Bericht van ENSATS 6-10-2022

Goedemiddag verzorgers en studenten:

Het is moeilijk te geloven dat we de laatste memo van het jaar aan het schrijven zijn. We hebben deze week maar een paar updates. Onze tweedejaarsstudenten zullen de rest van het schooljaar afronden in hun CTE-programma's, terwijl eerstejaars en junioren in academici zullen zijn. De cijfers sluiten op woensdag 15 juni en we moedigen alle studenten aan om hun eindopdracht af te ronden en sterk te eindigen. 

 

Wij wensen al onze studenten, medewerkers en families een rustige zomer toe!

 

Aankomend schema

Hier alvast een voorproefje van het rooster voor de laatste schooldagen.

Maandag juni 13, 2022 Dag 4: Blauw
Tuesday, June 14, 2022 Dag 5: Blauw
Woensdag, Juni 15, 2022 Dag 1: Blauw 8 uur Late start
Donderdag, juni 16, 2022 Dag 2: Blauw
Vrijdag, Juni 17, 2022 Dag 3: Blauw 11:00 uur Early Release voor studenten

 

Maandag juni 20, 2022 Geen school: Juneteenth Holiday
Tuesday, June 21, 2022 Dag 5: Blauw 11:00 uur Early Release voor studenten

 

4:15 Late bussen

De 4:15 late bussen rijden op maandag 13 juni en dinsdag 14 juni. Dit zijn de laatste dagen van late bussen. Op donderdag 4 juni rijden we de bussen van 15:16 niet.

 

Summer Integration Academy voor het invoeren van Grade 9 studenten

We zijn verheugd om onze inkomende of beginnende leerlingen van groep 9 de kans te bieden om deel te nemen aan onze 3e jaarlijkse Summer Integration Academy. De Summer Integration Academy wordt aangeboden om studenten te selecteren om hun lees-, schrijf- en wiskundevaardigheden te ondersteunen door middel van een zeer boeiend en leuk integratieleerproject waarbij studenten in teams werken om iets te bouwen dat op een creatieve manier agrarisch, technisch en academisch leren combineert. Er zijn twee “Camp Sessions” voor de Summer Integration Academy.  Kampsessie #1 loopt twee weken, van maandag tot en met donderdag van 8 uur tot 00 uur, 11-14 juli en 18-21 juliKampsessie #2 loopt de volgende twee weken, zelfde tijd, vanaf 25-28 juli en 1-4 augustus. Elke donderdag is de Camp Session-dag iets korter met uren van 8 uur tot 00 uur. Deelnemende studenten mogen deelnemen aan BEIDE kampen als er openingen beschikbaar zijn. Om te solliciteren, vult u de volgende aanvraag in FORMULIER, en we zullen de families van studenten tegen 17 juni laten weten of ze al dan niet zijn toegelaten tot de Academie. Bedankt voor je interesse om vroeg naar onze campus te komen en anders te leren.

 

Zomerprogramma voor kracht en conditie

Ons Summer Strength & Conditioning Program begint op maandag 27 juni en staat open voor alle studenten. Lees het volgende voor meer informatie en de link om u te registreren document.

 

Oekraïne inzamelingsactie!

Volgende week pakken onze studenten medische spullen in voor Oekraïne. Hoewel we enkele donaties hebben ontvangen, we hebben nog steeds $ 1,200 nodig om aankopen te ondersteunen. Uw donatie kan contant of per cheque zijn en kan worden afgegeven aan Sean Emberley.

 

Educatief onderzoek naar vitale functies (EVS).

De EVS-enquête is voltooid en we zullen de gegevens beoordelen. We hopen in de zomer een gemeenschapsbijeenkomst te houden om de bevindingen te presenteren. Ons Culture Action Team (CAT) zal samenwerken met Culture7 om de gegevens te interpreteren en de volgende stappen te plannen. Dank aan al degenen die deze enquête hebben ingevuld.

 

Strategisch vijfjarenplan

De 5-jarige strategische planningscommissie kwam sinds januari 2022 maandelijks gedurende zes halve dagen bijeen om in de gegevens van belanghebbenden te duiken terwijl we ons tweede strategische plan in de geschiedenis van ons schooldistrict ingaan. De commissie bestond uit studenten, ouders/verzorgers, docenten en personeel om inzicht te krijgen in de verschillende standpunten en om belangrijke feedback van belanghebbenden aan het proces toe te voegen. Het definitieve plan zal in het najaar worden gepresenteerd aan onze leergemeenschap na volledige goedkeuring door de districtscommissie.

 

Hoofdinspecteur Eindejaarsverslag

Dr. Riccio presenteerde haar eindejaarsrapport tijdens de laatste schoolcommissievergadering van het schooljaar op 9 juni 2022. Het werd unaniem goedgekeurd. Bekijk de volgende documenten en neem bij vragen contact met haar op. OpeningsvideoEindejaarsverslag. SMARTIEGoalsUpdate. Ze is enorm dankbaar voor het werk dat we allemaal doen. Dit verslag is een samenvatting van alles wat er dit schooljaar is gebeurd en bereikt. 

 

COVID-dashboard en COVID-informatie-update

Hier is de link naar onze COVID-dashboard. Het Dashboard is direct toegankelijk op de familiespagina van onze website in de COVID-19-sectie. 

 

Have a great weekend!

 

HTRSBDTJO

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur
Essex North Shore landbouw- en technische school

Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram 
creëren | Aanmoedigen | Promoten | Ontwikkelen 

Foto's van de week!

Meneer Mejia en zijn studenten zetten de video-opname op!

Meneer Mejia en zijn studenten zetten de video-opname op!

Wat een geweldige klus om deze ijsjes social uit te voeren voor onze nieuwe leerkrachten! Veel medewerkers waren aanwezig om het nieuwe introductieprogramma voor docenten te vieren!

Wat een geweldige klus om deze ijsjes social uit te voeren voor onze nieuwe leerkrachten! Veel medewerkers waren aanwezig om de introductie van de nieuwe leraar te vieren

Terwijl we zoeken naar manieren om parkeergelegenheid en ruimte toe te voegen aan onze hoofdcampus, werken onze Landscaping-, CCL- en Arbor-studenten samen om het land vrij te maken! Het hout wordt gefreesd en gebruikt voor projecten door onze studenten. #teamwerk

Terwijl we zoeken naar manieren om parkeergelegenheid en ruimte op onze hoofdcampus toe te voegen, werken onze Landscaping-, CCL- en Arbor-studenten samen om

Deze mooie mand met lekkers! Alles werd verbouwd op ons land! Mooi werk voor studenten Tuinbouw!

Deze mooie mand met lekkers! Alles werd verbouwd op ons land! Mooi werk voor studenten Tuinbouw!


Meteen naar de inhoud