft meer dan $ 1.4 miljoen aan subsidie ​​ontvangen van de administratie van Baker-Polito om trainingsmogelijkheden uit te breiden
We zijn verheugd aan te kondigen dat Essex Tech $ 1.2 miljoen aan Career Technical Initiative (CTI)-beurzen heeft ontvangen voor zijn NightHawks-programma voor volwasseneneducatie, dat is ontworpen om bestaande mogelijkheden uit te breiden - en aanvullende - kansen te ontwikkelen voor volwassenenopleiding, kwalificaties en werkgelegenheidsopties voor industrieën met hoge prioriteit in behoefte aan arbeidskrachten.
CTI-programma's van NightHawks omvatten geavanceerde productie, automobieltechnologie, auto-botsingsreparatie, timmerwerk, bouwambachtsarbeider, culinaire kunsten, elektromechanische assemblage, HVAC, loodgieterswerk Tier 1 en lassen. Het MassHire North Shore Career Center is een samenwerkingspartner in dit programma en biedt een hoog niveau van arbeidsbemiddelingsmogelijkheden voor de NightHawks-studenten door middel van werkgeversbijeenkomsten, presentaties, bedrijfsrondleidingen en banenbeurzen.
"In samenwerking met het MassHire North Shore Career Center hebben we onze werkgeversbetrokkenheid aanzienlijk vergroot, wat vaak resulteerde in meerdere vacatures voor onze NightHawks-studenten", zegt Bonnie Carr, directeur van Workforce Development bij Essex Tech.
Essex Tech ontving ook een Skills Capital-beurs van $ 242,000. Het Skills Capital-beursprogramma is bedoeld om onderwijsinstellingen te helpen de toegang van studenten tot beroeps- en technisch onderwijs te vergroten en vaardigheidskloven in belangrijke industriële sectoren, waaronder de elektrische sector, te verkleinen. Met deze Skill Capital-beurs heeft Essex Tech elektrische apparatuur gekocht voor zijn projecten buiten de campus, waardoor studenten elektrotechniek meer kansen krijgen om binnen lokale gemeenschappen te werken.
Het Career Technical Initiative, dat in 2020 van start ging, heeft tot doel de komende vier jaar 20,000 nieuwe geschoolde werknemers op te leiden in belangrijke beroepen en technische banen.
Sinds 2015 zijn er 477 Skills Capital-beurzen voor een totaalbedrag van ongeveer $ 129 miljoen toegekend aan 194 scholen en onderwijsinstellingen in het Gemenebest. Ongeveer 50,000 studenten in het Gemenebest hebben rechtstreeks geprofiteerd van Skills Capital-beurzen.
"De regering Baker-Polito is een buitengewoon sterke voorstander geweest van technisch onderwijs en van Essex Tech", zei hoofdinspecteur Riccio. "Als gevolg van die ondersteuning hebben onze studenten en lerende volwassenen vaardigheden ontwikkeld die hen naar goedbetaalde banen in veeleisende sectoren leiden."

Meteen naar de inhoud