Uniforme winkels openen

Beste ENSATS-gemeenschap,

We hopen dat iedereen een fijne en ontspannende zomer heeft. We zijn verheugd om gezinnen te informeren dat ENSATS online uniformwinkels morgen, vrijdag 29 juli 2022, open zullen zijn.

ERG BELANGRIJK: De online winkels zullen Slechts open zijn van 29 juli tot 12 augustus om uniformen te kopen. Houd er rekening mee dat er een verwerkingsperiode is wanneer uniformen worden bedrukt en deze worden pas verwerkt als de winkel sluit. Daarom zal de verzenddatum van uniformen zijn ongeveer 31 augustus 2022. Het is uitermate belangrijk voor studenten/families om deze data te respecteren als ze nieuwe uniformen nodig hebben. Volgens het studentenhandboek moeten ouders en studenten zich ervan bewust zijn dat kledingvoorschriften en persoonlijke beschermingsmiddelen (veiligheidsbrillen enz.) worden opgelegd door de staatswet van Massachusetts en de OSHA-voorschriften. Alle agrarische en technische middelbare scholen in de staat Massachusetts volgen de OSHA-normen en -voorschriften. Hierdoor zijn uniformen een noodzakelijk onderdeel van de veiligheid van uw kind. Of het nu gaat om werklaarzen of een veiligheidsbril, of een ongescheurde spijkerbroek, ze zijn allemaal bedoeld om uw kind veilig te houden. Bovendien zullen dit jaar alle leerlingen van groep 9 verplicht zijn om uniformen te dragen tijdens de verkenning (specifiek T-shirt voor de verkenning, een onaangetaste spijkerbroek of werkbroek en schoenen met gesloten tenen/schoenen met rubberen zolen). Elke leerling van groep 9 ontvangt één verkennend T-shirt tijdens de introductie, maar kan extra shirts kopen via de uniformwinkel.

Er zijn twee winkels voor al onze CTAE-programma's. De winkels en programma's die ze bedienen, staan ​​​​hieronder vermeld. Bekijk de Uniforme eisen onderstaande link voor het vereiste uniform voor elk CTAE-programma. Als de huidige uniformen van uw student in goede staat verkeren, hoeven ze geen nieuwe uniformen aan te schaffen. De verwachting is dat de leerlingen voorbereid aan het schooljaar beginnen met hun volledige uniform. De eerste drie schooldagen zijn een blauwe cyclus (10e en 12e klassers volgen hun CTAE-programma). We zijn ervan overtuigd dat het hebben van de online winkel gezinnen een gemakkelijke manier zal bieden om uniformen voor het schooljaar 2022-2023 te kopen. Ten slotte gaan de uniformwinkels in januari weer open, wanneer leerlingen van groep 9 hun CTAE-programma's beginnen.

Houd er rekening mee dat de uniformwinkels extra CTAE-programmaspecifieke swag hebben die te koop is, maar dat wel is geen onderdeel van het uniform; daarom is het belangrijk om de uniforme vereisten voor het CTAE-programma van uw student te herzien.

Als u vragen of opmerkingen heeft over CTAE-uniformen, neem dan contact op met uw CTAE-directeur: Don Ducharme-East Academy en Jill Sawyer-West Academy. We kijken uit naar een succesvol schooljaar op de Essex North Shore Agricultural & Technical School.

 

Uniforme vereisten:

https://essexnorthshore.org/wp-content/uploads/2022/05/CTE-uniformen-2022_2023-handboek.pdf

 

Jungle spullen, inc.

https://www.junglestuff.com/esseks-technologie

timmerwerk Landschapsarchitectuur en graszodenbeheer
Gezelschapsdieren Metselwerk en tegelzetting
Ontwerp en mediacommunicatie Natuur- en milieuwetenschappen
Elektra Duurzame Tuinbouw
Engineering & automatiseringstechnologie
Paardenwetenschap

 

 

Universele screeningstudio

https://go.ordermygear.com/essexnorthshore/

Geavanceerde productie Tandheelkundige ondersteuning
Boomteelt Eerstejaars verkennend
Reparatie en overspuiten van autobotsingen Gezondheid Assisteren
Autotechnologie HVAC/koeling
Biotechnologie Information Technology Services
Ambachtelijke bouwvakkers Leidingswerk
Cosmetology Dierenarts Wetenschappen
Culinaire kunst en gastvrijheid

 

 

 

Hoogachtend,

Don Ducharme, Oost Academie 
Jill Sawyer, West Academie
Directeur Loopbaan Technisch & Agrarisch Onderwijs
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud